klomen ve ovitrelle iğne

betoul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
220
106
38
33
Selam kızlar bu gün ovitrelle iğnesini yaptım. Geçen haftada klomen kullanmıştım. İnşallah umudum kasımda doğum günü hediyem evladım olur inşallah bütün isteyenlerinde kucakları boş kalmaz.

İnşallah canim amin bende bu ayin 13 nde yaptim bakalım az kaldı inşallah sonuc güzel olur

İnşallah güzel haberler alırız canım o zaman olumlu birşey olursa lütfen burda benimle paylaş . İlacın yan etkileri oldu mu canım sende

İnşallah güzel haberler alırız canım o zaman olumlu birşey olursa lütfen burda benimle paylaş . İlacın yan etkileri oldu mu canım sende
Klomen degilde serophne kullandim ben yan etkisi falan olmadi ama ama iğneden sonra sirt agrisi karin ağrısı cok oldu

Anladm canım bendede kasıklarımda ağrım oldu özeklikle vurulduktan 10 saat sonra başladı hala dewam ediyor. Yani dün sabah 10 da iğneyi vurrurdum akşama doğru 8 gibi ağrılarım başladı halada ara ara geliyor kasık ağrım

hepimiz hemencecik hamile kalırız inşallah. bir sorum olacak :) bunları kullandıktan sonra yine bat mı bekliyoruz test için yoksa öncesinde (nasılsa ovülasyon günü belli olduğu için) daha erken öğrenilebiliyor mu hamilelik?

Hayirlisi olsun insallah bu ay kaliriz isteyen herkese versin Rabbim ilki olucak okursa canım

Canim iğneyi vurulduktan 14 gün sonra adet olmassan bile test yaparsan çıkar demişti bana doktorum. . .

beni de doktorum adetimin 13. günü çağırdı şimdi klomen kullanıyorum. sorum şu iğneyi ne zaman veriyorlar ve kaçıncı gün vurunuyoruz?

Klomen kullanıyorsun. 5 günlük bit ilaç o zaten 3 gün sonrada iğneyi vuruluyorsun canım doktor bana öyle yaptırmıştı bende dün iğne vuruldum. Doktora gittiğin gün klomeni yazdığı günden itibaren 8 gün sonra iğne canım

Canım selam öncelikle klomen için doktora gittiğinde doktor klomen ilacını yazdığında sana diyo ki 8 gün sonra bu iğneyi yap diye iğnenide yazıyor. Klomen 5 günlük bir ilaç zaten sabah akşam içiyorsun. Klomen bittikten 3 gün sonra iğneyi vuruluyorsun bende doktorum öyle uyguladı. İğnemi de sağlık ocağında sağ kolumun arkasından yaptırdım. Dün vuruldm İğnemi kasıklarımda ağrım hala var oda yumurtaların çatlamasından dolayıdır heralde

Kızlar selam bende iğne ve klomenle hamiş kaldım size önerim iğne vurduğunuz gün ilişkide mutlaka bulunun ve aralıksız 3 gün boyunca

buarada iğneyi koldan değil yumurta gelişen kasığımdan yaptı doktorum

Kızlar selam bende iğne ve klomenle hamiş kaldım size önerim iğne vurduğunuz gün ilişkide mutlaka bulunun ve aralıksız 3 gün boyunca

kesinlikle size katılıyorum bende kloemn ve iğneyle hamile kalmıştım kızımda ve doktorum tekrar tekrar söyledi vurulduğum gün dahilinde üç gün demişti.
bazı doktorlar birgün sonra öneriyor ama yumurta vurulduğu gün çatlarsa geç kalınıyor.

Ben ilk klomenle vurulduğum gün yapmadım ikinci klomende aynı gün yapıcm dedim denedim tuttu yanlız arada kasığıma ağrı giriyor normal mi 4 haftalık bebeğim

bende kolmen ve çatlatma iğnesi vuruldum doktorum iğneyi vurul ertesi gün 2 gün sonra bi gün ara tekrar dene dedi bana. gece iğneyi vuruldum 2 gün aynı saatte ilişki oldu bi gün ara verdik ertesi gün yine aynı saatlerde ilişki oldu. umarım tutumuştyr bendede. sol kasığım iğneyi vurulduktan sonra bayağ bi ağrıdı. hala ara ara ağrım oluyor otururken kalkarken bakalım ne olucak 17 kasımda vuruldum iğne mi

Kızlar banada doktorum iğne kaba ete uygulanır dedi. Kol bacak yada göbek olabileceğini söyledi sağlık ocağında koluma vurdum. Ama doktor aynı gün ilişki vermedi ayın 21 inde iğne vuruldum. 22-23 ü ilişki dedi. Siz iğneyi nerelere vurdunuz ve hangi gün ilişki oldu iğne günü mü

Herkesin farklı oluyobdemekki bünyeye bağlı. İnşallah herkes istediği gibi sonuç alır :) Bende doğum günümde hayatımın en sevinçli ve mutlu hediyesinin haberini alırım.

Merhaba arkadaşlar bende çatlatma iğnesini bugun 12 de vuruldum. Yumurtalarım 24 mm ulaşmış çatlamamıştı bugun klomene başladığım günden itibaren 14. Günüm. Bugun ve 3 gün mü ilişki olmalı yani doktorum gün aşırı demişti kafam karıştı lütfen cvp verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…