Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klomen degilde serophne kullandim ben yan etkisi falan olmadi ama ama iğneden sonra sirt agrisi karin ağrısı cok olduİnşallah güzel haberler alırız canım o zaman olumlu birşey olursa lütfen burda benimle paylaş . İlacın yan etkileri oldu mu canım sende
Hayirlisi olsun insallah bu ay kaliriz isteyen herkese versin Rabbim ilki olucak okursa canımAnladm canım bendede kasıklarımda ağrım oldu özeklikle vurulduktan 10 saat sonra başladı hala dewam ediyor. Yani dün sabah 10 da iğneyi vurrurdum akşama doğru 8 gibi ağrılarım başladı halada ara ara geliyor kasık ağrım
Canim iğneyi vurulduktan 14 gün sonra adet olmassan bile test yaparsan çıkar demişti bana doktorum. . .hepimiz hemencecik hamile kalırız inşallah. bir sorum olacak :) bunları kullandıktan sonra yine bat mı bekliyoruz test için yoksa öncesinde (nasılsa ovülasyon günü belli olduğu için) daha erken öğrenilebiliyor mu hamilelik?
Canim iğneyi vurulduktan 14 gün sonra adet olmassan bile test yaparsan çıkar demişti bana doktorum. . .
Kızlar selam bende iğne ve klomenle hamiş kaldım size önerim iğne vurduğunuz gün ilişkide mutlaka bulunun ve aralıksız 3 gün boyunca
Ben ilk klomenle vurulduğum gün yapmadım ikinci klomende aynı gün yapıcm dedim denedim tuttu yanlız arada kasığıma ağrı giriyor normal mi 4 haftalık bebeğimkesinlikle size katılıyorum bende kloemn ve iğneyle hamile kalmıştım kızımda ve doktorum tekrar tekrar söyledi vurulduğum gün dahilinde üç gün demişti.
bazı doktorlar birgün sonra öneriyor ama yumurta vurulduğu gün çatlarsa geç kalınıyor.
bende kolmen ve çatlatma iğnesi vuruldum doktorum iğneyi vurul ertesi gün 2 gün sonra bi gün ara tekrar dene dedi bana. gece iğneyi vuruldum 2 gün aynı saatte ilişki oldu bi gün ara verdik ertesi gün yine aynı saatlerde ilişki oldu. umarım tutumuştyr bendede. sol kasığım iğneyi vurulduktan sonra bayağ bi ağrıdı. hala ara ara ağrım oluyor otururken kalkarken bakalım ne olucak 17 kasımda vuruldum iğne mikesinlikle size katılıyorum bende kloemn ve iğneyle hamile kalmıştım kızımda ve doktorum tekrar tekrar söyledi vurulduğum gün dahilinde üç gün demişti.
bazı doktorlar birgün sonra öneriyor ama yumurta vurulduğu gün çatlarsa geç kalınıyor.