• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve ovitralle catlatma ignesi

Ayy kuzu 20 sinde iğne olduk yaaa 2-3 hafta sonra çıkmasıı lazımdı. Dimiii
21inde olduk ama 36 saat sonra ilişki oldu.hemen tutsa bile daha 9gun falan olmuş oluyor şimdiye cikar miydi bilmiyorum.Benim merak ettiğim iğnenin etkisi devam ediyor mudur yoksa gecmis midir.bugün dayanamadım yine test yaptım ilk baş bişey yoktu ama biraz bekledikten sonra yine hayali bir çizgi var dikkatli bakınca belli oluyor.iğneden midir ki acaba

Kuzum ben 20 aralık çarşamba 09.10 da oldum iğnemi 14. Gün perşembe 21.00 da tam 36. Saat ilişkim oldu. İğne etkisi 10 gün sürermiş. Benim adet olacak gibi karnım ağrıyor. Göğüslerimde hiçbir belirti yok. Önceki aylar hep ağrırdı şimdi alt karında dolgunluk ağrı var

Kuzum ben 20 aralık çarşamba 09.10 da oldum iğnemi 14. Gün perşembe 21.00 da tam 36. Saat ilişkim oldu. İğne etkisi 10 gün sürermiş. Benim adet olacak gibi karnım ağrıyor. Göğüslerimde hiçbir belirti yok. Önceki aylar hep ağrırdı şimdi alt karında dolgunluk ağrı var
Bende de hiç belirti yok.Geçen yaptığım testte baksana hayali bir çizgi var ama iğneden olabilir

Eklentiler

• IMAG4847_1.jpg
    IMAG4847_1.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 89
Çokkk çokkk silikkk bazı yerler diyor ki iğne etkisi 12 gün sürer bazı doktorlar ise 5 günden sonra geçer etki bilemedim bende ya

Senin yaptığın test nasıldı koyumu boyle mi
Ben hiç test yapmadım kuzum. Günümün geçmesni bekliyorum. Bugün belim çok ağrıdı çok korktum regl mi olucam diye. Karın ve bel ağrım var göğüs hassasiyeti sıfırrr hiç ağrı yok

Bekle kuzum tahmini ne zamannn?? Benim görünenn 7 ocak inşallah olmam tabi deee
Ben geçen ay ayın 4unde oldum ay 31cektigi için en erken ayın 5inde olmam lazım.çünkü en erken 30gunde bir olurum adet.ama 3gun 1hafta geciktigide olabiliyor o yüzden hiç tam net gün belli değil :)

Ayyinşallahhhh müthiş üçlü olduk buradaaa :))) hep birlikte sevinirizzz inşallahh

Ben 7 aralıkta oldum 31 günde oluyorum
Son 3 adet tarihim şöyle
6 eylül
7 ekim
5 kasım
7 aralıkkk

Bu ay umarım olmam:)

Ben 7 aralıkta oldum 31 günde oluyorum
Son 3 adet tarihim şöyle
6 eylül
7 ekim
5 kasım
7 aralıkkk

Bu ay umarım olmam:)
İğne vurulduysan bu döngü bozuluyor iğnenin 15. Günü oluyorsun canım bende normalde ayın 11 i gibi oluyorum ama bu ay klomen kullandım yumurtalarım erken büyüdü çatlatma iğnesi normal yumurtlama günümden bir hafta önce oldu zaten iğnenin 15. Günü adet oluyorum iğnede 2. Klomende ilk ayım

20 aralıkta oldum iğne. Bugün 3 ocak 13. günümmm 5 ocakta tam 15. Günüm o gün gelmezse test yapayım. Ama karın ağrısı, akıntı bel ağrısıı sankii adet geliyorrr gibii yaaa

Kuzu benim 7. Ayım olacak, bütün testleri yaptırdık bu ay bi ton paramız gitti özelde. Kafamda soru işareti kalmasın diye. Sperm, benim için hormon vs vs Çok şükür sıkıntı yok. Gayet ideal normal her şey, Ama nazlı kuzum gelemedi bir türlü:))

Back