Klomen ve maydanoz süt buharı ile hamile kaldım!!!

Minelpos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2017
40
25
38
Mrb bayanlar 9 aydır içinde olduğum serüveni paylaşmak istedim sizde benim gibi İnternette kafayı yiyenlerdensiniz biliyorum gebelik için bir kaç tane burda bulduğum baharatlı kürler soğan suyu falan fistan denedim baya her ay gün aşırı ilişki falan adet biterdi biz baslardık artık cok sıkılmıştım taki bu aya kadar bu ay doktor bana klomen vermişti adetin beşinci günü başlayıp sabah aksam beş gün boyunca yut dedi ve ilaç bitene kadar ilişki olmasın demişti ilaç bitince gün aşırı 5 gün ilişki önerdi veeee ben ne yaptım peki
Ben ilaçı düzenli kullanmadım ilaç yutamıyorum öyle bir sıkıntım var hatta hap iki tane kaldı ve biz adet bitince bir kere ilişkiye girmiştik sıkıldıgımız için ilacı içsemde yapmak istemiyorduk kısacası bu ayda vazgeçmiştik ve ben ablamın tavsiyesi üzerine iltahabım varsa bari bu ay o bitsin diye sütle maydanozu kaynatıp sıcak sıcak kovaya bosaltıp üzerine oturdum biraz kendimi de yaktım sanırım 3 defa yaptım Bi haftada hatta Bi kere aynı sütü ısıtıp tekrar oturmuşum faydası cok olsun diye ve biz ayın ortalarında bir kez bu süt buharı nı yaptıktan sonra yine yakınlaştık sonra zaten ne buhar ne yakınlaşma ve ben bu ayı es gectim kesin olmaz diye cünkü 9 aydır o kadar denemelerde gelmeyen bebek şimdi mi gelicek tek seferde dedim adet olmayı beklerken bebek haberi aldım bir önceki ay ovülasyon takibi yapmıştım Bi hamilelik testi kalmıştı üstüne hediye gönderilenlerden adetim 2 gün gecince yaptım koyu cizgi şimdi 5 haftalık oldu daha cok yeniyim ama cok sükür iyiyim değerler cok güzel rabbim isteyen herkese nasip etsin

Tebrikler zaten bi çok topik te maydanoz buharı ile hamile kalan çok kişi var demekki iltihap varmış sizde faydalı olmuş..tekrar hayırlı olsun

Tebrikler zaten bi çok topik te maydanoz buharı ile hamile kalan çok kişi var demekki iltihap varmış sizde faydalı olmuş..tekrar hayırlı olsun
Aynen bizim aile dede birkaç kişi varmış haberim yeni oldu sağol tşk ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Gözünüz aydın sağlıkla ilerlesin inşallah.süt maydanoz buharını bir türlü deneyemedim işe yarar mı diye ama sizde işe yaramış ne güzel,peki yaptıktan sonra çok özür diliyorum akıntı gibi birşey geliyormu yani tıkanıklık gibi birşey varsa açıyormu yani merak ettim..

Canım ben bildiklerimi yazayım ben iki defa bu yöntemle hamile kaldım süt ve maydanoz buharı çok etkili iltihap varsa sokuyor ve sıcak buhar yumurtalıkları uyarıyormuş ben içine bi çay kaşığı viks de koydum böyle daha etkili dediler ama adetten sonraki günlerde yapman lazım çünkü gebelik varsa zararı olmasın diye gündüz yapma gece vakti yap adetten sonraki günlerde ve 3 gün yapılırsa daha iyi diyorlar bu arada kendini de sıcak tutacaksın ayaklar ve kasık bel bölgesini sar sarmala buharı yap bu şekilde yat gündüzde sıcak tutmaya çalış bana eczanede satılan yakı lar var ondan yapıştır beline denilmişti buharı yaptığım gece yakıda yaptım sıcak tutsun diye dayanabilir sen 2 yada 3 gün üzerinde kalsın inşallah başka bi sorun yoksa faydalı olur

Təşekk
Çok teşekkür ederim önümüzdeki aya yapacağım inşallah.

Canım evet beyaz akıntı geldi o ay ve ben hamile kaldığımı daha öğrenmemiştim dedim hatta az yapmama ragmen baya akıntı geldi diye demekki acıp temizlenmiş baya tavsiye ediyorum dene hemen bence faydasını görürsün inşallah

Söylediklerin cok etkili evet ablam eltisi düştükten sonra böyle hamile kaldılar benim ki daha o asamada olmadıgı için bana söyleselerde yapmadım ama sadece Bi kaç kez yaptıgım maydanoz buharı cok işe yaradı öyle sıcak falan tutup da hiç uğraşmadım tembellikten rabbim herkese nasip etsin biz 10 hafta 3 gün olduk cok sükür

İltihap dediginiz tüplerdeki tıkanıklık mi acaba onu mu aciyor

İltihap dediginiz tüplerdeki tıkanıklık mi acaba onu mu aciyor
Kesin bildiğim birsey yok canım ama uygularken diken gibi batmalar oluyordu bana bilmiyorum yapanlarda öyle oluyormu ve cok beyaz kıvamlı akıntı aktı ve gercekten bembeyaz şeffaf degil Di yani ilk defa o sekilde gördüm ne olduğunu bilmiyorum

Sağol canim darısı isteyen herkese ins

Arkadaşlar baya geçmiş ama sormak istedim süt maydanoz kürünü yaptığınız gün taze olarak yapilmasi gerekiyor demi birde açık süt mü olmak zorunda

Arkadaşlar baya geçmiş ama sormak istedim süt maydanoz kürünü yaptığınız gün taze olarak yapilmasi gerekiyor demi birde açık süt mü olmak zorunda
Ben de aynı yöntemle hamile kaldım tabiikide taze olması lazım ben normal süt kullandım fokur fokur kaynar halde olması gerekiyor ek olarak icine bi parcca viks koydum..kaynatıp bi battaniye ile kapanıp tekrar tekrar kaynatıp 10 dkk arayla oturdum..

Peki kaç gün kullandin ne kadar araliklarla maydanoz da koydun demi

Peki kaç gün kullandin ne kadar araliklarla maydanoz da koydun demi
Süt ve maydanoz adetten sonra 2 gün yaptım ama yaptıgım günlerde uzun uzun oturdum buharda yani cok sıcak oldugu icin sıkılmadan en az 15 20 dkk oturdum su ılıdıkcada tekrar kaynatıp yine buhara oturdum daha sonra pamuklu camasır giy ve kendini sıcak tutmanda önemli..

Siz o ay başka bir şey kullanmismiydiniz

Merhaba benim sağ tüpüm kapalı solda birikinti var. Bu yöntemi nasıl uygulayabilirim yardımcı olabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…