Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Bende de yumurta tembelliği söz konusu değil pek, ara sıra gecikse de hep kendiliğimden regl oldum hiç ilaca gerek kalmadı, ama bir türlü gebelik oluşmadı bir yılı geçtim artık bu nedenle klomen işe yarar mı bilemiyorum. Neyse aşama aşama sanırım bu işler, olmazsa aşılamaya geçmek gerekecek... Hiç problem yokken neden böyle oluyor anlamıyorum

Benim de hic problemim yok. Olsa iki kere hamile kalmazdim. Ama ailevi nedenler etraftan olan baskilar eşimin saygısız babasi.... Hepsi bana agir geliyor artik. Hamile olabilecegimi biliyorlar sma yine de kısır muamelesi yapiyorlar. Ben de doktorumla anlastim zaten bu ay ilmazsa önümüzdeki ay aşılama yaptiracagim. Rabbim dualarimizi karsiliksiz birakmaz da sevindirir bu ay bizi insallah canım..

Sen genetik testlerini yaptırdın mı canım ? Dediğin gibi maşallah ne güzel iki kere gebelik yaşamışsın, sana destek olmaları gerekir ki psikolojik olarak anne sağlıklı olursa bebekte sağlıklı olur...

Yaptirdim canim ozelde yapilan pahali testler kromozom kan pihtilasmasi kan uyusmasi hepsi temiz cikti cok şükür.. Ama eşim ve kendi ailem disinda kimse destek olmadi malesef.. Kayinpederim beni öldurecek gibi bakiyor nefret ediyorum ondan

Üzüldüm canım Ama Allah tan eşin yanında duruyormuş. En önemlisi de o zaten. Hala bu bakış açısına sahip insanların olması ne kadar da acı ve vahim bir durum :/

Üzüldüm canım Ama Allah tan eşin yanında duruyormuş. En önemlisi de o zaten. Hala bu bakış açısına sahip insanların olması ne kadar da acı ve vahim bir durum :/
Aynen öyle canim eşim bana cok düşkün olmasa bizim evliligimiz hayatta surmezdi zaten. Çok şükür..

Merhaba bende günde 2defa klomen kullandım Dr gittiğimde 22mm yumurtam olmuştu Dr güzel gözüküyor demişti Dr iğne yapmadı bir hafta sonra gittiğimde kendisi catlamis senin Dr niye kızdı anlamadım

Merhaba bende günde 2defa klomen kullandım Dr gittiğimde 22mm yumurtam olmuştu Dr güzel gözüküyor demişti Dr iğne yapmadı bir hafta sonra gittiğimde kendisi catlamis senin Dr niye kızdı anlamadım
Canım sanırım 17-20 mm arasında iğne yapılıyormuş tam ideali olmadı çünkü bir gün önce çağırdı gidemedim ihtimali biraz düşürdük dedi yoksa beğendi yumurta gelişimini benim doktorum çok idealist ve kuralcıdır. Senin ne zaman çatladı yumurta? Bende adet belirtileri başladı yine olmadı sanırım bu ay da

Pazartesi gitmiştim 22mm di pazartesi gel demişti gittim muayene olamadım ameliyattaydi salı gidecektim izinliymis geçen çarşamba gidebildim güzel catlamis dedi rahim duvarida kalinlasmis bugünü yada yarını değerlendir sonra olmasın dedi bekliyorum artık bat salı günü goguslerim aciyordu biraz geçti bakalım inş olur

İnşallah canım :)

merhaba arkadaşlar,benim hikayeem biraz uzun :)
2011 dogumlu bi kızım var,ilk ayda doğal yolla hamile kaldım.
2014 yılında hadi bi de kardeşi olsun dedik vee maceramız başladı.. haziran 2014ten kasım 2014e kadar denedik ,herseferinde sonuç negatif buarada doktorum zaten bitane çocugum var doğal yoldan oldu diye bana sadece yumurta takibi yaptı ama sonuç hep negatif.. sonra ben pek tezcanlıyımdır,olmuyorsa olmuyordur dedim ve yeniden korunmaya başladım,başka çocuk istemiyorum dedim hatta bir de meme ameliyatı oldum ( göğüslerim ilk dogumda çok kilo alıp sonra hızla verdiğim için aşırı derece de deforme olmuştu.)
biz tabi eşimle yapmayalım çocuk dedik ama kızımın kreşe başlayıp ta ben kardeş istiyorum diye tepemize dikileceğini hiç hesap etmedik :)) veee 2016 haziranda yeniden denemeye başladık tabi soonuç yine negatif.
bu arada ben kendim de bebek hemşiresiyim ve hem mesleğim,hem de kendi merakım sebebiyle çok araştırırım.
haziranda yine olmayınca dedim bu işte bir iş var,çünkü bu süreçte gittiğim bikaç doktor hep kendi haline bırak olmaması için bir sebep yok diyorlardı ama valla kızlar ne yalan söyleyeyim bu kendi haline bırakınca oluyor dedikleri bana biraz masal geliyor. yani ben birkere gebe kalmışım hiç sorunsuz şimdi ikinciye kalamıyorsam eğer mutlaka tıbbi bir açıklaması olması lazım bu işin diye düşünüyorum - iyi ki de böyle düşünüyorum cunkuuuuu hiç vakit kaybetememek adına gidip kendi isteğimle hiç doktor yönlendirmesi olmadan yaptırdığım HSG sonucum beni haklı çıkardı. sonuç : sol tüp kapalı+ hidrosalpenks mevcut... 2ay önce laparoskopi oldum sol tüpümü aldırdım,sağı da kontrol ettiler geçiş var sağ tüp sağlam dendi.
bu ay geldiğim nokta ise sat 10 ocak,adetin 5.gününde yine kendi isteğimle ama doktor kontrolünde klomene başladım,5 gün günde 1tb. kontrolde sağ yumurtalığımda 17,5mm dominant yumurtam olgunlaştı,geçtiğimiz pazar ovitrelle vurdum kendime göbekten.bügün 3.gün ve acayip kasıklarımda dolgunluk hissediyorum. bu ağrı kist olması konusunda beni endişelendiriyor,ama burda yazan arkadaşları da hep okudum genelde bu tarz ağrılar kist olmasa da oluyormuş..
şimdi ben de sizinle geri saymak istiyorum,uzun zamandır bu siteyi okuyarak takip ediyorum,bu mevzudan uzak kalmak ilgilenmemek yokmuş gibi davranmak bana samimi gelmiyor,bunun ruhsal olarak beni yordugunu da hissetmiyorum.aksine burda birilerinin gebe kaldıgındaki sevinçlerini,gebe kalamayanların hüzünlerini paylaştıkarını görüyorum ve bu moral motivasyon açısından herkesi olumlu etkiliyor. hani hep anlatırlar ya bir hikaye vardır,hoca damdan düşer de etrafında telaşla koşuşturanlara halini hatrını soranlara BANA DAMDAN DÜŞEN BİRİNİ GETİRİN diye çıkışır.işte bu da o hesap ,, biizm halimizden yine eniyi biz anlarız..
neyse çok yazdım sıkılmadan okuduysanız ne mutlu.. ben gün sayıyorum son 12gün.. sizin deyiminizle inşallah kırmızılar gelmeeezzzz :)) ben de ve benim minilk kızım da muradımıza ereriz,onun abla olmasını ikinci kez anne olmaktan daha çok istiyorum inanın,dualarınız da bana da yer açarsanız çok seviniriiiimmm ..
(( buarada tıbbi olarak sormak istediğiniz merak ettiğiniz birşey olursa bilgim dahilinde seve seve yardımcı olurum))

Allah hepimize kolaylık versin bu yolda Benimde yaklaşık 1,5 yıl oldu sanırım, deniyorum sonuç yok Hiç gebelik oluşmadı. Bütün testlerimizi yaptırdık sıkıntı yok sadece hafif polikistik durum var bende ama hep kendim adet gördüm hiç ilaca gerek kalmadı sadece biraz düzensizlik yapıyor doktorum hiç önemli değil dedi. Bu ay ilk defa klomen kullandım. Çatlatma iğnesini 10 Ocak ta oldum. 14 Ocak ta doktora çatlama kontrolüne gittiğimde yumurtan çatlamış 12 gün sonra regl olmazsan kan ver dedi. Ama ben regl olacak gibi hissediyorum. Bugün yarın olurum Bence de sebepsiz diye bir şey yok sadece bugünkü tıbbi bilgileri ile sorun bulunamıyor. Mesela bana rahim dar dendi hemen histereskopi oldum Musatafa Acet Bey de. Ama Ağustos tan beri yine tık yok. Anlamadım ben bu işten bir şey. Hakkımızda hayırlısı olsun deyip denemeye devam ediyoruz... İnşallah sende bu ay tutmuştur canım bende de ilk 2-3 gün ağrı oldu doktor olması lazımdı zaten dedi.

sen HSG çekilmiş miydin canım?? bunun özellikle üzerinde duruyorum ve ben bizim hekimlerin infertilite protokolünü bir türlü anlamıyorum. çünkü yabancı literatürde işlem basamakları hep önce ovulasyon takibiyle başlar eğer onda bir sıkıntı yoksa ikinci aşama olarak tüplere bakılır hsg ya da laparoskopi burda devreye giriyor. çünkü sistem basit,, bir yumurta olacak ve bir sperm sonra da onları birleştirecek sağlam bir tüp :)) ama işte biizm hekimler hep ağırdan alıyorlar aynı tedavi üzerinde aylarca gidip geliyorlar,, inşallaaaahh tuttmuştur senin ki de benimki dee :))

Hoşgeldin canım benimde 11 yaşında oğlum bende en çok onun için istiyorum inş kavuşuruz hemen :)

Ben HSG çekildim polip çıktı. Mustafa Acetin histereskopi işlerinde en iyi doktorlardan birisi olduğunu öğrendim. Ona gönderdim filmi, rahim de dar dedi şeklini düzeltmek de lazım dedi. Yani hem şekil bozukluğu hem de polip için histereskopi oldum. Hatta ameliyattan sonra polip değilmiş rahime girince gördüm yer yer kalınlaşma vardı onların hepsini temizledim dedi. Senin kendiliğinden olur 6 ay deneyin dedi. Ama ben bekleyemedim bu ay klomen kullandım işte, ama ne bileyim tutmadı gibi regl belirtileri var. Bir keresinde hamile olduğumu hissettim aşırı derecede kasıklarda gerginlik, akıntı, batma hissetmiştim, fakat bir hafta sonra hepsi geçmişti ve nitekim gebe olmadığımı öğrendim. Ama sanki hep öyle olmalıymış gibi zannediyorum gebelik belirtilerini . Yumurtlamadan sonra 5 veya 6. gün bu belirtileri yaşamayınca anlıyorum regl olacağımı bu ayda hissedemedim maalesef

yani benimde bugune kadar ki edindigim tecrubelerle sabit bisi var ki o da adet gecikmesi olmadan yasanan tum belirtilerin aslinda belirti olmadigi :))
ama iste gel sen bunu birde bize anlat 6 senedir hem bebek hem gebe takibi yapan bi hemsire olarak millete ne dediysem kendim de yapmadim :))) cok utaniyorum :))))
cndyyycimm canim senin oglun masallah daha da akli eriyordur daha cok istiyordur.benim kizim bile 5 yasinda ama dilinde surekli bir kardes offf icim daraliyorrr boyle oluncaa

hiç sorma birde çevre var ki kardeşi olsun tek kalmasın bugün bat günüm gelen giden yok daha 3 aydır korunmuyoruz bu yüzden 2 4 gün gecikme olmuştu normalde şaşmazdı bekliyorum beklemesi de zor rüyalarımda test yapıyorum

valla ben acik acik diyorum cocuk yap diyenlere olmuyor kkisirim ben diye senin bir sebebi var mi canim neden olmuyor gittin mi hic doktora? oglun dogal yolla mi olmustu? insallah gelmez adetin dee bu sevinci paylasirsin bizimlee

Yumurtlarken kanama olması ii yada kötüden ziyade ilginç bişey çünkü teknik olarak yumurtlama kanamaya sebebiyet verecek bir durum oluşturmaz. Tam olarak yumurtlama zamanın olduğundan emin misin? Belki de öncesinde yumurtladın ve Suan olan kanama da implantasyon yani yerleşme kanaması olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…