- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 43
biraz daha bekle ben27 yaşında 18 ay korunmasız ilişki sonunda kalmıştım herşey normalken.arkadaşım 15 ay sonra ikizlere kaldı bence bekle.merhaba kızlar ben bi sorum olucak bende 2 yıldır evliyim bir yıldır korunmuyoruz çocuk istiyoruz ama olmuyor rahim filmi çekildim temiz eşimin tahlileri de iyi kan tahlileri de normal 4 defa çatlatma iğnesi oldum ama gebelik olmadı doktor değiştirdim 4. çatlama iğnesinide değiştirdiğim doktor yaptı yaşım 29 aşılama için erken mi sizce
Aynı durumdaydık canım ama yine de olmadı bende doktorumu değiştirdim. O da gayet normal her şey dedi. Biz aşılama konusunda ısrarcı olduk doktor da tamam yapalım dedi. Şimdi çok yeni bir gebeliğim var henüz çok yeni çok küçük.yaşım 29 bu arada.merhaba kızlar ben bi sorum olucak bende 2 yıldır evliyim bir yıldır korunmuyoruz çocuk istiyoruz ama olmuyor rahim filmi çekildim temiz eşimin tahlileri de iyi kan tahlileri de normal 4 defa çatlatma iğnesi oldum ama gebelik olmadı doktor değiştirdim 4. çatlama iğnesinide değiştirdiğim doktor yaptı yaşım 29 aşılama için erken mi sizce
Klomen kullandım buyrun ?Burda birileri var mı klomen kullananlara sorum var ??
Doktora bayram dolayısıyla kontrole gidemiyorum. 2 tane içtiğimde yumurtam 10 mmdi. Doktor büyüdüğünü söyledi. Acaba kendi çatlar mı çatlarsa ortalama kaç gün içinde çatlıyo. Birde belim ağrıyo onun etkisi olabilir mi acaba.Klomen kullandım buyrun ?
İnşallah çatlar canım ya. Bayrama denk geldi ama inşallah değerlendiririm.klomen bel ağrısı yapmaz kasık ağrısı yapar canım .. birde 10mm ise sen zaten 5 gün içiceksin klomeni .5 gün içtikten 1-2 gün sonra çatlıyor . sen klomen bittikten 2 gece sonra ilişkiye başlayabilirsin :)
çatlar bence güzel büyümüş bence 2 güne göre :) benimde geçen sene bayrama denk gelmişti gidememiştim :) dr um bayramı iyi değerlendir demişti hınzır bir gülüşle :) sende artık bayramı iyi değerlendir her wc ye gittiğinde bak kontrol et yumurta akı gibi bir sıvı gelmişmi 8-10 cm uzancak gördüğün an bilki yumurtan catlamış :)İnşallah çatlar canım ya. Bayrama denk geldi ama inşallah değerlendiririm.
Senin var mı bebiş. Ne durumdasınçatlar bence güzel büyümüş bence 2 güne göre :) benimde geçen sene bayrama denk gelmişti gidememiştim :) dr um bayramı iyi değerlendir demişti hınzır bir gülüşle :) sende artık bayramı iyi değerlendir her wc ye gittiğinde bak kontrol et yumurta akı gibi bir sıvı gelmişmi 8-10 cm uzancak gördüğün an bilki yumurtan catlamış :)
10 gün var doğuma desem inanırmısın :) rabbim sanada nasip etcek inşallah canım sabret bende klomenle gebe kaldım klomeni bıraktıktan 4 5 ay sonr a kaldım . adetlerimi düzene soktu klomen .. öleleikle oldu şükür :)Senin var mı bebiş. Ne durumdasın
Maşallah canım inşallah kolay bi doğum olur. Darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah.10 gün var doğuma desem inanırmısın :) rabbim sanada nasip etcek inşallah canım sabret bende klomenle gebe kaldım klomeni bıraktıktan 4 5 ay sonr a kaldım . adetlerimi düzene soktu klomen .. öleleikle oldu şükür :)
canım klomenı dr ne zaman yazıyor yumurtlama prblemın oldugu zman mı ? bird e tam olarak ne işe yarıyor?canım bu benim 4. klomenim öle bişe olmadı elh.
sen bence bu düşünceyi at kafandan .inş. çatlatma halleridir. bi de olsa doktorun söler ki.
habire muayene oluyoz..
Sadece 1 kere mi kullandın canımBENDE klomenle hamile kaldım fakat 27 gün önce düşük yaptım. tekrar klomenediyorum ihtiyacım olacakmı. klomenden sonra yumurtaları düzene giren varmi