Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

biraz daha bekle ben27 yaşında 18 ay korunmasız ilişki sonunda kalmıştım herşey normalken.arkadaşım 15 ay sonra ikizlere kaldı bence bekle.

Geç kalırım diye korkuyorum ama kararsızım allahım sinamasin bizleri çok istiyorum allahım isteyene tez vakitte nasip olsun

Aynı durumdaydık canım ama yine de olmadı bende doktorumu değiştirdim. O da gayet normal her şey dedi. Biz aşılama konusunda ısrarcı olduk doktor da tamam yapalım dedi. Şimdi çok yeni bir gebeliğim var henüz çok yeni çok küçük.yaşım 29 bu arada.

Klomen kullandım buyrun ?
Doktora bayram dolayısıyla kontrole gidemiyorum. 2 tane içtiğimde yumurtam 10 mmdi. Doktor büyüdüğünü söyledi. Acaba kendi çatlar mı çatlarsa ortalama kaç gün içinde çatlıyo. Birde belim ağrıyo onun etkisi olabilir mi acaba.

klomen bel ağrısı yapmaz kasık ağrısı yapar canım .. birde 10mm ise sen zaten 5 gün içiceksin klomeni .5 gün içtikten 1-2 gün sonra çatlıyor . sen klomen bittikten 2 gece sonra ilişkiye başlayabilirsin :)

İnşallah çatlar canım ya. Bayrama denk geldi ama inşallah değerlendiririm.

İnşallah çatlar canım ya. Bayrama denk geldi ama inşallah değerlendiririm.
çatlar bence güzel büyümüş bence 2 güne göre :) benimde geçen sene bayrama denk gelmişti gidememiştim :) dr um bayramı iyi değerlendir demişti hınzır bir gülüşle :) sende artık bayramı iyi değerlendir her wc ye gittiğinde bak kontrol et yumurta akı gibi bir sıvı gelmişmi 8-10 cm uzancak gördüğün an bilki yumurtan catlamış :)

Senin var mı bebiş. Ne durumdasın

Senin var mı bebiş. Ne durumdasın
10 gün var doğuma desem inanırmısın :) rabbim sanada nasip etcek inşallah canım sabret bende klomenle gebe kaldım klomeni bıraktıktan 4 5 ay sonr a kaldım . adetlerimi düzene soktu klomen .. öleleikle oldu şükür :)

Maşallah canım inşallah kolay bi doğum olur. Darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah.

Herkese merhaba.bende ilk defa klomen e başladım bugün 2 ci günüm bitti.adetin 5.ci günü başladım.günde 3 kez içiyorum.5 gün içeceğim.bittikten sonra 5 gün bekleyip Dr a gideceğim.3 tane 4 aylik rahim ağzı yetmezliğindn Bebeklerimi kaybettim.3 yıl aradan sonra şimdi hamilelik düşünüyorum,ve Dr um klomeni hemen hamile kalmam için verdi.Allahım isteyen herkez e sağlıklı bebekler nasip etsin yani sırada bizlere.bugün 2 ci günüm ama biraz kasık ağrım var

ben de 9 ekimde çatlatma iğnesi oldum bugun 15. gün arada adet sancısı oluyor ama adet olamayıp kist olmasından da korkuyorum dün test yaptım negatifti

Herkese Merhaba Kizlarr Bende klomen tedavisi oldum yani sadece hap aldim adetimin 5. gunu 5 gun gunde 1 tane ictim simdi ovulasyon test ile gunlerimi takip ediyorum ama bu arada hergun iliskideyiz insallah bende Hayirli haberler ile donerim sizee herkes Hakkinda Allahtan hayirlisini diliyorum

BENDE klomenle hamile kaldım fakat 27 gün önce düşük yaptım. tekrar klomenediyorum ihtiyacım olacakmı. klomenden sonra yumurtaları düzene giren varmi

Kızlar E2 hormonu yüksek olan varmı doktor bana emara diye ilac verecekti tahlil yaptı bu hormon biraz yuksekmis tedavi boşa gitmesin diye doğum k. Hapina başla dedi bu ay bunu yaşayan varmı aranızda

Kızlar Merhaba, Ben de artık aranızdayım, ama yeni çocuk için netleştik ve bende yumurta tembelliği çıktı.
Ne yapmalıyım, Doktorum tabi Klomen ve akabinde Çatlatma iğnesi yağtı. 31 Ekimde Çatlatma iğnesi vuruldum, 19 Kasımda Regl oldum ve 21 Kasımda yani bugün adetim bitti. Üstüne görme gibi değil baya kanama şeklindeydi, diğeri pembemsi oluyormuş. Doktorumu arayıp heber bıraktım dönüşünü bekliyorum, herhalde tekrar Klomen kullanacağım ama zormuş bu işler, İnsan Umutlanıp daha sonra o umutların yıkılması can sıkıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…