Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

İnsaAllah düşük olmaz da sağlıkla kucağına alırsın canım

birşey olmaz cannım dua et inşallah birşey olmaz sende çatlatma iğnesi falanmı vurulmuştun
Yok klomen kullandım ben bu gün gittiğimde de yanlış tahlil sonucu olmasına rağmen düşük yapmam için ilaç verdi doktor çok sinirlendim 5 defa kan aldılar ama eski kan sonucuma bakıp bebek oluşmaz dedi ve tarlusal verdi ne yapacağımı bilmiyorum

Ben bugün dr a gittim. Nerdeyse 3 tane çok güzel yumurtan var dedi . 17, 18mm kadar olmuşlar dedi. Ve iğne falan söylemedi. Bi daha çağırmadı da. Eşimle sık beraberlik önerdi. Eğer adet olursan gelirsin dedi.
Yani baya umitvari konuştu sanki.
Bu arada bugün bende inanılmaz sancılar başladı. Yumurtalardam dolayı mi bilmiyorum ama 10 15 dk da bir vuruyor ve dayanılmaz oluyor. Sanki o an iğneler batıyor neden acaba

Catlatma ignesi vermdi mi ? Belki kendi catlamak uzeredir o yuzden vrmemstr. Yumurtan catliyorsa agrin ondan olabilr bu gece hemen yiyisin

Merhaba kızlar bende bişey sormak istiyorum bende uğraşıyordum bebişim olsun diye ama oşmuyo 2 ay önce düşük yaptım ve şuan tık yok doktor ne iğne ne ilaç hiç bişey vermiyordu ben çabucak hamiş kalma derdindeyim acaba bu klomen ilacını gitsem ben eczaneden alsam hamileliği çaabuklasrırı mı çünkü hiç bi sorun yokne kocişimde ne de bende alıp kullansammı ne dersiniz

O kadar çok forum a girdim çıktım okudum hatmettim:) genel olarak herkesin tavsiyesi dr kontrolünde klomen. Yine de bikac ay bekle bi hamile kalmışsın sonuçta derim ben. Tabi sen bilirsin de klomen kullanmak istiyorsan da , dr a git ve ondan iste. Onun kontrolünde kullanirsin

Doktor gerek yok hamile kalmanda sıkıntı yok diyo halbükü 2 sene korunmadım hamile de kalamadım bi defa oldu ondada bebegimn kalbi durdu snra düştü simdi kprkuyorum yine 2 sene beklemek istemiyorum ;(

Doktor gerek yok hamile kalmanda sıkıntı yok diyo halbükü 2 sene korunmadım hamile de kalamadım bi defa oldu ondada bebegimn kalbi durdu snra düştü simdi kprkuyorum yine 2 sene beklemek istemiyorum ;(

Hımm olsun yine de illa klomen denicem diyorsan başka dr a git gerekirse ondan iste. İnsaAllah en kısa zamanda olur

tarlusal adet söktürücü cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…