- 3 Ağustos 2015
- 464
- 380
- 32
hareketliligi cok dusuk o yuzden tup bebege geciyoruz Allah boyle hayirli gormustur belki. İnsallah ilkinde tutar...pardon ozaman yanlış anlamışım ben çok fazla ama tembeller olarak anlamıştım hayırlısı olsun canım belki allah sana bu yollan bebek nasip edicek
TUTAR İNŞALLAH CANIM SANA Bİ DUA VERİCEM MUHAKAK YAP ÇOK ETKİLİ BİR DUA SABAH NAMAZIIN SONRA PERŞEMBEYİ CUMAYA BAĞLAYAN SABAH NAMAZINDAN SONRA EVİN BÜTÜN CAMLARINI KAPILARINI KAPICAKSIN NAMAZINI KILDIKTAN SONRA SEKİNE DUASINI OKUCAKSIN AMA KİMSEYLE KONUŞMICAK VE SES DUYMICAKSIN O ŞELİKDE UYUCAKSIN SEKİNEYİ OKUDUKTAN SONRA DİLEĞİNİ SÖYLÜCEKSİN TEK BAŞINA Bİ ODADA UYUCAKSIN CANIM.ÇOOOK ETKİLİ BENDE YAPICAM KİM YAPTIYSA DİLEĞİ ANINDA OLMUŞ.hareketliligi cok dusuk o yuzden tup bebege geciyoruz Allah boyle hayirli gormustur belki. İnsallah ilkinde tutar...
Olur yaparim tabi normaldede namaz kiliyorum zaten.diger odada uyurum bisey olmaz.dua yi netten bulabilrim dimiTUTAR İNŞALLAH CANIM SANA Bİ DUA VERİCEM MUHAKAK YAP ÇOK ETKİLİ BİR DUA SABAH NAMAZIIN SONRA PERŞEMBEYİ CUMAYA BAĞLAYAN SABAH NAMAZINDAN SONRA EVİN BÜTÜN CAMLARINI KAPILARINI KAPICAKSIN NAMAZINI KILDIKTAN SONRA SEKİNE DUASINI OKUCAKSIN AMA KİMSEYLE KONUŞMICAK VE SES DUYMICAKSIN O ŞELİKDE UYUCAKSIN SEKİNEYİ OKUDUKTAN SONRA DİLEĞİNİ SÖYLÜCEKSİN TEK BAŞINA Bİ ODADA UYUCAKSIN CANIM.ÇOOOK ETKİLİ BENDE YAPICAM KİM YAPTIYSA DİLEĞİ ANINDA OLMUŞ.
evet cnm bana çok inandığım biri söylediOlur yaparim tabi normaldede namaz kiliyorum zaten.diger odada uyurum bisey olmaz.dua yi netten bulabilrim dimi
Arastirdm buldm yaparim persembe yi cumaya baglayan sabah tesekkurlerrevet cnm bana çok inandığım biri söyledi
canım devlet yada özel fark etmez klomen en düşük tedavi benim doktorum klomeni neden uyguladıklarını anlayamıyorum dedi 1000 1 sonuç veren bir tedavi dedi bence doktorundan rica et iğneye başlasın ama devlet doktorlarınlada pek konuşulmuyor .
Vala arkadasim klomen hiic bi ise yaramiyo 4 ay kullandim es son gunde 4defaya cikartti artk midem kabul etmiyordu kusuyordum yataktan kalkamiyordm manyak gibi bisi olmustum. Bi ise de yaramadi. Doktr degistrdm simdi 40lira daha fazla veriyorum ama on numara doktora gidiyorumm
İstersen hic ugrasma klomenle. Esine spermiyogram yapildi miDoğrudur canım sagolasin. Ben klomen i de bilmiyordum. Doktor tedavi istediğimi söyleyince direk onu verdi. Günde 2 tane içiyorum iste. Bittikten 2 gün sonra da gideceğim. Tecrübe edinmiş olacağım iste. Gelişmeleri yine yazarım buraya insaAllah
İstersen hic ugrasma klomenle. Esine spermiyogram yapildi mi
Bu ay dene bakalim insallahh olumlu sonuc alirsin ama olumsz olursa igneye gecmek istiyorum deEvet benim testler de yapıldı esimin sperm testi de . Hic bir sorun çıkmamıştı çok şükür.
Saol canım ilgin için teşekkürler. İnsaAllah hic bir şeye gerek kalmaz da güzel haberler aliriz ..Bu ay dene bakalim insallahh olumlu sonuc alirsin ama olumsz olursa igneye gecmek istiyorum de
Amiiiinnnn insallahhhh. Bizim dogal yolla mumkun degilde insallah sizin olurrSaol canım ilgin için teşekkürler. İnsaAllah hic bir şeye gerek kalmaz da güzel haberler aliriz ..
Amiiiinnnn insallahhhh. Bizim dogal yolla mumkun degilde insallah sizin olurr
Aynen tup denicez adet olmami bekliyorum progestan iciyorum. Esimin sperm hareketliligi cok dusuk bende pkoluyum normal yolla olmuyor. Esim ilac kullaniyor ama doktor bi anda 5 6 milyon artamaz dedi bizde tup bebegi denicez. Allah izin verirse tutar insallahYaa neden ki ? Tüp mu deneyeceksiniz.
Aynen tup denicez adet olmami bekliyorum progestan iciyorum. Esimin sperm hareketliligi cok dusuk bende pkoluyum normal yolla olmuyor. Esim ilac kullaniyor ama doktor bi anda 5 6 milyon artamaz dedi bizde tup bebegi denicez. Allah izin verirse tutar insallah
Polikistik over acilimi. Yaniii bizlerin yumurtaliklarinda birden fazla yumurta var fakat hepsi cok kucuk ve olgunlasmiyor catlamiyor bizde dogal olarak adet olmuyoruz ve her adet olmadigimzda biraz daha cogaliyor. Yumurtaliklardaki kucuk kistcikler diyorlar bunlara.İnsaAllah ilk denemede tutar canım, Rabbim aratmasın daha fazla.
Bir de bisi sorabilir miyim konusu açılmışken. Pko ne. Forumda her yer de karşıma çıkıyor ama ne olduğunu cozemedim hala
Polikistik over acilimi. Yaniii bizlerin yumurtaliklarinda birden fazla yumurta var fakat hepsi cok kucuk ve olgunlasmiyor catlamiyor bizde dogal olarak adet olmuyoruz ve her adet olmadigimzda biraz daha cogaliyor. Yumurtaliklardaki kucuk kistcikler diyorlar bunlara.
duzensizliginde otesinde ama kisiden kisiye degisiyor kimi duzeNli adet oluyor ama killanma kilo falan oluyor benimki de tam tersi duzensiz adet ama killanma falan yokHımm adet düzensizliği gibi bisi o zaman. Teşekkürler aydınlattigin için :)
polistik over kittin kısaltılması cnm yumurtalıkta olan bir kist çeşidi bölgesel yağlanma yapıyor adet düzensizliği yapıyorİnsaAllah ilk denemede tutar canım, Rabbim aratmasın daha fazla.
Bir de bisi sorabilir miyim konusu açılmışken. Pko ne. Forumda her yer de karşıma çıkıyor ama ne olduğunu cozemedim hala
Merhabalar ben 20 yaşındayım çok acemi ve korkak buluyorum artık kendimi umarım bana yardımcı olursunuzpolistik over kittin kısaltılması cnm yumurtalıkta olan bir kist çeşidi bölgesel yağlanma yapıyor adet düzensizliği yapıyor