Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

hareketliligi cok dusuk o yuzden tup bebege geciyoruz Allah boyle hayirli gormustur belki. İnsallah ilkinde tutar...
TUTAR İNŞALLAH CANIM SANA Bİ DUA VERİCEM MUHAKAK YAP ÇOK ETKİLİ BİR DUA SABAH NAMAZIIN SONRA PERŞEMBEYİ CUMAYA BAĞLAYAN SABAH NAMAZINDAN SONRA EVİN BÜTÜN CAMLARINI KAPILARINI KAPICAKSIN NAMAZINI KILDIKTAN SONRA SEKİNE DUASINI OKUCAKSIN AMA KİMSEYLE KONUŞMICAK VE SES DUYMICAKSIN O ŞELİKDE UYUCAKSIN SEKİNEYİ OKUDUKTAN SONRA DİLEĞİNİ SÖYLÜCEKSİN TEK BAŞINA Bİ ODADA UYUCAKSIN CANIM.ÇOOOK ETKİLİ BENDE YAPICAM KİM YAPTIYSA DİLEĞİ ANINDA OLMUŞ.

Olur yaparim tabi normaldede namaz kiliyorum zaten.diger odada uyurum bisey olmaz.dua yi netten bulabilrim dimi

İğne nasıl oluyor ? Ben henüz çok bilgisizim bu konularda .

Doğrudur canım sagolasin. Ben klomen i de bilmiyordum. Doktor tedavi istediğimi söyleyince direk onu verdi. Günde 2 tane içiyorum iste. Bittikten 2 gün sonra da gideceğim. Tecrübe edinmiş olacağım iste. Gelişmeleri yine yazarım buraya insaAllah

İstersen hic ugrasma klomenle. Esine spermiyogram yapildi mi

İnsaAllah ilk denemede tutar canım, Rabbim aratmasın daha fazla.
Bir de bisi sorabilir miyim konusu açılmışken. Pko ne. Forumda her yer de karşıma çıkıyor ama ne olduğunu cozemedim hala

Bir de bisi sorabilir miyim konusu açılmışken. Pko ne. Forumda her yer de karşıma çıkıyor ama ne olduğunu cozemedim hala
Polikistik over acilimi. Yaniii bizlerin yumurtaliklarinda birden fazla yumurta var fakat hepsi cok kucuk ve olgunlasmiyor catlamiyor bizde dogal olarak adet olmuyoruz ve her adet olmadigimzda biraz daha cogaliyor. Yumurtaliklardaki kucuk kistcikler diyorlar bunlara.

Hımm adet düzensizliği gibi bisi o zaman. Teşekkürler aydınlattigin için :)

polistik over kittin kısaltılması cnm yumurtalıkta olan bir kist çeşidi bölgesel yağlanma yapıyor adet düzensizliği yapıyor

polistik over kittin kısaltılması cnm yumurtalıkta olan bir kist çeşidi bölgesel yağlanma yapıyor adet düzensizliği yapıyor
Merhabalar ben 20 yaşındayım çok acemi ve korkak buluyorum artık kendimi umarım bana yardımcı olursunuz bana cuma günü sabah polikistik over tehşisi konuldu öğlen kan verdim bthgc 5.28 çıktı doktorum şüphelendi pazar günü tekrar kan verdim bu gün gittiğimde 8.91 olmuş bthgc doktorum ikiye katlanmasi gerektiğini söyledi düşük le sonuçla nabilir dedi benim 3 ay önce bi kürtajim var bebegim in kalbi durdu şimdi bunu da kaybetmek istemiyorum düşük olur mu? Nolur yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…