Amin canim insallah seninde tutmustur allahim isteyen herkeze nasip eder benim bir kizim var oda ayni tedaviyle oldu bir yumurtam buyumustu 2. Ayda tutmustu bakalim bu sefer ilk denemem 8 ay kendimiZ denedik omadi kismet. Cuma test gunumhımm anladım canım inşallah tutar bende pkoluyum hem kist var hem yumurtalarım büyümüyor ama buayda 1tane büyüdü inşallah tutar inşallah seninde tutumuştur canım ya allah sağlıklı evlatlar nasip etsin isteğen herkeze.
adetine az varsa silise bile vardır canım bence git bir kan testi ver derimKızlar ben de 3 aydır klomen ve catlatma iğnesi kullanıyorm ilk ay kimyasal gebelik oldu gecen ay normal gecti doktor bu ay olmazsa hsg cekecek adetime 2 yada 3 gün var (aksam oldugu için emin değilim) zaten pcos luyum sabah test yaptım cok cok silik cıktı sizce birsey var mı
ilk kızında öyle olduğu için senin avantajın daha fazla inşallah bu sferde tutar canım allah isteğen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin.Amin canim insallah seninde tutmustur allahim isteyen herkeze nasip eder benim bir kizim var oda ayni tedaviyle oldu bir yumurtam buyumustu 2. Ayda tutmustu bakalim bu sefer ilk denemem 8 ay kendimiZ denedik omadi kismet. Cuma test gunum
ona doktor uygun bir ilaç verir canım aşılama yapar benim bir arkadaşım hem pkloydu hemde eşinin spremleri tembeldi hem çatlatma hem aşılama yaptılar çok tatlı ikitane ikizleri var :) inşallah seninde öyle olur.Bide sperm sayisi az degil hatta cok 50 milyon ama hareketliligi az
Sagol canim avantajim dogru tedaviyi bildigimden oldu :) yoksa ikac ilac deneyio dururduk ben dojtora bunu kullanmak isyiyorum.bir oncesinde boyle oldu dedim oda saygi gosterdi sagolsun. Allah herkeze hayorli saglikli evlatkar nasip etsinilk kızında öyle olduğu için senin avantajın daha fazla inşallah bu sferde tutar canım allah isteğen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin.
İnsallah hayatim. Esim cok iyi bi doktor buldu yarin randevum var. Pastanemzde calisan adamin karisi once Allah sonra o doktor sayesnde hamile kalmis. Bide ben gidcem.esim ilac kullaniyor zaten sigarayi da birakti. Bakalim bence onun hareketliligi duzeldiginde ben hamile kalacamona doktor uygun bir ilaç verir canım aşılama yapar benim bir arkadaşım hem pkloydu hemde eşinin spremleri tembeldi hem çatlatma hem aşılama yaptılar çok tatlı ikitane ikizleri var :) inşallah seninde öyle olur.
inşallah canım ya allah isteğen herkeze nasip etsin ama hap kullandım etkisi olmadı de çünkü klomenle hamile kalma çok azmış doktorum en düşük tedavi demişti onun için iğne isteİnsallah hayatim. Esim cok iyi bi doktor buldu yarin randevum var. Pastanemzde calisan adamin karisi once Allah sonra o doktor sayesnde hamile kalmis. Bide ben gidcem.esim ilac kullaniyor zaten sigarayi da birakti. Bakalim bence onun hareketliligi duzeldiginde ben hamile kalacam
Canimcimmm doktor bulduk harika bi kadin yaaa boyle kalkip sarilasim geldi kadina. Dedi ben sizi bilgilendirm esinin sperm hareketi cok dusuk ilac kullansada en fazla 1milyon artar ve bizim 7milyon sperme ihtiyacimz var dedi. Ben sana yine tedavi uygularm yumurtan buyur dedi ama gokhanin spermleri sana tutunamaz bosa para vermis olursunz dedi. Senin bi hsgni cekelim dedi ondan sonra tup bebege baslayalm garantiyye oynayalm dedi ama derseniz ki biz 3ay bekleriz bende beklerim dedi. Gokhanda yok hocam dedi 3 ayda cocuk 3 aylik olur dedi ben yine ilaclarimi icim ama tup bebege baslayalm dedi. O kadar umut verici konustu ki anlatamam...inşallah canım ya allah isteğen herkeze nasip etsin ama hap kullandım etkisi olmadı de çünkü klomenle hamile kalma çok azmış doktorum en düşük tedavi demişti onun için iğne iste
canım her zamn aynı şeyi söylüyorum ve hep söylücem klomen veren doktoru terk edin sacede bekletmek ve para yemek amaçları incir kürü bile ondan daha etkilidir emin olabilirsin bunaKızlar merhaba ben aranız da yeniyim ... 2 yıllık evliyim. 1 senedir çocuk istiyoruz ama olması hala. Dun kırmızıları gördüm yinebu sefer klomen e baslayacagim sanırım. Kendimi çok yalniz ve mutsuz hissediyorum o yüzden buraya attım kendimi. Desteklerinizi bekliyorum . İnsaAllah hepimiz en kısa zamanda müjdeli haberi alırız
ben çok eskiden kullanmıştım adet düzensizliği için vermişti doktorumyan etkileri olabilir.bende glokopaj kullanmıştım miğdemi falan bozdu hep kusuyordum bıraktım mecburen şuan sadece folik asit1 ve gonal f450 kullandım çatlatma vuruldum sonuç bekliyorumYa bisi dicem progestan kullaniyom inanilmaz basim donuyo kullandinz mi hic ya
Hadi insallah hayirli sonuc alirsin balim. Bizde tup bebege geciyoruz Allah izin verirse. İcimde cok buyuk bi heyecan var anlatamam..ben çok eskiden kullanmıştım adet düzensizliği için vermişti doktorumyan etkileri olabilir.bende glokopaj kullanmıştım miğdemi falan bozdu hep kusuyordum bıraktım mecburen şuan sadece folik asit1 ve gonal f450 kullandım çatlatma vuruldum sonuç bekliyorum
kıyamam hayırlısı olsun ama daha gençsin keşke son birkez gonal ve aşılama uygulasaydın cnm yaHadi insallah hayirli sonuc alirsin balim. Bizde tup bebege geciyoruz Allah izin verirse. İcimde cok buyuk bi heyecan var anlatamam..
Bebegim esimin sperm sayisi cok dusuk doktor guvenemiyorum dedi maddi olarak cok yipranirsnz dedi isterseniz asilamaya gecelim dedi ama gokhanin spermleri 3 ayda 7milyon artamaz kikıyamam hayırlısı olsun ama daha gençsin keşke son birkez gonal ve aşılama uygulasaydın cnm ya
canım her zamn aynı şeyi söylüyorum ve hep söylücem klomen veren doktoru terk edin sacede bekletmek ve para yemek amaçları incir kürü bile ondan daha etkilidir emin olabilirsin buna
Vala arkadasim klomen hiic bi ise yaramiyo 4 ay kullandim es son gunde 4defaya cikartti artk midem kabul etmiyordu kusuyordum yataktan kalkamiyordm manyak gibi bisi olmustum. Bi ise de yaramadi. Doktr degistrdm simdi 40lira daha fazla veriyorum ama on numara doktora gidiyorummBen devlet hastanesine gidiyorum ama. Yani para değil amaçları . Ne bilim bi deneyelim bakalım, bugün başladım klomen e. İlgilenip cevap yazdigin için tesekkur ederim :)
pardon ozaman yanlış anlamışım ben çok fazla ama tembeller olarak anlamıştım hayırlısı olsun canım belki allah sana bu yollan bebek nasip edicekBebegim esimin sperm sayisi cok dusuk doktor guvenemiyorum dedi maddi olarak cok yipranirsnz dedi isterseniz asilamaya gecelim dedi ama gokhanin spermleri 3 ayda 7milyon artamaz ki
canım devlet yada özel fark etmez klomen en düşük tedavi benim doktorum klomeni neden uyguladıklarını anlayamıyorum dedi 1000 1 sonuç veren bir tedavi dedi bence doktorundan rica et iğneye başlasın ama devlet doktorlarınlada pek konuşulmuyor .Ben devlet hastanesine gidiyorum ama. Yani para değil amaçları . Ne bilim bi deneyelim bakalım, bugün başladım klomen e. İlgilenip cevap yazdigin için tesekkur ederim :)