Klomen ve folik asit

Mavi kelebek123

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2021
55
18
18
28
Arkadaşlar merhabaaa
8 aylık evliyimmmm 7 aydır korunmuyorummm ama doğal yollardan hamile kalamadım maalesef, bugün doktora gittim adetimin 2. Günüydü alttan muayane etti 10 20 saniye sürdü bi sorun görünmüyor dedi sadece yumurtaların biraz yavaş çalışıyor dedi, klomen ve folik asit tedavisine başladım, çok umudum kırılmış tı inşallah dua edin banada mübarek kadir gecesi hamile kalayım ayın 18 inde tekrar gideceğim inşallah yumurta oluşmuş olur, ilk ay bu şekilde hamile kalan var mı acaba

Canim esinde gorunsun senlik degildir sadece

Eşim daha testini vermedi yani, bende bişey yok diyor kendince iyiymiş
Yok canim erkejlerin oyle dediklerine bakma esin kendini gistermesi gerekiyor bilemezsiniz gebelde simdiye kadar yoksa sorun vardir bende gittim ama esim gitnedi ve yeni gitti ama sorun onda da cikti bende 7aylik evliyim ona bakarsan

Bende 8 aylık evliyim ama bana verdi yani bilmiyorum, sen hiç korundunmu peki 7 ay boyunca
Tabi biz ilk 3ay korunduk dogal yollarla ama benim esimde sorun var bende. Sogan siyi ictim kist olustirdu bende suan kistle ugrasiyorum adetleri duzgun olanlar icmesin soga siyu falan bana bir yil dolmadan tedavi bile veremeyiz diye. Doktorlar oldu

Tabi biz ilk 3ay korunduk dogal yollarla ama benim esimde sorun var bende. Sogan siyi ictim kist olustirdu bende suan kistle ugrasiyorum adetleri duzgun olanlar icmesin soga siyu falan bana bir yil dolmadan tedavi bile veremeyiz diye. Doktorlar oldu
Benim adetim düzenli az kalsın soğan suyuna başlayacaktım iyiki yapmamışım o zaman ya, bazılarına klomeni de hemen vermiyor bana verdi ama bilemedim, inşallah seninde kistin düzelir en yakın zamanda

Benim adetim düzenli az kalsın soğan suyuna başlayacaktım iyiki yapmamışım o zaman ya, bazılarına klomeni de hemen vermiyor bana verdi ama bilemedim, inşallah seninde kistin düzelir en yakın zamanda
Canim klomenle hamile kalan cok insan var ama neden catlatma ignesi vermenis sana eger yumurtan catlamiyorsa klomen kiste donusturebilir amabazilarida klomenle tek hamile de kalabilir o da sans

Canim klomenle hamile kalan cok insan var ama neden catlatma ignesi vermenis sana eger yumurtan catlamiyorsa klomen kiste donusturebilir amabazilarida klomenle tek hamile de kalabilir o da sans
Ben 11 inde klomene başlayacağım 18 inde tekrar gideceğim bence o zaman bakacak duruma göre çatlatma iğnesi isteyecek bilmiyorum belki yumurtam iğneye gerek kalmadan çatlar yani inşallah, bu arada folik asit de verdi bana

Merhabalar ovulasyon testi kullanmanızı tavsiye ederim yumurtlamanızı takip ederseniz hamile kalma şansınız artar

Merhaba teşekkür ederim öyle yapacağım ne zaman başlamalıyım ovülasyon testine şu an adetimin 3. Günü

Yumurtlamanın ne zaman olacağını bilemiyoruz,her ay aynı gün olmuyor hele ki adet düzensizliği varsa. Bunlardan biri de benim adetlerim düzensiz genel olarak geç yumurtluyorum yine de kaçırmamak için adet bitiminden hemen sonra ya da maksimum bir hafta sonra başlamıştım çok şükür hiç kaçırmadım. Gerisi size kalmış her gün yapmanız gerekiyor ınstagram'dan ovulasyon testi satıp aynı zamanda takibini yapan hanımlar var ilk kez kullanacaksınız bence birilerinden yardım almak en mantıklısı sonra zaten öğrenirsiniz çok kolay

Evet canim folikasit kullan ama seni cagirmissa igne icindir yada yumurtaları buyuyup olgunlasiacagina bakiyordur insallah gonlunce olur

Anladım çok teşekkür ederim büyük ihtimalle doktorum belirleyecek bu durumu ama bende takip ederim, siz hamilemisiniz peki

Canım maalesef. İki kere hamile kaldım ikisi de ovulasyonla. İlk hamileliğim Kimyasal gebelikti. İkinci hamileliğimde dokuz haftalık boş gebelikti oldu bir ay önce kürtaj oldum. Allah'ım sağlıklı olanı istediği zamanda versin isteyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…