- 3 Nisan 2021
- 55
- 18
- 18
- 28
- Konu Sahibi Mavi kelebek123
-
Canim esinde gorunsun senlik degildir sadeceArkadaşlar merhabaaa
8 aylık evliyimmmm 7 aydır korunmuyorummm ama doğal yollardan hamile kalamadım maalesef, bugün doktora gittim adetimin 2. Günüydü alttan muayane etti 10 20 saniye sürdü bi sorun görünmüyor dedi sadece yumurtaların biraz yavaş çalışıyor dedi, klomen ve folik asit tedavisine başladım, çok umudum kırılmış tı inşallah dua edin banada mübarek kadir gecesi hamile kalayımayın 18 inde tekrar gideceğim inşallah yumurta oluşmuş olur, ilk ay bu şekilde hamile kalan var mı acaba
Eşim için de test verdi ama yavaş çalışıyor dediği için klomen verdi salı günü başlayacakmışım, eşim benim kadar düşünmüyor yada üzülmemi istemiyor, diyorki yavru köpek alırız olmazsa olmasınCanim esinde gorunsun senlik degildir sadece
Eşim daha testini vermedi yani, bende bişey yok diyor kendince iyiymişEşim için de test verdi ama yavaş çalışıyor dediği için klomen verdi salı günü başlayacakmışım, eşim benim kadar düşünmüyor yada üzülmemi istemiyor, diyorki yavru köpek alırız olmazsa olmasın
Yok canim erkejlerin oyle dediklerine bakma esin kendini gistermesi gerekiyor bilemezsiniz gebelde simdiye kadar yoksa sorun vardir bende gittim ama esim gitnedi ve yeni gitti ama sorun onda da cikti bende 7aylik evliyim ona bakarsanEşim daha testini vermedi yani, bende bişey yok diyor kendince iyiymiş
Peki sanada klomen verdi miYok canim erkejlerin oyle dediklerine bakma esin kendini gistermesi gerekiyor bilemezsiniz gebelde simdiye kadar yoksa sorun vardir bende gittim ama esim gitnedi ve yeni gitti ama sorun onda da cikti bende 7aylik evliyim ona bakarsan
Yok canim bana vermedi bi yil gecmesi gerekiyor dedi bende baska doktora gidip kist olusumu olmus dedi bizde bekliyoruzPeki sanada klomen verdi mi
Bende 8 aylık evliyim ama bana verdi yani bilmiyorum, sen hiç korundunmu peki 7 ay boyuncaYok canim bana vermedi bi yil gecmesi gerekiyor dedi bende baska doktora gidip kist olusumu olmus dedi bizde bekliyoruz
Tabi biz ilk 3ay korunduk dogal yollarla ama benim esimde sorun var bende. Sogan siyi ictim kist olustirdu bende suan kistle ugrasiyorum adetleri duzgun olanlar icmesin soga siyu falan bana bir yil dolmadan tedavi bile veremeyiz diye. Doktorlar olduBende 8 aylık evliyim ama bana verdi yani bilmiyorum, sen hiç korundunmu peki 7 ay boyunca
Benim adetim düzenli az kalsın soğan suyuna başlayacaktım iyiki yapmamışım o zaman ya, bazılarına klomeni de hemen vermiyor bana verdi ama bilemedim, inşallah seninde kistin düzelir en yakın zamandaTabi biz ilk 3ay korunduk dogal yollarla ama benim esimde sorun var bende. Sogan siyi ictim kist olustirdu bende suan kistle ugrasiyorum adetleri duzgun olanlar icmesin soga siyu falan bana bir yil dolmadan tedavi bile veremeyiz diye. Doktorlar oldu
Canim klomenle hamile kalan cok insan var ama neden catlatma ignesi vermenis sana eger yumurtan catlamiyorsa klomen kiste donusturebilir amabazilarida klomenle tek hamile de kalabilir o da sansBenim adetim düzenli az kalsın soğan suyuna başlayacaktım iyiki yapmamışım o zaman ya, bazılarına klomeni de hemen vermiyor bana verdi ama bilemedim, inşallah seninde kistin düzelir en yakın zamanda
Ben 11 inde klomene başlayacağım 18 inde tekrar gideceğim bence o zaman bakacak duruma göre çatlatma iğnesi isteyecek bilmiyorum belki yumurtam iğneye gerek kalmadan çatlar yani inşallah, bu arada folik asit de verdi banaCanim klomenle hamile kalan cok insan var ama neden catlatma ignesi vermenis sana eger yumurtan catlamiyorsa klomen kiste donusturebilir amabazilarida klomenle tek hamile de kalabilir o da sans
Arkadaşlar merhabaaa
8 aylık evliyimmmm 7 aydır korunmuyorummm ama doğal yollardan hamile kalamadım maalesef, bugün doktora gittim adetimin 2. Günüydü alttan muayane etti 10 20 saniye sürdü bi sorun görünmüyor dedi sadece yumurtaların biraz yavaş çalışıyor dedi, klomen ve folik asit tedavisine başladım, çok umudum kırılmış tı inşallah dua edin banada mübarek kadir gecesi hamile kalayımayın 18 inde tekrar gideceğim inşallah yumurta oluşmuş olur, ilk ay bu şekilde hamile kalan var mı acaba
Merhaba teşekkür ederim öyle yapacağım ne zaman başlamalıyım ovülasyon testine şu an adetimin 3. GünüMerhabalar ovulasyon testi kullanmanızı tavsiye ederimyumurtlamanızı takip ederseniz hamile kalma şansınız artar
Merhaba teşekkür ederim öyle yapacağım ne zaman başlamalıyım ovülasyon testine şu an adetimin 3. Günü
Yumurtlamanın ne zaman olacağını bilemiyoruz,her ay aynı gün olmuyor hele ki adet düzensizliği varsa. Bunlardan biri de benim adetlerim düzensiz genel olarak geç yumurtluyorum yine de kaçırmamak için adet bitiminden hemen sonra ya da maksimum bir hafta sonra başlamıştım çok şükür hiç kaçırmadım. Gerisi size kalmış her gün yapmanız gerekiyorınstagram'dan ovulasyon testi satıp aynı zamanda takibini yapan hanımlar var ilk kez kullanacaksınız bence birilerinden yardım almak en mantıklısı sonra zaten öğrenirsiniz çok kolay
Evet canim folikasit kullan ama seni cagirmissa igne icindir yada yumurtaları buyuyup olgunlasiacagina bakiyordur insallah gonlunce olurBen 11 inde klomene başlayacağım 18 inde tekrar gideceğim bence o zaman bakacak duruma göre çatlatma iğnesi isteyecek bilmiyorum belki yumurtam iğneye gerek kalmadan çatlar yani inşallah, bu arada folik asit de verdi bana
Anladım çok teşekkür ederim büyük ihtimalle doktorum belirleyecek bu durumu ama bende takip ederim, siz hamilemisiniz peki
İnşallah iğneye kalmaz da olur ya aminnn canım senindeEvet canim folikasit kullan ama seni cagirmissa igne icindir yada yumurtaları buyuyup olgunlasiacagina bakiyordur insallah gonlunce olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?