Gebeliğe Hazırlık KLOMEN VE ESTROFEM İLE HAMİLELİK HAYALİMİZ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Annehayalim

Birgün bende buraya mucizemi yazacağım inşallah🌸
Kayıtlı Üye
16 Mart 2020
285
239
33
25
Merhaba bugün 5 haziran 2020 estrofem sabah akşam 1 tok olarak tedavime başladım 7 haziranda klomene başlayacağım, HAZİRAN ayı için klomen , estrofem ve ovitella kullanmaya başlayıp hamilelik hayali olanlar olarak burada buluşalım birbirimize süreci anlatalım

Benimde adet başlayıp bittikten sonra doktor verecek sizn gebelik olursa yazın mutlaka güzel haberlerinizi bekliyorum

Kızlar bende bu ay ilk kez klomen kullandım çatlatma iğnesi oldugum gün muayenede doktor rahimin ince diyip estrofem verdi günde bi kere alıyorum. Benim iğne oldugum gün muaynede cok canım yandı doktorun beklentisi kadar ilişkiye giremedik pek umudum yok acıkcası

Bence progestana başla

Ben de 14 haziranda klomene başladım ilk kez kullanıyorum ama estrofem nedir?
Esteofem rahmi kalınlaştırıypr canım kaç yumurtan oldu ipne olduğunda ? Birde estrofem gebelik olmazsa eper düzenli adet yapacak

Güzel canım yo farketmiyor sayısı önemli olan boyutu ve sağlıklı olması İnşallah tutar bebekleirn hatta ikiz olur ki ihtimalde var yani

Polikistik var bende bu daha ilk inşallah tutar
BEndede var canım özellikle evlendiğiden beri döngülerim uzadı ve kistim olduğunu öğrendim tedavi gördüm dkh ile geçen ayda hayatımda ilk defa 1 ay geciktim tarlusalla adet olup klomene başladık yani

Esteofem rahmi kalınlaştırıypr canım kaç yumurtan oldu ipne olduğunda ? Birde estrofem gebelik olmazsa eper düzenli adet yapacak
Evet araştırdım sonradan rahim kalınlaştırıyormuş benimki zaten yeterli kalınlıktaydı doktor böyle söyledi o yüzden vermedi sanırım. Benim ilk kontrolüm değil pco tanım olduğu için haliyle çok fazla yumurta üretiyor vücudum ultrasonda iki kez bakma şansım oldu yaklaşık 4-5adet gibi bir yoğunluk oluyor ama gebelik için elverişli nitelikli yumurtalar değil umarım tedavi gelişmelerine yardımcı olur

BEnim yumurtalarım 10mm bir tık üstüne çıktı sadece V durdu üzgünüm, progestan yazıp yolladı adet olucam sonrada dozunu arttırıcskmış

BEnim yumurtalarım 10mm bir tık üstüne çıktı sadece V durdu üzgünüm, progestan yazıp yolladı adet olucam sonrada dozunu arttırıcskmış
Öyle mi bu mucizevi bir tedavi değil öyleyse ben de beklentimi yükseltmeden gideyim gerçekten psikolojik açıdan çok yorucu sürekli kontrol ettiğin hatta edildiğin bir durumu da aklından çıkaramazsın ister istemez stres oluyor inşallah sonraki aylarda etki eder öyle olan da var benim ablam da bir kez klomen kullanıp tedaviyi bırakıp 5 ay sonra hamile kalanlardan nasip her şey klomen de kolay bir ilaç değil sıcak basması aşırı mide bulantısı duygu durumu değişiklikleri gibi bir sürü şey yaşadım 5 günde o da ağır ama katlanıyor insan

Progrstan benim hayatimi bildiğin karartıyor kaç gğndür sarhoş gibi elimi kaldıramıyorum halsizlikten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…