- 16 Mart 2020
- 285
- 239
- 33
- 25
- Konu Sahibi Annehayalim
-
Benimde adet başlayıp bittikten sonra doktor verecek sizn gebelik olursa yazın mutlaka güzel haberlerinizi bekliyorumMerhaba bugün 5 haziran 2020 estrofem sabah akşam 1 tok olarak tedavime başladım 7 haziranda klomene başlayacağım, HAZİRAN ayı için klomen , estrofem ve ovitella kullanmaya başlayıp hamilelik hayali olanlar olarak burada buluşalım birbirimize süreci anlatalım ❤
TabiBenimde adet başlayıp bittikten sonra doktor verecek sizn gebelik olursa yazın mutlaka güzel haberlerinizi bekliyorum☺
Bence progestana başlaKızlar bende bu ay ilk kez klomen kullandım çatlatma iğnesi oldugum gün muayenede doktor rahimin ince diyip estrofem verdi günde bi kere alıyorum. Benim iğne oldugum gün muaynede cok canım yandı doktorun beklentisi kadar ilişkiye giremedik pek umudum yok acıkcası
Esteofem rahmi kalınlaştırıypr canım kaç yumurtan oldu ipne olduğunda ? Birde estrofem gebelik olmazsa eper düzenli adet yapacakBen de 14 haziranda klomene başladım ilk kez kullanıyorum ama estrofem nedir?
Esteofem rahmi kalınlaştırıypr canım kaç yumurtan oldu ipne olduğunda ? Birde estrofem gebelik olmazsa eper düzenli adet yapacak
[/QUOTE
Kac tane olması gerekiyor ben bana sağda 3 yumurta var dediğini hatırlıyorum cokta odaklanamamıstım
Polikistik var bende bu daha ilk inşallah tutarGüzel canım yo farketmiyor sayısı önemli olan boyutu ve sağlıklı olmasıİnşallah tutar bebekleirn hatta ikiz olur ki ihtimalde var yani
BEndede var canım özellikle evlendiğiden beri döngülerim uzadı ve kistim olduğunu öğrendim tedavi gördüm dkh ile geçen ayda hayatımda ilk defa 1 ay geciktim tarlusalla adet olup klomene başladık yaniPolikistik var bende bu daha ilk inşallah tutar
İnsallah güzel sonuclarımız olurBEndede var canım özellikle evlendiğiden beri döngülerim uzadı ve kistim olduğunu öğrendim tedavi gördüm dkh ile geçen ayda hayatımda ilk defa 1 ay geciktim tarlusalla adet olup klomene başladık yani
Evet araştırdım sonradan rahim kalınlaştırıyormuş benimki zaten yeterli kalınlıktaydı doktor böyle söyledi o yüzden vermedi sanırım. Benim ilk kontrolüm değil pco tanım olduğu için haliyle çok fazla yumurta üretiyor vücudum ultrasonda iki kez bakma şansım oldu yaklaşık 4-5adet gibi bir yoğunluk oluyor ama gebelik için elverişli nitelikli yumurtalar değil umarım tedavi gelişmelerine yardımcı olurEsteofem rahmi kalınlaştırıypr canım kaç yumurtan oldu ipne olduğunda ? Birde estrofem gebelik olmazsa eper düzenli adet yapacak
BEnim yumurtalarım 10mm bir tık üstüne çıktı sadeceEvet araştırdım sonradan rahim kalınlaştırıyormuş benimki zaten yeterli kalınlıktaydı doktor böyle söyledi o yüzden vermedi sanırım. Benim ilk kontrolüm değil pco tanım olduğu için haliyle çok fazla yumurta üretiyor vücudum ultrasonda iki kez bakma şansım oldu yaklaşık 4-5adet gibi bir yoğunluk oluyor ama gebelik için elverişli nitelikli yumurtalar değil umarım tedavi gelişmelerine yardımcı olur
Öyle mi bu mucizevi bir tedavi değil öyleyse ben de beklentimi yükseltmeden gideyim gerçekten psikolojik açıdan çok yorucu sürekli kontrol ettiğin hatta edildiğin bir durumu da aklından çıkaramazsın ister istemez stres oluyor inşallah sonraki aylarda etki eder öyle olan da var benim ablam da bir kez klomen kullanıp tedaviyi bırakıp 5 ay sonra hamile kalanlardan nasip her şey klomen de kolay bir ilaç değil sıcak basması aşırı mide bulantısı duygu durumu değişiklikleri gibi bir sürü şey yaşadım 5 günde o da ağır ama katlanıyor insanBEnim yumurtalarım 10mm bir tık üstüne çıktı sadeceV durdu üzgünüm, progestan yazıp yolladı adet olucam sonrada dozunu arttırıcskmış
Progrstan benim hayatimi bildiğin karartıyor kaç gğndür sarhoş gibi elimi kaldıramıyorum halsizliktenÖyle mi bu mucizevi bir tedavi değil öyleyse ben de beklentimi yükseltmeden gideyim gerçekten psikolojik açıdan çok yorucu sürekli kontrol ettiğin hatta edildiğin bir durumu da aklından çıkaramazsın ister istemez stres oluyor inşallah sonraki aylarda etki eder öyle olan da var benim ablam da bir kez klomen kullanıp tedaviyi bırakıp 5 ay sonra hamile kalanlardan nasip her şey klomen de kolay bir ilaç değil sıcak basması aşırı mide bulantısı duygu durumu değişiklikleri gibi bir sürü şey yaşadım 5 günde o da ağır ama katlanıyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?