• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KLOMEN VE ÇATLATMA İĞNESİYLE HAMİLELİĞİ BEKLEYENLER BURAYA!

CilekRecelim

Kuş koysunlar yoluna
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
2.457
1.629
83
28
Merhaba güzel anneler ben 2 yıl 3 aylık evliyim ve evlendiğim günden beri bebiş istiyorum ama Rabbim nasip etmedi geçen ay çatlatma iğnesinden sonra 3 haftalık hamile olduğumu ama 4 gün sonra da bebeğimi kaybettiğmi öğrendim yani kimyasal gebelik gibi bişey sanırım şimdi de klomen ve ardından çatlatma iğnesi oldum kontrolüme geri sayım da 8 gündeyim başka kimler klomen ve iğneyle bebişlerini bekliyor..Allah tüm isteyenlere nasip etsin bu güzel duyguyu:dua::dua::dua:

Ben bekliyorum bu ay klomen kullandim catlama ignesi vuruldum bugun 15.gunu test yapsammi die dusunuyorum ama korkuyorum persembe gunude adet olmam gerekio uns olmam

Ben bekliyorum bu ay klomen kullandim catlama ignesi vuruldum bugun 15.gunu test yapsammi die dusunuyorum ama korkuyorum persembe gunude adet olmam gerekio uns olmam

Bende ilk defa klomen kullandım Dr bana iğne yapmadı gittim kendisi catlamis yarın bat günüm inş tutmuştur
canlarım sonuçlarınız ne oldu hayırlı haberlerinizi bekliyorun inşallah:dua:

Merhaba kızlar ben de tam 13 aydır bekliyorum pko var bende geçen ay klomen kullandım çatladı ama olmadı.Bu ay da yine klomen denedi doktorum çatladı ve bata 5 gün var ama hiç umudum yok sanki hiç olmayacakmış gibi :(

Canim senle bende ayni kaderi yasiyorum ins allah nasip eder umudumuzu yetirmeyelim bende bu aya ikinci kez klomen kullaniyorum allahtan hayirlisinindiliyorum elimdende hic birsey gelmiyor

Canım benim umarım en yakın zamanda biz de bizim gibi isteyenler de bebeklerine kavuşur.Ama dediğim gibi yeni bir ay yeniden doktor tedavi ilaçlar yeniden umutlanma sonra yine hüsran öyle zor ki..Kocaaaaaa 13 ay geçti ve başladığım noktadayım Rabbim dayanma gücü versin hepimize.

Amin canım Rabbim sesini duysun hayırlısıyla hepimize nasip etsin..Sadece dualarla ferahlayabiliyorum zaten başka türlü atamıyorum kafamdan

Back