Yumurta catlamadan once den denedinizmi sansin daha artar ozaman. Canim zaten saglikli kadinin ve erkegin yumurtlama gunlerine denk getirdigin takdirdede olasilik yuzde 20 25 gbi.. Bnmde pco var olmuo die cok yakindigim zaman sen bu isi cok basite indirgiyorsun demisti. Bi bebek olusumu okadar kolay deil demisti.. Insallah bizimde olur canimMeraba aranıza yeni katılıyorum uzun zamandır takıp edıyorum 1 senedır cocuk ıstıyoruz ama olmuyor polıkıstık over luyum femera kullanıp arkadından pregnyl catlatma ignesi oldum bugun doktora gıttıgımde yumurtalıgım catlamıs %20 hamıle kalma ıhtımalın var dedı sızce bu dusuk bı rakam mı cevaplarınızı beklıyorum
Bizde 1 senelik evliyiz hic korunmadik biz ama ilk zamanlat cok ciddiyede almadik. Simdi ugrasiyoruz iste doktor aslinda erken buldu ama bende pco olunca ben olmiycakmi kaygisina dustum blraz takintili bi insanim. Bu ay 3. Ignemi oldum beklemedeyIz insallah tutmustur..
Evet denedık yumurtam catlamıs mı dıye kontrole gıttıgımde ıse cok guzel yumurtan catlamıs yuzde yırmı hamıle kalma ıhtımalın var dedı insallah hepımızın yuZu gulerYumurta catlamadan once den denedinizmi sansin daha artar ozaman. Canim zaten saglikli kadinin ve erkegin yumurtlama gunlerine denk getirdigin takdirdede olasilik yuzde 20 25 gbi.. Bnmde pco var olmuo die cok yakindigim zaman sen bu isi cok basite indirgiyorsun demisti. Bi bebek olusumu okadar kolay deil demisti.. Insallah bizimde olur canim
Tebrik ederim canım darısı bizim basimizaAllahima binlerce kez sukurler olsun .
Umutsuzluga kapilmayin arkadaslar. Bugun kan verdim yaklasik 3 haftalik hamileyim.Allah hepinizin gonlune gore versin
İnsallaahh canim insallahhhTebrik ederim canım darısı bizim basimiza
Tebrık ederım canım allah sag salım kucagına almayı nasıp etsın ınsallah :)Allahima binlerce kez sukurler olsun .
Umutsuzluga kapilmayin arkadaslar. Bugun kan verdim yaklasik 3 haftalik hamileyim.Allah hepinizin gonlune gore versin
İnsallahhh canim dhaa cok yeni hayirlisi sagliklisi insallahTebrık ederım canım allah sag salım kucagına almayı nasıp etsın ınsallah :)
İnşallah darısı başıma :)İnsallahhh canim dhaa cok yeni hayirlisi sagliklisi insallah
Bende cok sabirsizlaniyorum bugun ignemin 7. Gunu yapsam daha erken dmi ona odakli yasiyorum bi yandanda yapmaya korkuyorum.. Sonuc negatifse diye. Bilmiuorum cikarmi sence bu arada hayirli olsun dua et bizeArkadaslar tekrar merhaba
Catlama ignemden 10 gun sonra gebelik testi yaptim erken yaptim sanirim ya da bilemedim sonuc garip cikti ikinci cizgi cok ince sekilde belirgin ,siz de bakar misiniz .yorumlariniz benim icin cok degerli
Dariso basina darisi tummm isteyenlerin basinaa :)İnşallah darısı başıma :)
Canim ben igneden 12 gun sonra baktim iste dun yani. 7 gun cok erken testte goreezsen canin sikilir , hormonlarin da sikinti yaparsan etkilenir . Biraz daha dayan , insallah hayirli habetler alursinizBende cok sabirsizlaniyorum bugun ignemin 7. Gunu yapsam daha erken dmi ona odakli yasiyorum bi yandanda yapmaya korkuyorum.. Sonuc negatifse diye. Bilmiuorum cikarmi sence bu arada hayirli olsun dua et bize
Amin benımde yuZde yırmı sansım varmış hala dusuk bı sayımı guzel mi çözemesemde :)Dariso basina darisi tummm isteyenlerin basinaa :)
Amin benımde yuZde yırmı sansım varmış hala dusuk bı sayımı guzel mi çözemesemde :)
sen catlatma ignesıyle mi hamile kaldınSaglikli yumurtlayan kadinlarda dahi hamile kalma yuzdesi yuksek degil. Sana dusen %20 de olsa bu sansi ii degerlendirmen..
Ben bu isin ehli degilim tabi ama catlama belirtisini ii degerlendirmeni oneririm .
Ewet . Ben polikistik over hastasiyim . Bir seneden fazla ugrastik. En son klomen onerildi ilk yumurtam saglikli olmadgindan catlama ignesi vermedi.ondan sonraki ay klomen sonrasi saglikli buldu yumurtami catlama ignesi verdi .S
sen catlatma ignesıyle mi hamile kaldın
bende pko luyum aynı senın gıbı bır sene ugrastık olmadı banada femera verdı yumurtam olusunca catlatıldı bugun 10. GunumEwet . Ben polikistik over hastasiyim . Bir seneden fazla ugrastik. En son klomen onerildi ilk yumurtam saglikli olmadgindan catlama ignesi vermedi.ondan sonraki ay klomen sonrasi saglikli buldu yumurtami catlama ignesi verdi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?