- 15 Nisan 2015
- 409
- 387
- 23
- 34
Amin canim benim amin! Rabbim bizlerede evlat kokusunu nasip etsin. Yazarken bile bogazim dugum dugum 6 ayda catlatma ignesi vuruldunmu canim? Benimde kist olustu doktor ara veremem artik deniycez dedi umutsuzum cok! Saat 12 de ignemi vurulcam insallah olur hepimizin olur aminnnnBen de pco hastasıyım yaklaşık bi buçuk yıldır evliyim bana da dr ilk başta femera ve catlama ignesi kullandı 6 ay boyunca kullandım maalesef hep tek çizgi gördüm en son ay kist oluştu şu anda doğum kontrol hapı kullanıyorum. Önümüzdeki ay tüp bebek düşünüyorum. Allah herkese yardım etsin dualarinizi bekliyorum..
canim eger pco varsa sogan kurunu deneyebilirsin cok fayda goruyor herkes. Birdr esine keciboynuzu kurunu deneyebilirsin sperm sayisini arttiriomus biz bu ay ikisinide yapioruz bugun catlatma ignrm olucak hayirlisi insallah bizimde olsun ya insallahMerhabalar.
Ben de klomen arti catlama ignesi olup guzel haber bekleyenlerdenim. Kismet insallah olur. Kendimden biraz bahsetmek gerekirse polikistik over hastasiyim 1 senelik evliyim.ilk ay klomen tedavisi sonucunda saglikli yumurta gelismediginden catlama ignesi onermedi dr. İkinci ay iki tane yumurtam olustu biri 18 digeri 22 mm , bu sefer catlama ignesi verdi. Yaklasik 4 gun oluyor ignemi olali. 10 gun kadar sonra da gebelik testi yapicam. Hayirlisi insallah..
En son ay tatile gittiğim için iğne olmadım ama yumurtam catlamisti ona rağmen kist oluştu. İki ay adet olamadım sonra yine tarlusal kullandim şimdi de doğum kontrol hapı kullanıyorum kist yok olsun diye. Tüp bebek yapacam ama çok korkuyorum o da tutmasa naparim bilmiyorumAmin canim benim amin! Rabbim bizlerede evlat kokusunu nasip etsin. Yazarken bile bogazim dugum dugum 6 ayda catlatma ignesi vuruldunmu canim? Benimde kist olustu doktor ara veremem artik deniycez dedi umutsuzum cok! Saat 12 de ignemi vurulcam insallah olur hepimizin olur aminnnn
Kaç yıllık evlidin canım? Soğan suyu içiyorum kistim için faydası olmuyor. Duruyor yerinde kist bu ay engel olucak bence gebeliğede hadi hayırlısı.... Tüp bebeğr gelene kadar aşılams vsr onu ysptırdınmı canım??En son ay tatile gittiğim için iğne olmadım ama yumurtam catlamisti ona rağmen kist oluştu. İki ay adet olamadım sonra yine tarlusal kullandim şimdi de doğum kontrol hapı kullanıyorum kist yok olsun diye. Tüp bebek yapacam ama çok korkuyorum o da tutmasa naparim bilmiyorum
İnşallah melek bizede dua et olurmu?? Rahim filmi acıyomu?Kızlar merhaba bende önceden takip ettiğim bir site olduğu için yazmak istedim.Belki umut olur sizede.Bende pko hastaydım adet düzensizliğim yoktu fakat bebekte olmuyordu.Sırasıyla klomen çatlatma iğneleri famera ve bunun yanında bir çok aktarlardan yapılan macunlar denemişimdir.Tabi her ay hüsran.Sonra doktora gitmeyi bıraktım.En son rahim filmi çektirecem dedim.Zaten 1 yılın dolmadan genelde çekmiyorlar.benim tam haziranda 1 yılım doluyordu zaten.En son mayıs 28 adet oldum ve 3 haziranda rahim filmi çekildi.Çok şükür oda temiz çıkınca ben herşeyi bıraktım.Artık herşey Allah'tan dedim.Varsa nasipte olacaktır diye düşündüm.ve mucizem o ay meğersem benimleymiş.Şimdi 5 aylık hamileyim ve bir kızım olacak.Sakın umudunuzu kesmeyin herşeyin vakti zamanı gelince oluyormuş gerçi bende bunu yaşayınca öğrendim.Ama rahim filmini tavsiye ederim eğer sıkıntı yoksa bile verilen ilaç çok etkili oluyormuş.Hepiniz için bol bol dua ediyorum inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız.Biraz uzun oldu kusura bakmayın.İnşallah faydasını görürsünüz.Bu süreci yaşayan biri olarak yazmak istedim.
Etmezmiyim ediyorumm valla Rabbim isteyen dileyen herkeze en kısa zamanda nasip etsin.Evet canım rahim filmi kanalları açıyor tıkanıklık yoksa bile verdikleri ilaçtan dolayı hamile kalma olasılığın yükseliyor.Tabii önce eşinin muayene olması gerekiyor.Yoksa yapmıyorlar.İnşallah melek bizede dua et olurmu?? Rahim filmi acıyomu?
Kist engel oldu zaten normalde bu ay yapacaktim da tamamen yok olması için ilac verdi doktor kullanıyorum bakalım hayırlı zamanda hayırlı bir evlat inşallah. Bekleriz yeter ki olsunKaç yıllık evlidin canım? Soğan suyu içiyorum kistim için faydası olmuyor. Duruyor yerinde kist bu ay engel olucak bence gebeliğede hadi hayırlısı.... Tüp bebeğr gelene kadar aşılams vsr onu ysptırdınmı canım??
Kist engel oldu zaten normalde bu ay yapacaktim da tamamen yok olması için ilac verdi doktor kullanıyorum bakalım hayırlı zamanda hayırlı bir evlat inşallah. Bekleriz yeter ki olsunKaç yıllık evlidin canım? Soğan suyu içiyorum kistim için faydası olmuyor. Duruyor yerinde kist bu ay engel olucak bence gebeliğede hadi hayırlısı.... Tüp bebeğr gelene kadar aşılams vsr onu ysptırdınmı canım??
Valla asilamada ihtimal daha düşük tüp bebege göre o yüzden tüp bebek istiyorum. Bi buçuk yıllık evliyim ama altı aydır istiyoruz. Zaten bnm düzenli yumurtlamam olmadığı için direk ilaç tedavisiyle basladikKaç yıllık evlidin canım? Soğan suyu içiyorum kistim için faydası olmuyor. Duruyor yerinde kist bu ay engel olucak bence gebeliğede hadi hayırlısı.... Tüp bebeğr gelene kadar aşılams vsr onu ysptırdınmı canım??
canım merhaba öncelikle umarım sende dileğine kavuşursun. Progesteronum düşükse bu yumurtlamada skntı olduğu anlamına geliyo yani vucut kendi kendine yumurta geliştiremiyor dışardan takviye gerekiyor yumurtw uyarıcı buda klomen.. Bendede aynı sorun var ilk ay kimyasal gebelik oldu.,iyi akşamlar ne zamandır takıp edıyorum ama ılk defa yazmak nasip oldu.bende 1 yıldır evlıyım yenı bıraktık korunmayı doktora gıttım genel tets yaptrımak için kan testi simir falan derken progestoron hormonum cok düşük çıktı,yumurtlamıyorsun dedi doktor.klomen verdi 5 gun kullandım yarın catlatma ıgrnesı vurulcam derken süreç çok hızlı ılerledi.bende acaba bu kadar cabuk ılaca baslamak dogrumudur bılemıyorum ?? bu ılacların zararı var mı bılmıyorum.çok ta uzagım detaylarına açıkçasıfakat önceden önlemde almak mantıklı geliyor.inşallah hayırlısı olur .
hayir ama iliski gunlerini yumurtlama gunlerine denk getiremezsen bebek olayi biraz zor oluyo oyuzden disardan mudahaleyle seni. Yumurtlama gununu netlestiriyo diyoki mesela su gun iliskiye girceksin o gun yumurtlicaksin gibi.. Bi bakima iyi aslinda benimde pco var mesela oyuzden hic belli olmuyo yumurtlama gunlerim adetlerim duzensiz cunku 3 aydir klomen ve catlatma ignesi sonrasi doktor iliski gunu veriyo insallah tutturcaz bakalim. Yani dert etme kendine iyiki bu yontem var de ayin hangi gunu yumurtladigini bilmeyenlere yonelik yerinde bi yontem.. Kimyasal gebelik dollenme gerceklesiyo ama sagliksiz bir embriyo sonucunda tutunamio rahime vucut atio bu demek benim ilk denemede boyle oldu yani bi bakima tedavi ise yaradi denebilir... İnsallah bizimde saglikli bebeklerimiz olur canimmmmevet doktor da bana aynı seyi söyledi sen kendın yumurtlamıyorsun dedi ve klomen verdı yumurta bellı buyukluge gelıncede bugun catlatma ıgnesı vuruldum.bakalımhayırlısı artık.pekı o ay yumurtalamadıgın hıc bır zaman kendın yumurta uratamıcegın anamına mı gelıyor acaba?? kımyasal gebelık nasıl oluyor canım??
evet doktor da bana aynı seyi söyledi sen kendın yumurtlamıyorsun dedi ve klomen verdı yumurta bellı buyukluge gelıncede bugun catlatma ıgnesı vuruldum.bakalımhayırlısı artık.pekı o ay yumurtalamadıgın hıc bır zaman kendın yumurta uratamıcegın anamına mı gelıyor acaba?? kımyasal gebelık nasıl oluyor canım??[/QUOTE canim
Kacinci deneme senin? Bizim bu gunler iliski gunlerimizdi mesela deniyoruz bakalim.. Kac yillik evlisin yada kac ay??
Bizde 1 senelik evliyiz hic korunmadik biz ama ilk zamanlat cok ciddiyede almadik. Simdi ugrasiyoruz iste doktor aslinda erken buldu ama bende pco olunca ben olmiycakmi kaygisina dustum blraz takintili bi insanim. Bu ay 3. Ignemi oldum beklemedeyIz insallah tutmustur..vanım 1 senelik evliyiz yeni korunmayı bıraktık daha çok yeni yani herşey cok hızlı gelıstı. bu yuzden acaba erken mı tedavı ıcın dıye dusunuyorum... ben genel kontrole gıttım simir fln vs kendimi iğnede buldum :) sen peki cnm ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?