- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 133
- 36
estağfurullah... Rabbim herkesin kalbine göre hayırlısıyla versinAnladim insallah allah hayirli evlatlar verir hepinize bugun mirac kandili insallah kabul olur dualarimiz tekrar ozur dilerim
inşallah bu sefer olur canım. benim de ilk denemem bugün hüsranla. sonuçlandı. moralim inanılmaz bozuldu. iğnenin 18. günü hastalandım. koyu renkte geldi. kasıklarım inanılmaz ağrıyo. yarın tekrar dr a gidicem 2. denemeye kaldı ümidimmerhaba arkadaşlar bugün iğnenin 4. günü bugün ağrım yok ilk üç gün çok ağrım vardı bakalım hayırlısı olsun bu 2. denemem Rabbim inşallah nasip eder hayırlısı her şeyin stres yapınca olmuyor en iyisi akışına bırakmak bugün kandil dua edelim inşallah Rabbim ol der
canım moralini bozma bende ilk de çok heveslenmiştim olmadı çok üzüldüm ama bu kez rahatım olursa olur ne yapıyım elimden geleni yaptım gerisi Rabbime kalmışinşallah bu sefer olur canım. benim de ilk denemem bugün hüsranla. sonuçlandı. moralim inanılmaz bozuldu. iğnenin 18. günü hastalandım. koyu renkte geldi. kasıklarım inanılmaz ağrıyo. yarın tekrar dr a gidicem 2. denemeye kaldı ümidim
haklısın canım . vakti zamanı var sanırım. bakalım artık yarın dr ne diyecek.canım moralini bozma bende ilk de çok heveslenmiştim olmadı çok üzüldüm ama bu kez rahatım olursa olur ne yapıyım elimden geleni yaptım gerisi Rabbime kalmış
haklısın canım . vakti zamanı var sanırım. bakalım artık yarın dr ne diyecek.
can sıkmak yok kızlar destek olalım birbirimize içimizi dökmezsek olmuyor zaten.canım moralini bozma bende ilk de çok heveslenmiştim olmadı çok üzüldüm ama bu kez rahatım olursa olur ne yapıyım elimden geleni yaptım gerisi Rabbime kalmış
bencede düşünmemek lazım. birbirimize destek olalımcan sıkmak yok kızlar destek olalım birbirimize içimizi dökmezsek olmuyor zaten.
inşallah canım dualarımdasın... testlerini ihmal etme zaman kaybetme olur mu.. hadi bakalım bende pazartesi kan testi yaptıracağım hayırlısı artık.evet kızlar geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi olmuştum fakat sonuç negatifti. Bu gün tekrar dr a gittim. 19 mayısta sabah akşam klomen e başlıyorum tekrar 25 mayıs kontrol o gün sanırım çatlatma iğneside verir. bakalım artık hayırlısı bu sefer olur inşallah
günaydın canımhadi bismillah inşallah senin için hayırlısı ne ise o olsun. iğnenin etkisiyle ağrılar oluyor bende de oldu burda bir çok arkadaştan da duydum ama 2-3 güne geçiyorGünaydın kızlar nasılsınız been perşmbe günü pregnyl iğnemi oldum . Dün akşam memelerim , karnıım ağrıdı ve nefes darlığım oluştu acba iğnenin yan etkisimi dedimbu sabahta bi karın ağrısıyla uyandım hmen wcye koştum. Şimdi iyiyim yani öyle çok şiddetli değildi ağrılarım zatende korktum ya zaten pnik atağımda var iyice büyüttüm heralde . Sizde de hiç yan etki olan oldumu ?
günaydın canımhadi bismillah inşallah senin için hayırlısı ne ise o olsun. iğnenin etkisiyle ağrılar oluyor bende de oldu burda bir çok arkadaştan da duydum ama 2-3 güne geçiyor
tamam canım. inşallah sen de pazartesi hayırlı haberler alırsın. allahım isteyen herkese bir an önce evlat nasip etsininşallah canım dualarımdasın... testlerini ihmal etme zaman kaybetme olur mu.. hadi bakalım bende pazartesi kan testi yaptıracağım hayırlısı artık.
sagolasın tatlım haber veririm senden başka kimim var burdatamam canım. inşallah sen de pazartesi hayırlı haberler alırsın. allahım isteyen herkese bir an önce evlat nasip etsin
saol canım aynı kaderi paylaşıyoruz maalesef ama tez zaman da inşallah bebişlerimize kavuşuruz. ben de en az senin kadar sonucunu merak ediyorum. inşallah çok güzel sonuçlar alırsınsagolasın tatlım haber veririm senden başka kimim var burda
aminn aminn Allah razı olsun inşallah.. ilk iğne çok umutlu değilim ama rabbim istedikten sonra neden olmasın:))saol canım aynı kaderi paylaşıyoruz maalesef ama tez zaman da inşallah bebişlerimize kavuşuruz. ben de en az senin kadar sonucunu merak ediyorum. inşallah çok güzel sonuçlar alırsın
umudunu yitirme canım inşallah olur. benim ilk de olmadı ama inşallah senin oluraminn aminn Allah razı olsun inşallah.. ilk iğne çok umutlu değilim ama rabbim istedikten sonra neden olmasın:))
inşallah ..umudunu yitirme canım inşallah olur. benim ilk de olmadı ama inşallah senin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?