klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

benim ilk kullanışım iğenenin etkileri gebelik gibi gebe kalsamda anlayamam şimdi aş bile eriyorum ya bir kimyasal gebeliğim oldu onda çok üzüldüm hayırlısı inşaallah canım
Allah yardimcimiz olsun tatlim ya bir sey demek isterdim ama ayndurumdayız Âllah sabır versin bize

canlarım nisan 16 da hastalandım 20 nisan da sabah akşam klomen kullandım. 27 nisan da da çatlatma iğnemi vuruldum. Normalde 28 günde bir adet oluyorum . bu ay 14 ü ne denk geliyor yani bugüne. kasıklarım ağrıyo. şu anda idrar testi yapmalımıyım sizce. çatlatma iğnesinden 14 gün sonra test yapabiliirsin diye çok okudum benim 16. günüm bugün ama umutlanmak da istemiyorum. biraz da ha beklemelimiyim sizce

canım 12. günde iğnenin etkisi geçiyor diyorlar 15. 16. günde kesin belli oluyormuş sonuç ama idrar testi yanıltabiliyor idararda negatif kanda pozitif diyen bi kaç arkadaş var burda ama bence zamanı en azından merakını gider bi idrar testi yap sonuca takılma sonra da kan testi yaptır yani benim fikrim bu hiç bir şey yapmamaktan iyidir:) sonuç olumlu da olumsuz da olsa ben idrar testi yapacam pazar günü 14. günüm oluyor benim.

haklısın canım eğer hastalanmazsam yarın yapayım bari. inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız

ya kızlar bir şey sorsam bende iğnenin 11. günü ve akıntım arttı acaba hamile olmadığımın mı göstergesi bu bilemedim bu konuda bilgisi olan var mı

bugün sabah test yapmayı düşünürken çatlatma iğnesinden 18 gün sonra kırmızıyı gördüm. moralim çok bozuldu. hep hayal kurmuştum ama hüsranla sonuçlandı. yarın tekrar dr a gidicem. bu ay benim için kötü sonuçlandı yan arkadaşlar. dilerim ki sizin için güzel sonuçlanır.

Canim ya sanki ben adet olmuşum gibi canım çok sıkıldı senin ruh halini tahmin edebiliyorum az çok ki şurda 3-5 gün sonra sanırım bende aynı durumda olacağım ..pes etmek yok canını çok sıkma olur mu olsa da Allah'tan olmasa da vardır bi bildiği zamanı değildir diye düşün.

inşallah sen olmazsın canım. benim umudum bi sonraki aya kaldı. maalesef elden bişey gelmiyor. oysaki çok umutlanmıştım. hayırlısı artık

inşallah sen olmazsın canım. benim umudum bi sonraki aya kaldı. maalesef elden bişey gelmiyor. oysaki çok umutlanmıştım. hayırlısı artık
inşallah canım... ama seni o kadar iyi anlıyorum ki şu an bende kendimi aynı sona hazırlıyorum..senin ikinci iğne miydi bu eşine sperm testi yapıldı mı

benim ilk iğneydi canım. eşime sperm testi yapılmadı. artık bu ay yapılır sanırım canım
anladım canım ..benim de ilk iğne ama tutmadığı taktirde sperm testidir rahim filmidir ikinci iğdenen önce yaptırmayı düşünüyorum hepsini vakit kaybetmek istemiyorum sizde yaptırın bence

anladım canım ..benim de ilk iğne ama tutmadığı taktirde sperm testidir rahim filmidir ikinci iğdenen önce yaptırmayı düşünüyorum hepsini vakit kaybetmek istemiyorum sizde yaptırın bence
bende düşünüyorum canım. çünkü sürekli hayal kırıklığı olsun istemiyorum. ne var ne yok bakılsın ondan sonra tedavi olunsun istiyorum.

ya kızlar ben bel ağrısından duramıyorum acaba yumurta çatlamadı da kist mi olustu bende uf ama ya

inşallah kist olmamıştır canım . beklemek çok zormuş onu anladım. inşallah bebişini alırsın kucağına
inşallah tatlım ya o kadar ağrıyor ki duramıyorum.. ne yapacam bilemiyorum çalışıyorum izin alıp muayeneye gitmek istiyorum ama o da sıkıntılı bu süreçte çok izin aldım..üzgünüm

Merhaba hepinize araniza yeni katildim Allah isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar versin benim 2 tane cocugum var ama bekarligimdan beride bitmek bilmeyen bi ikiz evlat sevgisi var icimde teyzemde cift yumurta ikizi iki erkek evlat var cok istedim olmadi acaba klomen kullansam nasil olur? Doktora gidip cogul gebelik istedigimi solesem diorum klomen baslayip ama bu seferdoktorun tepkisinden cekiniyorum bana akil verin lutfennnnn pendik kaynarcada devlet ozel farketmez iyi yardimci olabilecek dr taniyormusunuz

merhaba nesrin hanım Allah evlatlarını size bağışlasın..ama sizin sorununuza bu topikte cevap alabileceğinizi zannetmiyorum zira biz daha bir taneye bile sahip olamadık başka konu başlıklarına bakabilirsniz.

Anladim insallah allah hayirli evlatlar verir hepinize bugun mirac kandili insallah kabul olur dualarimiz tekrar ozur dilerim
teşekkür ederiz. burada herkes umut arıyor. bebeğini kucağına alacağı günü bekliyor. allah sizinde yavrularınızı size bağışlasın. bizlere de evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…