Gebeliğe Hazırlık Klomen ve çatlatma ignesinden sonra adet oldum yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kararliiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
327
142
53
33
Bu ay ilk defa klomen artı ovitrelle kullandım ama bugün adet oldum ne yapmam gerek moralim bozuk bu ay yine denesem mi yoksa bı kaç ay çocuk işine ara verip kendi haline mi biraksam

Bu ay ilk defa klomen artı ovitrelle kullandım ama bugün adet oldum ne yapmam gerek moralim bozuk bu ay yine denesem mi yoksa bı kaç ay çocuk işine ara verip kendi haline mi biraksam

Sakin ara verme bende oyle oldum bugn ogrendim ki 2. Denememde hamileyim. Ki umudum sifirdi

Bncede ara verme okudugum kadariyla doktorlarda ayni seyi soluo ilaclarin etkisi yararli oluomus bi dahaki asilamaya fln dewam et 🤲insallah olur tutar kuzum bnde bkliom 8 gunumdeyim 😇🤞

Bncede ara verme okudugum kadariyla doktorlarda ayni seyi soluo ilaclarin etkisi yararli oluomus bi dahaki asilamaya fln dewam et 🤲insallah olur tutar kuzum bnde bkliom 8 gunumdeyim 😇🤞
Tamam bugün adetimin ilk günüydü yarın mi gidiyim kaçıncı günde gidiyim

Insallah canim darisi isteyen herkese olsun. Ben Henuz bisey yapmadim iki gun geciktim ama progestana devam ediyorum. Umarim
Ilac geciktirmiyordur

Kuzu test yaptin mi? Bide bence idrar testi ile ugrasma kan ver istersen catlatma ignenin kacinci gunundesin?

36 saat sonraya uymadiniz mi başka ilişki olmadı mi

Yok cnm doktor bana 36 saat demedi ztn.
Ben bu ay iki kere yumurtladim biri catlatma ignesini beklemeden kendisi catlayasi gelmis:)
7 ekimde iliski oldu
8 ekimde igne oldum
9 ekimde iliski oldu
10 ekim doktor kontrolu yumurta catladigi teyid edildi
Malesef 10-11 bos gecti o yuzden umudum yoktu
12 ve 13 tekrar iliskiler oldu.

Bize doktor hic 36 saat falan hesaplamadi. Oncesinde iliski oldugu icin igne gununh bos gecin demisti. Hep bir gun arayla oneriyor.

Preseed jelde denedim bu iki gunde

Idrar Testini persembe gunu yapmistim negatifti bi daha yapmadim cesaretim yok. Ignemin 18. Gunundeyim. Test sonuclari beni cok etkiliyor korkuyorjm yapmaya :KK43:

Benim gibisin iste benden 2 gun sonra olmmustun igneyi 2 gun daha bekle kan ver istersen korkunun ecele faydasi yok yapcak bisey yok kuzum bende cok cok ama cok zor gittm ovulasyon testini yapinca epey umud ettim ama hic oyle bir ovu sonucum olmamisti

Yok cnm doktor bana 36 saat demedi ztn.
Ben bu ay iki kere yumurtladim biri catlatma ignesini beklemeden kendisi catlayasi gelmis:)
7 ekimde iliski oldu
8 ekimde igne oldum
9 ekimde iliski oldu
10 ekim doktor kontrolu yumurta catladigi teyid edildi
Malesef 10-11 bos gecti o yuzden umudum yoktu
12 ve 13 tekrar iliskiler oldu.

Bize doktor hic 36 saat falan hesaplamadi. Oncesinde iliski oldugu icin igne gununh bos gecin demisti. Hep bir gun arayla oneriyor.

Preseed jelde denedim bu iki gunde
Özel doktor mıydı bana iğneden sonra catlamismi diye bakilmamisti

Selam hanımlar ben de klonun ve çatlatma iğnesi kullandım. Doktor yumurtan çok iyi dedi eşimin spermiğramı iyi çakmadı bu ay bi deneyin olmazsa eşine de ilaç yazarım dedi 😔
3ekim de ilişkim oldu
4ekim iğne günümdü ve yine ilişki oldu
5ekimi misafir geldi diye es geçtik
6 ekim tekrar ilişki oldu
7ekim boş geçti. Doktor bize iğneden sonraki üç günü değerlendirin dedi sizce tutmuş mudur? Bugün adet günüm olucam diye korkuyorum. Bazı belirtiler var ama adet belirtisi gibi

Back