• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen ve çatlatma iğnesinden sonra adet günlerim değişti

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Li-moon

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
5.236
2.034
448
Merhaba arkadaşlar. 2 ay önce klomen ve çatlatma iğnesi tedavisine başlamıştım. Doktor hamilelik oluşmazsa 1 ay ara vereceğiz tedaviye önümüzdeki ay gel demişti. Ama bu ay gidemedim eşim bel fıtığından ameliyat olduğu için doktoru 20 gün ilişki yasak dedi.asıl sorum şu:normal de adetlerim 26 günde oluyor. Klomen kullandığım ay 30 günde olmuştum. Geçen ay kullanmama rağmen 31 günde oldum. Az önce ise kahverengi lekelenme geldi. Adet olacak gibiyim ama daha çok erken adetim biteli 13 gün olmuştu. Simdi ki lekelenme beni korkuttu. Böyle bişey yaşayan var mı?

Canm ben de bu ay yaşadım dediklerini. 26 ya da 27 de olmam gerekiyordu ama 29.günde ancak başladı adetim.demekki bu iğneler bizde adet gecikmesi yapabiliyor.

Canm ben de bu ay yaşadım dediklerini. 26 ya da 27 de olmam gerekiyordu ama 29.günde ancak başladı adetim.demekki bu iğneler bizde adet gecikmesi yapabiliyor.
Adet gecikmesi olabiliyormuş canım ama bu ay niye böyle oldu anlamadım.daha adetime 13-14 gün var bugün lekelenme oldu korkuyorum

Back