Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kızlar bende bugün klomene başladım doktor hap bitince gel yumurtan gelisiyormu diye bakalım dedi catlatma ignesi vericekmi bilmiyorum ama ben bu igneleri ssk karsiliyormu onu sorucam insallah bende ilk aydan hamile kalabilirim
Kizlar Merhaba.. Yaklasik 3-4 aydir suren tedavimiz bugun mutlu haberi verdi bana. Gecen au gunde 1 tane klomen kullandim ama yumurtalarim buyumedi bu ay gunde 2 tNe kullandim az once dr her 2 yumurtanda buyumus biri 17 digeri 22 mm dedi ve catlatma ignesi vuruldum karnimdan. Insallah bu ay hamis olurum. Benim gibi olupta ilk aydan hamis kalan var mi aranizda?
Bende ilk klomen kullanmamda 5 yumurta gelistigini soyledi bugun gittim sag yumrtaligin 21 mm oldugunu soyledi ve igne verdi.yarin icin de iliski onerdi.iliski icin saat sure onemli mi