• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve çatlatma iğnesi

kızlar meraba rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah bende klomen kullandım pazartesi gittim bir yumurtan var dedi çat.ignesi vermedi 10 gün aşırı ilişki dedi bugun dördüncü gün bakalım hayırlısı hamile klomenle hamile kalıp düşük yapan arkadaşlar üzülmeyin bi kere olduysa ummut var demektir hamile kalabiliyorsunuz bunada şükür peki belirtileriniz ne zaman başlamıştı. Merak ediyorum üç senelik hasret bitsin artık :21:

Canım benim ben 1bucuk yıllık evliyim ve ilk 3ay korundum yani 1yildir olmuyor ve tedavi gördüğüm halde olmadı ama her ay sıfırdan başlıyorum ve her seferinde dahada umutlu başlıyorum sen takma kafana inşaallah tez zamanda olur

merhabalar aranıza yeni katılıyorum 11.02.2015 tarihinde çatlatma iğnesi olmuştum bugunde idrar testi yaptım dayanamayıp belirli belirsiz ikinci çizgi çıktı.ancak eşimle ben pek fazla ümitlenmek istemiyoruz. iğnenin etkisi olabilir diye duymuştum. bana yardımcı olurmusunuz lütfen ne yapmaylım beklemenin dışında fikirleriniz nelerdir.

canım sen cok erken yapmıssın ben iğneden 10 gun sonra yaptım hiç birsey çıkmadı.14.gün yaptım ikinci çizgi silik çıktı dunde kan testi yaptım var gebelik:)))) silik olunca oluyor yani çok mutluyum ama inanamıyrm hayırlısıyla alcaz bebeklerimizi elimize

çok sevindim gerçekten allahım herkese nasip etsin inşallah. darısı herkesin başına =) erken yaptığımın farkındayım ama dayanamadım işte birazdaha beklemeylim yani ozamn

Slm kızlar benimde bu üçüncü ayim olcak klomen ve igne kullanali. yarin igne vurulcam inşallah bu ay gelir bebislerimiz artk çok istiyorum bir bucuk yıllık evliyim

canım sen cok erken yapmıssın ben iğneden 10 gun sonra yaptım hiç birsey çıkmadı.14.gün yaptım ikinci çizgi silik çıktı dunde kan testi yaptım var gebelik:)))) silik olunca oluyor yani çok mutluyum ama inanamıyrm hayırlısıyla alcaz bebeklerimizi elimize
cnm ne zamandır bebek ıstıordunuz

Merhaba herkese,

1 yıl önce kendiliğinden oluşan bir gebelik ama kimyasal olarak sonuçlandı, o gebelikte de üstüne regl olmuştum ama kan tahlilinde çıkmıştı,
bu sene tekrardan, 1 ay önce tekrar doktora gittim pko başlangıcı dedi ama regl düzenli oluyor benim (30 gün döngü),,, yumurta takibi yapalım dedik başlangıçta, oldu olmadı derken, normalde 14.gün beklenen yumurta 19.günde oldu, çatlatma iğnesi yapıldı 10 haziranda, 2 gün önce erken gebelik belirtilerine dair herşey oldu bünyede, dün kan testim 1,29 çıktı, idrar testleri negatif, bu saba itibari ile regl oldum ama normalden farklı yoğunluğu vs... bir umut diyoruz her daim,
10-11-12 haziranda çatlayan yumurta geç döllenme olabilir mi acaba,
bu ay olmaz ise temmuzda da kendim ovulasyon testi ile takip edip deniycem, olmadı ilaç tedavisi başlıycak sanırım,
Allah isteyen herkese kısa zamanda versin inşallah,,,,

Kizlar bnm yarn kontrolm var yumurtalarm gelistiyse catlatma ignesi yapack doktorum sizce isi sansa birakmaya mi daha once sadece 36 saat sonra yaptm ve daha sonra yapmadk onceside omdm sanrm olmadi smd de isi sansa birakmayaym diorm. Bizimde 1 yildir olmuor tedavi goruorm bende esimde snlti yok bmmde yumurtam gelisior catlatma ignesi de vuuluorm ama gebelik olmuor 31 agustosta da hsg cekildm snra ekim dede tekrar klomene basladk oyle bakalm ims rabbim isteyen bekleyen herkese evlat nasip eder.

Back
X