- 15 Ocak 2024
- 567
- 160
- 35
-
- Konu Sahibi CerkesMaria
Progesteron 21. Gün bakıldı sonraki adet döneminin 3. Günü hormon bakıldı 5. Gün klomene başladım dün bitti bugün çatlatma iğnesi oldum 1 adet güzel gelişmiş yumurta var dediBende anlam veremedim değerlerin gayet iyi bu testler adetin 5.gunu verildi degilmi?
progesteron hormonuna benim bildiğim yumurtladiktan sonra bakılıyor yada 21.gun doktor aynı gün mü yaptı kandan bu değerlerimize baktı
Progesteron 21. Gün bakıldı sonraki adet döneminin 3. Günü hormon bakıldı 5. Gün klomene başladım dün bitti bugün çatlatma iğnesi oldum 1 adet güzel gelişmiş yumurta var dedi
Uzun süre deneyip hamile kalamadıysanız o yüzden de tedaviye başlamış olabilir. Benim hormonum yüksekti. Uzun süredir istiyorduk olmadı. Şuan değerleri düşürdük her şey normal banada ilaç ve iğne verecekSelam kızlar adetimin 5. Günü doktorum klomen tedavisine başladı bugün kontrole gittim ilacım dün bitti ve çatlatma iğnesi verdi vuruldum cuma ve Pazar ilişki olsun dedi yalnız kafamda hep bir soru işareti kaldı hormon tahlilim rahimim yumurtlama da hiçbir sorun yok dedi peki bir sorun olmadığı halde neden ilaç ve iğne tedavisine başvurdu onu anlayamadım birşey var da bana mı soylemiyor dicem babamın oğlu değil ki saklasın bu konu ile ilgili tecrübelerinizi paylaşırsanız mutlu olurum bir de bu dönemde nelere dikkat etmeliyim ? Tahlillerimi buraya bırakıyorum..
Uzun süre deneyip hamile kalamadıysanız o yüzden de tedaviye başlamış olabilir. Benim hormonum yüksekti. Uzun süredir istiyorduk olmadı. Şuan değerleri düşürdük her şey normal banada ilaç ve iğne verecek
Daha çok erken. 1 sene denemek gerekiyor. Deneseniz kendi kendine bile olur belkideDaha 4 aylık evliyim kuzum
Daha çok erken. 1 sene denemek gerekiyor. Deneseniz kendi kendine bile olur belkide
İnşallah hamile kalırsın canımDoktorum bunu biliyordu diyorum ya çok erken tedaviye başladı
İnşallah çok istiyorumİnşallah hamile kalırsın canım
Yinede ilişki olmalı doktorum cuma ve Pazar olsun demistisilikleşince çatladı demek canım
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz icinevet canım 2 günde bir ilişkiye gir yakalrsın zaten
Bende klomen kullandım tahlil verdim bugün gittim hiçbir sıkıntı olmadığını ve üç tane sağlıklı yumurtanın olduğunu söyledi ve bana da çatlatma iğnesi verdi. sormadım ama bence ovülasyonu denk getiremediğimiz için bu daha kesin bir yol çünkü 36. Saatte ilişkiye girmemiz gerektiğini söyledi en azından ne zaman catladigini biliyoruz diğer türlü ovülasyonSelam kızlar adetimin 5. Günü doktorum klomen tedavisine başladı bugün kontrole gittim ilacım dün bitti ve çatlatma iğnesi verdi vuruldum cuma ve Pazar ilişki olsun dedi yalnız kafamda hep bir soru işareti kaldı hormon tahlilim rahimim yumurtlama da hiçbir sorun yok dedi peki bir sorun olmadığı halde neden ilaç ve iğne tedavisine başvurdu onu anlayamadım birşey var da bana mı soylemiyor dicem babamın oğlu değil ki saklasın bu konu ile ilgili tecrübelerinizi paylaşırsanız mutlu olurum bir de bu dönemde nelere dikkat etmeliyim ? Tahlillerimi buraya bırakıyorum..
Bende klomen kullandım tahlil verdim bugün gittim hiçbir sıkıntı olmadığını ve üç tane sağlıklı yumurtanın olduğunu söyledi ve bana da çatlatma iğnesi verdi. sormadım ama bence ovülasyonu denk getiremediğimiz için bu daha kesin bir yol çünkü 36. Saatte ilişkiye girmemiz gerektiğini söyledi en azından ne zaman catladigini biliyoruz diğer türlü ovülasyon
zamanımız denk gelemeyebiliyor
Bende klomen kullandım tahlil verdim bugün gittim hiçbir sıkıntı olmadığını ve üç tane sağlıklı yumurtanın olduğunu söyledi ve bana da çatlatma iğnesi verdi. sormadım ama bence ovülasyonu denk getiremediğimiz için bu daha kesin bir yol çünkü 36. Saatte ilişkiye girmemiz gerektiğini söyledi en azından ne zaman catladigini biliyoruz diğer türlü ovülasyon
zamanımız denk gelemeyebiliyor