• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve catlatma ignesi

Sadece

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2020
88
26
3
Merhaba ben yeniyim 1,5 senelik evliyim cocuk istiyoruz ama olmuyor :KK43::KK43:gitmediğim dr kalmadı nereye gittiysem denemeye devam edin bir sorununuz yok dedi en son özele gittim çok iyi bi dr klomen verdi adetimin 5. Günü başladım ve 5 gün boyunca devam ettim 2 gün dinlendim ve kontrole gittim 2 tane yumurtam büyümüş biri 19mm biri 20mm 3 gün sonra catlatma ignesi oldum bugün 2. Günüm iğneyi olali. Ve dünden beri gaz sancim var karnım çok agriyor daha önce catlatma ignesi olduktan sonra yan etkilerine maruz kalan varmı?:110:

Tabiki de etkileri normal hepimizde öyle oldu hamilelik hormonları yükleniyor diye gaz kasıkta Ağrı hersey oluyor yani korkmayın inşallah bebeğiniz sizinle olur 🤲

Ilk
Tabiki de etkileri normal hepimizde öyle oldu hamilelik hormonları yükleniyor diye gaz kasıkta Ağrı hersey oluyor yani korkmayın inşallah bebeğiniz sizinle olur 🤲

sagol canım inşallah 🥰senin de gebeliğin ilk ayda dgebeliğin oldumu

Ilk

sagol canım inşallah 🥰senin de gebeliğin ilk ayda dgebeliğin oldumu

o ay olmadı ama sonra klomen tek kullandım evde değildim diye iğne olamadım ama üstüne hamilekalmıştım ☺️☺️Sende dinlen iyi beslen allah büyük ☺️

o ay olmadı ama sonra klomen tek kullandım evde değildim diye iğne olamadım ama üstüne hamilekalmıştım ☺☺Sende dinlen iyi beslen allah büyük ☺
Çok sağol morale aşırı ihtiyacım vardı Allah senden razı olsun canım 😊

Çok sağol morale aşırı ihtiyacım vardı Allah senden razı olsun canım 😊
Zor bir süreç mi böyle iğne ilaç kullanmak .. inan hiçbirsey için üzülmeye değmez moralini de yüksek tut elbet çocuğunda olacak allah nasip edecek ☺️
Allah hepimizden razı olsun kuzum 💋💋💋 aklına takılan başka birsey de olursa sor tamam ☺️

Merhaba ben yeniyim 1,5 senelik evliyim cocuk istiyoruz ama olmuyor :KK43::KK43:gitmediğim dr kalmadı nereye gittiysem denemeye devam edin bir sorununuz yok dedi en son özele gittim çok iyi bi dr klomen verdi adetimin 5. Günü başladım ve 5 gün boyunca devam ettim 2 gün dinlendim ve kontrole gittim 2 tane yumurtam büyümüş biri 19mm biri 20mm 3 gün sonra catlatma ignesi oldum bugün 2. Günüm iğneyi olali. Ve dünden beri gaz sancim var karnım çok agriyor daha önce catlatma ignesi olduktan sonra yan etkilerine maruz kalan varmı?:110:
Sanırım şimdi çatlama gerçekleşiyor, yarına daha iyi olacaksınızdır.Doktorunuz çatlama iğnesini biraz geç yapmış, yumurtalar 18 ve 20 mm olunca iğne yapılır diye biliyorum, iğneden sonra 2 güne kadarda çatlar diye biliyorum.
Bende 8 gün önce çatlama iğnesi yaptırdım, allah hakkımızda hayırlısını versin 🙏

Sanırım şimdi çatlama gerçekleşiyor, yarına daha iyi olacaksınızdır.Doktorunuz çatlama iğnesini biraz geç yapmış, yumurtalar 18 ve 20 mm olunca iğne yapılır diye biliyorum, iğneden sonra 2 güne kadarda çatlar diye biliyorum.
Bende 8 gün önce çatlama iğnesi yaptırdım, allah halkımızda hayırlısını versin 🙏
Insallah canim dr catlatma ignesi vermiyordu ikiz gebelik olur diye ben ısrar ettim öyle yaptı

o ay olmadı ama sonra klomen tek kullandım evde değildim diye iğne olamadım ama üstüne hamilekalmıştım ☺☺Sende dinlen iyi beslen allah büyük ☺
Çatlama iğnesi olmadığınız ay sadece klomen kullandığınız ay mı hamile kaldınız?

Zor bir süreç mi böyle iğne ilaç kullanmak .. inan hiçbirsey için üzülmeye değmez moralini de yüksek tut elbet çocuğunda olacak allah nasip edecek ☺☺
Allah hepimizden razı olsun kuzum 💋💋💋 aklına takılan başka birsey de olursa sor tamam ☺
Tamam canım çok sağol 😘

arkadaslar merhaba 25 agustosta çatlatma iğnesi oldum fakat kafama bir şey takıldı bu ay klomenle 26-27mm olmuş yumurta boyutlarım cok büyük değilmi kist olur yada çatlamaz diye korkuyorum bu boyutları gören oldumu ?

Ben 😣5 eylül de çatlatma iğnesi oldum hala şişlik var

Merhaba canım bende kullandım ilk kullanmamda hamile kaldım ve gaz sancısı kasıklarda batma çok olmuştu ama kimyasal gebelik geçirdim ve doktorum benden trompofoli paneli istedi ve kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim Eylülde tekrar kullandım klomen bu günde çatlatma iğnesi Ve kan sulandırıcı iğne yapıldı bakalım bekliyorum

Selam kizlar 🤗 Bende bugun ignenin 6. Gunu ve cok asiri adet sancim var. Boyle olan varmi aranizda ?

Merhaba Arkadaşlar klomeni ben de kullanmak istiyorum. Olumsuz tedavilerim oldu artık doktorlara gitmek de istemiyorum. Çok yıprandık. Klomeni adetin 3. Günü başlayıp 5 gün kullandıktan sonra bırakıyoruz değil mi

Back