• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve çatlatma iğnesi

Gecen ay benim igneden sonraki gün cok ağrım oldu hatta hastaneye gitmeyi bile düşündüm, o derece... doktorumu aradım agri olmasi demek bizim icin iyi birsey, yumurta çatlıyor demektir bu dedi ama gecen ay hamile kalamadım. İkinci kez bu ay bir daha klomen ve çatlatma iğnesi vurdurdum ama ikinci sefer hiç ama hiç ağrım olmadı, su an hamileyim, 2 gündür kanamalarim olsa da değerlerim güzel yükseliyor.
Öncelikle merhaba. 2.defa klomen kullanıp hamile kaldım yazmışsınız. Bugün bende 2. defa kullanmaya başladım. Geçen ay, içerisinde 10 tablet olan bir kutu klomen yazdı doktorum. 50 mg lık5 tablet kullanmıştım. 5 tane kullan demişti çünkü. Bu ay yine 50 mg lık kutudan kalan 5 taneyle devam et dedi. Ama bazı sitelerde şöyle birşey okumuştum. Klomen tedavisinde ilk ay bir sonuç alınmazsa 2.ay ya100 mglık dozlara geçilir yada 50 mglık tabletlerden günde 2 tane alınır diye. Sizde durum nasıldı acaba?
Gecen ay benim igneden sonraki gün cok ağrım oldu hatta hastaneye gitmeyi bile düşündüm, o derece... doktorumu aradım agri olmasi demek bizim icin iyi birsey, yumurta çatlıyor demektir bu dedi ama gecen ay hamile kalamadım. İkinci kez bu ay bir daha klomen ve çatlatma iğnesi vurdurdum ama ikinci sefer hiç ama hiç ağrım olmadı, su an hamileyim, 2 gündür kanamalarim olsa da değerlerim güzel yükseliyor.

Bu arada tebrik ederim sizi. Gözünüz aydın 😊 Allah bebişinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏

Kızlar çatlatma iğnesine ragmen yumurta geç çatlamış olabilir mi ? Ben 12 Haziran'da iğne vuruldum 13 ilişki olsun dedi doktor sonrasında gün aşırı değerlendirdik çatlatma ignesinin 6.7.8 günleri adet olcakmisim gibi ağrım oldu acaba diyorum geç mi çatladı bugün ignenin 10. Günüydü test yaptım çok çok silik bir çizgi var iğnenin etkisi diye düşünüyorum

Bu arada Allah hiç kimseyi öncelikle hiç bı şekilde hastanelere düşürmesin sonra da Allah kimseyi devlet Hastanesi'ne düşürmesin gerçekten gidilecek yer değil ama napcan işte el mahkûm para olmayınca çoğu insanın gittiği yer devlet hastanesi oluyor
Evet malesef öyle. Ben Araştırma hastanesinde özel doktora sıra aldım. Muayene ücreti 160 tl. Sabahin 7 sinde gittik eşimle. Şu an öğle oldu hala beni içeri almadılar. Sonra gittim tartıştım. Adetin3. Günü tahlil bugün şart dedim. Bana dedikleri şey şu: Doktor henüz gelmemiş. Yaa sinir küpü olduk şu an yoldayiz eve gidiyoruz.

Evet malesef öyle. Ben Araştırma hastanesinde özel doktora sıra aldım. Muayene ücreti 160 tl. Sabahin 7 sinde gittik eşimle. Şu an öğle oldu hala beni içeri almadılar. Sonra gittim tartıştım. Adetin3. Günü tahlil bugün şart dedim. Bana dedikleri şey şu: Doktor henüz gelmemiş. Yaa sinir küpü olduk şu an yoldayiz eve gidiyoruz.
Ne yazikki ☹😏 öyle gerçekten Allah kimseyi düşürmesin bütün hastanelere sonra da devlet
Ne yazikki ☹️😏 öyle gerçekten Allah kimseyi hastanelere düşürmesin sonra da devlet hastanesine düşürmesin 😒😒

Ben ilk ay da ikinci ay da günde 2 tane klomen kullandım, ilk ay 2 tane cok guzel yumurtam oluşmuştu ama buna rağmen gebelik olmayınca doktorum şöyle demişti, ilk ay olmasa bile ikinci ay şans daha yüksek, çünkü gecen ay kullandigin ignenin etkisi hala devam ediyor. Benim igneden sonra asla ağrım olmadı bu ay. Bugün tekrar kan verdim 89 çıktı betam. Allah isteyen herkese en yakin zamanda, sağlıklı bi sekilde gebelik nasip etsin. Herkese dua ediyorum yürekten.
Bu arada tebrik ederim sizi. Gözünüz aydın 😊 Allah bebişinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏

Ben ilk ay da ikinci ay da günde 2 tane klomen kullandım, ilk ay 2 tane cok guzel yumurtam oluşmuştu ama buna rağmen gebelik olmayınca doktorum şöyle demişti, ilk ay olmasa bile ikinci ay şans daha yüksek, çünkü gecen ay kullandigin ignenin etkisi hala devam ediyor. Benim igneden sonra asla ağrım olmadı bu ay. Bugün tekrar kan verdim 89 çıktı betam. Allah isteyen herkese en yakin zamanda, sağlıklı bi sekilde gebelik nasip etsin. Herkese dua ediyorum yürekten.
Çok sevindim sizin adınıza 😊 Aminnn inşallahhh 🤲

Back
X