- 20 Haziran 2020
- 14
- 8
- 36
- 37
Öncelikle merhaba. 2.defa klomen kullanıp hamile kaldım yazmışsınız. Bugün bende 2. defa kullanmaya başladım. Geçen ay, içerisinde 10 tablet olan bir kutu klomen yazdı doktorum. 50 mg lık5 tablet kullanmıştım. 5 tane kullan demişti çünkü. Bu ay yine 50 mg lık kutudan kalan 5 taneyle devam et dedi. Ama bazı sitelerde şöyle birşey okumuştum. Klomen tedavisinde ilk ay bir sonuç alınmazsa 2.ay ya100 mglık dozlara geçilir yada 50 mglık tabletlerden günde 2 tane alınır diye. Sizde durum nasıldı acaba?Gecen ay benim igneden sonraki gün cok ağrım oldu hatta hastaneye gitmeyi bile düşündüm, o derece... doktorumu aradım agri olmasi demek bizim icin iyi birsey, yumurta çatlıyor demektir bu dedi ama gecen ay hamile kalamadım. İkinci kez bu ay bir daha klomen ve çatlatma iğnesi vurdurdum ama ikinci sefer hiç ama hiç ağrım olmadı, su an hamileyim, 2 gündür kanamalarim olsa da değerlerim güzel yükseliyor.
Gecen ay benim igneden sonraki gün cok ağrım oldu hatta hastaneye gitmeyi bile düşündüm, o derece... doktorumu aradım agri olmasi demek bizim icin iyi birsey, yumurta çatlıyor demektir bu dedi ama gecen ay hamile kalamadım. İkinci kez bu ay bir daha klomen ve çatlatma iğnesi vurdurdum ama ikinci sefer hiç ama hiç ağrım olmadı, su an hamileyim, 2 gündür kanamalarim olsa da değerlerim güzel yükseliyor.