• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve çatlatma iğnesi

İlk idrar testimi igneden sonraki 11nci ve 12nci gün pes pese yaptım ikisinde de negatif gördüm, olmadı diye adet günümü bekledim, adetim 1 gün gecikti, ertesi sabah pembe lekelenmem ve cok şiddetli ağrım olunca doktora gittim yani bu geçtiğimiz cuma 19 haziranda, kan istedi 8.6 çıktı. Salı günü kan versen daha iyi olur senin için bence.
Şuan gebesin sanırım canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🙏 peki sen ilk idrar testini veya kan testini kaçıncı gün yaptın bende yerleşme kanamasi olduğunu düşünmeye başladım ama yine de umutlanmak istemiyorum açıkçası çok fazla ama bilmiyorum yine de ya kafam çok karışık hala sol tarafım ağrıyor kanamam olmasa yarın sabah sağlık ocağına gideyim diyorum normalde en son 25 Mayıs'ta ilaçsız adet oldum bu ay da telefon daki uygulamaya göre 22 si gösteriyor yani yarın acaba bı gün geçmesini mı beklesem

İlk idrar testimi igneden sonraki 11nci ve 12nci gün pes pese yaptım ikisinde de negatif gördüm, olmadı diye adet günümü bekledim, adetim 1 gün gecikti, ertesi sabah pembe lekelenmem ve cok şiddetli ağrım olunca doktora gittim yani bu geçtiğimiz cuma 19 haziranda, kan istedi 8.6 çıktı. Salı günü kan versen daha iyi olur senin için bence.
Ya bilmiyorum psikolojikmen hamile miyim ne midem de bulanmaya başladı psikolojim bozuldu resmen ya salı ya kadar dayamayacam sanırım hem midem bulanıyor ki bu kadar erken bulanmaz diye biliyorum ama annem ve teyzem de oluyor genelde sonra o aklıma geliyor işte usuttum mu diyorum acaba az önce mutfağa girip cikmamla bir oldu banyoya kostum kusacaktim o derece bı turlu kusamadim ama benim küçüklükten beri kusmaya karşı bı antipatim var çok zorlandım ama kusamadim çok az geldi gitti yemeğin kokusuna maske takip mutfağa giriyorum

O zaman yarın kan ver bakalım kaç çıkacak degerin, sen de bu stresten kurtulmuş olursun en azindan :)
Ya bilmiyorum psikolojikmen hamile miyim ne midem de bulanmaya başladı psikolojim bozuldu resmen ya salı ya kadar dayamayacam sanırım hem midem bulanıyor ki bu kadar erken bulanmaz diye biliyorum ama annem ve teyzem de oluyor genelde sonra o aklıma geliyor işte usuttum mu diyorum acaba az önce mutfağa girip cikmamla bir oldu banyoya kostum kusacaktim o derece bı turlu kusamadim ama benim küçüklükten beri kusmaya karşı bı antipatim var çok zorlandım ama kusamadim çok az geldi gitti yemeğin kokusuna maske takip mutfağa giriyorum

Ağrım sızım hala var ve kanamam da yok

O zaman yarın kan ver bakalım kaç çıkacak degerin, sen de bu stresten kurtulmuş olursun en azindan :)
Aynen stresten de olabilir bilmiyorum usutmus de olabilirim iki üç gündür doğru düzgün bişey yemiyorum ondan da olabilir yani gebelik dışında niyeyse her ihtimali düşünüyorum gebeliği düşünürsem hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ondan çok heveslenmek istemiyorum açıkçası

Cok az kanaman olmus, senin normalde 17.06'da en gec 18.06'da adet olman gerekiyordu, yerleşme kanamasi da yaşamış olabilirsin. Cok umutlandırmakta istemiyorum ama en iyisi kan vermek, ne desek bos simdi
Aynen stresten de olabilir bilmiyorum usutmus de olabilirim iki üç gündür doğru düzgün bişey yemiyorum ondan da olabilir yani gebelik dışında niyeyse her ihtimali düşünüyorum gebeliği düşünürsem hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ondan çok heveslenmek istemiyorum açıkçası

Cok az kanaman olmus, senin normalde 17.06'da en gec 18.06'da adet olman gerekiyordu, yerleşme kanamasi da yaşamış olabilirsin. Cok umutlandırmakta istemiyorum ama en iyisi kan vermek, ne desek bos simdi
Aynen öyle valla değişik ilginç bişey yaşıyorum artık Sabah ola hayrola bakalım hayırlısı Allah'tan artık 🙏

Arkadaslar klomen sonrası çatlatma ıgnesi şartmı kendiliginden çatlamazmı acaba benım 4.gun 1 tane alıyorum şuana kadar agrım sızın yok bılgı veırseniz sevınırım

Arkadaslar klomen sonrası çatlatma ıgnesi şartmı kendiliginden çatlamazmı acaba benım 4.gun 1 tane alıyorum şuana kadar agrım sızın yok bılgı veırseniz sevınırım
Eğer yumurta çatlaması ile alakalı bı problemin yoksa catlayabilir doktora gittiyse eğer o söyler zaten böyle bir seyi canım ihtiyaç duyarsa çatlatma iğnesi verir

Niye canınız yandı iğnenin bir etkisi mi var o şekilde?
İğne vurduktan sonra öyle bir ağrı oldu onun öncesinde yaşamamıştım o ağrıyı. İğnenin etkisi die düşünüyrm takip ettiğim kadarıyla iğne vuranların çoğunda bu şekilde ağrılar olmuş

İğne vurduktan sonra öyle bir ağrı oldu onun öncesinde yaşamamıştım o ağrıyı. İğnenin etkisi die düşünüyrm takip ettiğim kadarıyla iğne vuranların çoğunda bu şekilde ağrılar olmuş
Anladım teşekkür ederim benim de olma ihtimalim var yarın biraz gözüm korktu yaşayıp görelim bakalım teşekkür ederim

Kızlar merhabalar herkese sağlık ocağına gitmedim bugün dün çok kotuydumm ağrıdan ağladım resmen ağrıdan kan ter içinde oldum eşimin ısrarıyla acile falan gitmedim gecenin 4 ünde hastaneden kadın doğuma randevu aldım bugün gittim işte hiç bişey anlamadım ben bu işten alttan muayene etti iki tane bişey le muayene etti hatta normal ucuna jel süren aletle ve ondan önce yine bı aletle muayene etti her neyse kadınsal olarak bı sıkıntı göremedim dedi yumurtaliklarin da rahminde vs idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi böbrek rahatsızlığı olabilir dedi fizik tedavi yle alakalı bı sorun olabilir dedi ağır bişey kaldırmış sındır belin o yüzden ağrıyordur dedi öyle bişey yok dedim idrar tahlili istedi en azından idrar yolu enfeksiyonu var mı yok mu ona göre eleriz dedi bu kadar ne bir ilaç ne bir igne aynı ağrılarla eve döndük idrar sonucum da bugüne yetişmedi şimdi e nabizdan baktım sagolsunlar azıcık idrarda bissürü seye ulaşmışlar negatif pozitif eser kelimeler vardı hiç bişey anlamadım yani açıkçası

Yarın işte özele gittiğim doktoruma gideceğim dün msj attım agrilarimdan bahsettim normal mi bu kadar ağrı çekmem dedim hayır normal değil ama sıklıkla karşılaşıyoruz dedi salı günü kontrole gel bana dedi yarın bide ona gideceğim işte bakalim o ne dicek hem idrar tahlili sonucumu ona da gösteririm belki anlar herhalde az çok hayır yani arkadaşlar herşeyi anladım tamam böbrek olabilir idrar yolu enfeksiyonu şu bu vs olabilir de peki benim kanamam neden bir gün oldu bir gün sürdü bütün bunlarla mı alakali kanamamin durması bu arada bel ağrım biraz hafifledi gibi ama sol tarafım hala ağrıyor ağrı girip çıkıyor bakalım yarın neler duyacak ogrenecegim

Bu arada Allah hiç kimseyi öncelikle hiç bı şekilde hastanelere düşürmesin sonra da Allah kimseyi devlet Hastanesi'ne düşürmesin gerçekten gidilecek yer değil ama napcan işte el mahkûm para olmayınca çoğu insanın gittiği yer devlet hastanesi oluyor

Back
X