- 26 Kasım 2018
- 239
- 123
- 103
Şuan gebesin sanırım canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinpeki sen ilk idrar testini veya kan testini kaçıncı gün yaptın bende yerleşme kanamasi olduğunu düşünmeye başladım ama yine de umutlanmak istemiyorum açıkçası çok fazla ama bilmiyorum yine de ya kafam çok karışık hala sol tarafım ağrıyor kanamam olmasa yarın sabah sağlık ocağına gideyim diyorum normalde en son 25 Mayıs'ta ilaçsız adet oldum bu ay da telefon daki uygulamaya göre 22 si gösteriyor yani yarın acaba bı gün geçmesini mı beklesem
Ya bilmiyorum psikolojikmen hamile miyim ne midem de bulanmaya başladı psikolojim bozuldu resmen ya salı ya kadar dayamayacam sanırım hem midem bulanıyor ki bu kadar erken bulanmaz diye biliyorum ama annem ve teyzem de oluyor genelde sonra o aklıma geliyor işte usuttum mu diyorum acaba az önce mutfağa girip cikmamla bir oldu banyoya kostum kusacaktim o derece bı turlu kusamadim ama benim küçüklükten beri kusmaya karşı bı antipatim var çok zorlandım ama kusamadim çok az geldi gitti yemeğin kokusuna maske takip mutfağa giriyorumİlk idrar testimi igneden sonraki 11nci ve 12nci gün pes pese yaptım ikisinde de negatif gördüm, olmadı diye adet günümü bekledim, adetim 1 gün gecikti, ertesi sabah pembe lekelenmem ve cok şiddetli ağrım olunca doktora gittim yani bu geçtiğimiz cuma 19 haziranda, kan istedi 8.6 çıktı. Salı günü kan versen daha iyi olur senin için bence.
Ya bilmiyorum psikolojikmen hamile miyim ne midem de bulanmaya başladı psikolojim bozuldu resmen ya salı ya kadar dayamayacam sanırım hem midem bulanıyor ki bu kadar erken bulanmaz diye biliyorum ama annem ve teyzem de oluyor genelde sonra o aklıma geliyor işte usuttum mu diyorum acaba az önce mutfağa girip cikmamla bir oldu banyoya kostum kusacaktim o derece bı turlu kusamadim ama benim küçüklükten beri kusmaya karşı bı antipatim var çok zorlandım ama kusamadim çok az geldi gitti yemeğin kokusuna maske takip mutfağa giriyorum
Ağrım sızım hala var ve kanamam da yokİlk idrar testimi igneden sonraki 11nci ve 12nci gün pes pese yaptım ikisinde de negatif gördüm, olmadı diye adet günümü bekledim, adetim 1 gün gecikti, ertesi sabah pembe lekelenmem ve cok şiddetli ağrım olunca doktora gittim yani bu geçtiğimiz cuma 19 haziranda, kan istedi 8.6 çıktı. Salı günü kan versen daha iyi olur senin için bence.
Aynen stresten de olabilir bilmiyorum usutmus de olabilirim iki üç gündür doğru düzgün bişey yemiyorum ondan da olabilir yani gebelik dışında niyeyse her ihtimali düşünüyorum gebeliği düşünürsem hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ondan çok heveslenmek istemiyorum açıkçasıO zaman yarın kan ver bakalım kaç çıkacak degerin, sen de bu stresten kurtulmuş olursun en azindan :)
Aynen stresten de olabilir bilmiyorum usutmus de olabilirim iki üç gündür doğru düzgün bişey yemiyorum ondan da olabilir yani gebelik dışında niyeyse her ihtimali düşünüyorum gebeliği düşünürsem hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ondan çok heveslenmek istemiyorum açıkçası
Aynen öyle valla değişik ilginç bişey yaşıyorum artık Sabah ola hayrola bakalım hayırlısı Allah'tan artıkCok az kanaman olmus, senin normalde 17.06'da en gec 18.06'da adet olman gerekiyordu, yerleşme kanamasi da yaşamış olabilirsin. Cok umutlandırmakta istemiyorum ama en iyisi kan vermek, ne desek bos simdi
Aynen öyle valla değişik ilginç bişey yaşıyorum artık Sabah ola hayrola bakalım hayırlısı Allah'tan artık
İnşallah güzel haber veririm bari sizde hakkınızı helal edin ilgilenip msjlarima cevap verdiniz Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah hayırlı zamanda hayırlı bir evlatHaber vermeyi sakın unutma :)
Eğer yumurta çatlaması ile alakalı bı problemin yoksa catlayabilir doktora gittiyse eğer o söyler zaten böyle bir seyi canım ihtiyaç duyarsa çatlatma iğnesi verirArkadaslar klomen sonrası çatlatma ıgnesi şartmı kendiliginden çatlamazmı acaba benım 4.gun 1 tane alıyorum şuana kadar agrım sızın yok bılgı veırseniz sevınırım
Niye canınız yandı iğnenin bir etkisi mi var o şekilde?Canım iğnenin işe yaraması için 12 saat sonra 3 gün boyunca denemelisin. Benm de canım çok yanmıştı ama yapacak bişi yok işe yaraması için mecbur
İnşallah olurum da örnek veririm size salı hünü kontrolüm var ama genelde yok gibiKlomen ve çatlatma iğnesi ile 1. De hamile kalan varmi acaba
İğne vurduktan sonra öyle bir ağrı oldu onun öncesinde yaşamamıştım o ağrıyı. İğnenin etkisi die düşünüyrm takip ettiğim kadarıyla iğne vuranların çoğunda bu şekilde ağrılar olmuşNiye canınız yandı iğnenin bir etkisi mi var o şekilde?
Anladım teşekkür ederim benim de olma ihtimalim var yarın biraz gözüm korktu yaşayıp görelim bakalım teşekkür ederimİğne vurduktan sonra öyle bir ağrı oldu onun öncesinde yaşamamıştım o ağrıyı. İğnenin etkisi die düşünüyrm takip ettiğim kadarıyla iğne vuranların çoğunda bu şekilde ağrılar olmuş
Rica ederim Rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallahAnladım teşekkür ederim benim de olma ihtimalim var yarın biraz gözüm korktu yaşayıp görelim bakalım teşekkür ederim
En sevdiğim dua şekliRica ederim Rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?