Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yasadım cnm agrı oldu oda yumurtan catladıgı için ama ben 6 defa kullandım tutmadı simdi film cekildim doktor hasta olursan gel dedı cnmKlomen ve catlatma iğnesi kullandiktan ertesi gün ağrı oluşması kimler yaşadı ve sonuç ne oldu![]()
Anladım geçmiş olsun insallah nasip olur sanada.Bende yasadım cnm agrı oldu oda yumurtan catladıgı için ama ben 6 defa kullandım tutmadı simdi film cekildim doktor hasta olursan gel dedı cnm
Canım iğnenin işe yaraması için 12 saat sonra 3 gün boyunca denemelisin. Benm de canım çok yanmıştı ama yapacak bişi yok işe yaraması için mecburKızlar bende dün çatlatma iğnesi oldum doktor sağda 3 yumurta gördü verimli dedi, sol tarafı göremiyorum diye baya bi uğrastı. Eşimle bugün ilişkiye girmeyi denedik cok canım yandı yapamadık. Ben zaten daha önce vajinusmus tedavisi görmüştüm. Dün saat 2 gibi olmustum iğneyi bunun belli bir süresi var mı acaba? Çok moralim bozuldu gercekten canım çok yanıyor
Bu iğneyi vermeden önce muayene esnasında ağrı var mı acaba?Bende dün vuruldum yumurtaliklarimdan assagi doğru çok ağrı var
Ben ilk iğnede hamile kaldımKlomen ve çatlatma iğnesi ile 1. De hamile kalan varmi acaba
Hayr sadece klomenden sonra alttan muayene ile yumurtalıkların gelişmişlk seviyesine bakıo o kadar oda zaten acıtmıoBu iğneyi vermeden önce muayene esnasında ağrı var mı acaba?
Klomen ve catlatma iğnesi kullandiktan ertesi gün ağrı oluşması kimler yaşadı ve sonuç ne oldu![]()
Merhaba canım kanamam oluyor demişsin de dikkatimi çekti kendi durumumu bı anlatayım sana da sende de mi öyle oldu acaba şimdi bir sonraki msjda anlatayım biraz uzun olacak umarım kendimi güzel ifade ederimGecen ay benim igneden sonraki gün cok ağrım oldu hatta hastaneye gitmeyi bile düşündüm, o derece... doktorumu aradım agri olmasi demek bizim icin iyi birsey, yumurta çatlıyor demektir bu dedi ama gecen ay hamile kalamadım. İkinci kez bu ay bir daha klomen ve çatlatma iğnesi vurdurdum ama ikinci sefer hiç ama hiç ağrım olmadı, su an hamileyim, 2 gündür kanamalarim olsa da değerlerim güzel yükseliyor.
Şimdi şöyle ben normalde polikistik overliyim Ocak ayında doktora gittim bana inofolic combi şeker ilacı glifor verdi bidetarlusal kullan adet ol ve klomen kullan dedi yaptım ama koronadan dolayı kontrole gidememistim neyse sonra süreç iyiye gidince doktoruma tekrar gittim bu kez de iğne verdi merinonal 75 işte buda klomen gibi ama iğne 4 tane verdi ve kullandım kontrole gittiğimde gayet iyi normal gelişmişti yumurtalıklarim tekrar 3 tane aynı iğneden verdi merinonal 75 ama bu sefer de fazla geldi doktorum bunu ongoremedi ne yazikki 4 den fazla yumurtam geliştiği için riskli gebelik olur dedi ve çatlatma iğnesi vermedi sonra ben İlk defa geçen ay 25 Mayıs'ta ilaçsız adet oldum tekrar klomen kullandım 3. Günü gittim doktora iki tane yumurta gördü solda ve sağda ama bunların geçen Aydan kalma ihtimali de var dedi ve yine de bana çatlatma iğnesi ovitrelle verdi 3 Haziran Çarşamba günü çatlatma iğnesi yaptım 5 Haziran'da da duphaston diye bı hap verdi onu kullandim gebelik oluşursa tutunsun diye her neyse bütün bunları yaptım çatlatma iğnesinden 10 gün sonra evde test yaptım bı iki defa negatif çıktıGecen ay benim igneden sonraki gün cok ağrım oldu hatta hastaneye gitmeyi bile düşündüm, o derece... doktorumu aradım agri olmasi demek bizim icin iyi birsey, yumurta çatlıyor demektir bu dedi ama gecen ay hamile kalamadım. İkinci kez bu ay bir daha klomen ve çatlatma iğnesi vurdurdum ama ikinci sefer hiç ama hiç ağrım olmadı, su an hamileyim, 2 gündür kanamalarim olsa da değerlerim güzel yükseliyor.
Kbkma çook uzun oldu hakkını helal et gerçekten çok kötüyüm ondan acaba gebelik var mı diyorum sonra hayır ya yoktur diyorum psikolojikmen dir diyorum ama burda internette okuduklarim kafam karıştı beynim yandı açıkçası sizin kanamaniz olmadan önce değeriniz kaçtı ayrıca geçen ay 25 inde adet olmuştum bu ay telefonumdaki uygulama ya göre 22 sinde olmam lazım yani yarın sence yarın kan testi yapsam tekrar değerim yükselmiş olur mu yaGecen ay benim igneden sonraki gün cok ağrım oldu hatta hastaneye gitmeyi bile düşündüm, o derece... doktorumu aradım agri olmasi demek bizim icin iyi birsey, yumurta çatlıyor demektir bu dedi ama gecen ay hamile kalamadım. İkinci kez bu ay bir daha klomen ve çatlatma iğnesi vurdurdum ama ikinci sefer hiç ama hiç ağrım olmadı, su an hamileyim, 2 gündür kanamalarim olsa da değerlerim güzel yükseliyor.
Kbkma çook uzun oldu hakkını helal et gerçekten çok kötüyüm ondan acaba gebelik var mı diyorum sonra hayır ya yoktur diyorum psikolojikmen dir diyorum ama burda internette okuduklarim kafam karıştı beynim yandı açıkçası sizin kanamaniz olmadan önce değeriniz kaçtı ayrıca geçen ay 25 inde adet olmuştum bu ay telefonumdaki uygulama ya göre 22 sinde olmam lazım yani yarın sence yarın kan testi yapsam tekrar değerim yükselmiş olur mu ya
Sürecini anlatır mısın canim biraz belirtilerin neler oldu ağrı sizin oldu mu kaçıncı gün test yaptin sonucun kaç oldu bilgi verir misiniz acabaBen ilk iğnede hamile kaldım
İğneden sonra ki ilişkilerde ağrım oldu, aşırı derece de akıntım vardı, vücutta belli belrsiz halsizlk oluştu, 7.gün test yaptım pozitif çıktı ama o iğnenin etkisiydi çünkü 10 ve 12 de tekrar yaptım negatif çıktı kesn çift çizgiyi 16.günde gördüm artık zaten adetim gecikince doktora gittim hcg değerim 516 çıktı iki gün sonra da 1771 olmuştu 4 haftalık falandı. İğneden sonra hamile kalsanız ve habernz olmasa bile ilişki sırasında zaten zorlanıosnz.Sürecini anlatır mısın canim biraz belirtilerin neler oldu ağrı sizin oldu mu kaçıncı gün test yaptin sonucun kaç oldu bilgi verir misiniz acaba
Benim iliski sonrası zorlamam olmadı ki hiçİğneden sonra ki ilişkilerde ağrım oldu, aşırı derece de akıntım vardı, vücutta belli belrsiz halsizlk oluştu, 7.gün test yaptım pozitif çıktı ama o iğnenin etkisiydi çünkü 10 ve 12 de tekrar yaptım negatif çıktı kesn çift çizgiyi 16.günde gördüm artık zaten adetim gecikince doktora gittim hcg değerim 516 çıktı iki gün sonra da 1771 olmuştu 4 haftalık falandı. İğneden sonra hamile kalsanız ve habernz olmasa bile ilişki sırasında zaten zorlanıosnz.