- 7 Mayıs 2016
- 1.109
- 798
- 123
Evet 20.günde bu boyuta geldi çok şükür .. bakalım bekliyoruzHadi hayırlısı canım inşAllah güzelce olgunlaşmış olur ve döllenirler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 20.günde bu boyuta geldi çok şükür .. bakalım bekliyoruzHadi hayırlısı canım inşAllah güzelce olgunlaşmış olur ve döllenirler
Merhaba klomen kullandım 21 mm oldu yumurtam ama ilk kullandığım için dr iğne vermedi bu ay böyle denememi istedi şimdi korkuyorum ya çatlamayıp da kist olursaKlomen tedavisi ve catlatma iğnesi ile hamile kaldım 5 haftalik hamileyim darısı başınıza deneyin tavsiye ederim 2. Denememde oldu zaten 6 aya kadar uygulanan bir tedavi
Sorularınız olursa seve seve cevaplarım ☺
Canim hemen niye olumsuz dusunuyosun anlam veremedim? İlk asilama da hap ile başlanıyor zaten stres yapma boşuna kendineMerhaba klomen kullandım 21 mm oldu yumurtam ama ilk kullandığım için dr iğne vermedi bu ay böyle denememi istedi şimdi korkuyorum ya çatlamayıp da kist olursa
Daha önce de kistim vardı 2 ay tedavi oldum şimdi yine olursa diye korkuyorumCanim hemen niye olumsuz dusunuyosun anlam veremedim? İlk asilama da hap ile başlanıyor zaten stres yapma boşuna kendine
Düşünme yoksa da oluverir Allah muhafaza.. sen dikkat et yemene içmeme kistler gelir geçer biraz daha sabretDaha önce de kistim vardı 2 ay tedavi oldum şimdi yine olursa diye korkuyorum
Saol canım rabbim hayırlısını nasip etsin insallah hepimizeDüşünme yoksa da oluverir Allah muhafaza.. sen dikkat et yemene içmeme kistler gelir geçer biraz daha sabret
Klomen tedavisi ve catlatma iğnesi ile hamile kaldım 5 haftalik hamileyim darısı başınıza deneyin tavsiye ederim 2. Denememde oldu zaten 6 aya kadar uygulanan bir tedavi
Sorularınız olursa seve seve cevaplarım ☺
Catlatma ignesinden 36 saat sonra ve ondan 1 gün sonra şeklinde 2 defaIliski zamaniniz neydi
Canım meraba merak ettım hamılelık oldu mu sendr acabaEvet arkadaşlar yumurtam büyümüş çok şükür 14-15mm 2 tane pazar günü yine kontrol ins yaziym dursun burda. .. hayırlısı
Canım meraba merak ettım hamılelık oldu mu sendr acaba
Ben daha bu ay basladım cnm klomen tedavısıne yumurtam bıtanebuyumus am 15 mm iğne vermedı amaYok kuzum ilk aşılamam olmadı maalesef bu ay da ara verdim soğan kürü flan yaptım pko için. Şimdi adeti bekliyorum 10 gunden az kaldi ins bu ay kendiliğinden tutar sende nevar ne yok
Hadi güzel olsun az kalmış 16 yada 18 olunca verir muhtemelenBen daha bu ay basladım cnm klomen tedavısıne yumurtam bıtanebuyumus am 15 mm iğne vermedı ama
Kuzu sorun orda işte bidaha gel demedi bana 26 sına kadar ilişki dediHadi güzel olsun az kalmış 16 yada 18 olunca verir muhtemelen