• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Klomen ve catlatma ignesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Klomen tedavisi ve catlatma iğnesi ile hamile kaldım 5 haftalik hamileyim darısı başınıza deneyin tavsiye ederim 2. Denememde oldu zaten 6 aya kadar uygulanan bir tedavi
Sorularınız olursa seve seve cevaplarım ☺
Merhaba klomen kullandım 21 mm oldu yumurtam ama ilk kullandığım için dr iğne vermedi bu ay böyle denememi istedi şimdi korkuyorum ya çatlamayıp da kist olursa 😔

Merhaba klomen kullandım 21 mm oldu yumurtam ama ilk kullandığım için dr iğne vermedi bu ay böyle denememi istedi şimdi korkuyorum ya çatlamayıp da kist olursa 😔
Canim hemen niye olumsuz dusunuyosun anlam veremedim? İlk asilama da hap ile başlanıyor zaten stres yapma boşuna kendine

Yok kuzum ilk aşılamam olmadı maalesef bu ay da ara verdim soğan kürü flan yaptım pko için. Şimdi adeti bekliyorum 10 gunden az kaldi ins bu ay kendiliğinden tutar😊 sende nevar ne yok
Canım meraba merak ettım hamılelık oldu mu sendr acaba

Yok kuzum ilk aşılamam olmadı maalesef bu ay da ara verdim soğan kürü flan yaptım pko için. Şimdi adeti bekliyorum 10 gunden az kaldi ins bu ay kendiliğinden tutar😊 sende nevar ne yok
Ben daha bu ay basladım cnm klomen tedavısıne yumurtam bıtanebuyumus am 15 mm iğne vermedı ama

Ozaman sana sadece klomen tedavisi uyguluyor olabilir yani asilama siz bir sor istersen doktoruna iyice öğren ne düşünüyor plan olarak

Back