Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Klomen ve catlatma ignesi
- Konu Sahibi Busra09
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- çatlatma iğnesi 2019
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Öncelikle hayırlı olsun bebeginiz kaç mm ken yapıldı çatlama iğnesi acaba bende bu ay ilk defa kullandım klomen i adetin 11.günü bugün 14 mm iki taraftada aynı mm yumurta varmis Pztsi tekrar kontrol varKlomen tedavisi ve catlatma iğnesi ile hamile kaldım 5 haftalik hamileyim darısı başınıza deneyin tavsiye ederim 2. Denememde oldu zaten 6 aya kadar uygulanan bir tedavi
Sorularınız olursa seve seve cevaplarım ☺
- 7 Mayıs 2016
- 1.109
- 798
- 123
- 20 Temmuz 2019
- 521
- 322
- 18
Üzülme canım kullanmaya devam et elbet olacaktır Allah yardımcın olsunBende günde 2 doz la klomen aldım. Bugün kontrolüm vardı doktor seçilmiş yumurta yok dedi estrofem günde 2 ye çıkardı.. 13. Gün bugün. . Pazar günü yine kontrol pkoluyum bu arada..
Hala seçilmiş yumurta yok ve ben çok üzüldüm kızlar
- 7 Mayıs 2016
- 1.109
- 798
- 123
Teşekkürler canım benim. . HepimizinÜzülme canım kullanmaya devam et elbet olacaktır Allah yardımcın olsun
- 29 Ağustos 2019
- 3
- 10
- 3
- 38
- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
MasAllah sağlıkla ilerler insAllah cnm bende klomen ve ovitrelle catlatma ignesi kullandim bugün iğnenin 3. Günü insAllah bende hayırlı haberler alırım ne zmn yqptnz testi ve hangi günler iliski olmuştu ben cok muallaktayim ya dun gece ilişki oldu ama bugün ve yarın iliski vermedi doktorum 2-4-6-8-10 Eylül de iliski önerdi zqtrn muhtrmeln yq dun ya bugun catladiysa geri kalan gunlerin bi onemi var mi kiKlomen tedavisi ve catlatma iğnesi ile hamile kaldım 5 haftalik hamileyim darısı başınıza deneyin tavsiye ederim 2. Denememde oldu zaten 6 aya kadar uygulanan bir tedavi
Ignenin olduğu gün ilişki bir sonraki gün boş diğer gün ilişki. Çatlayan yumurta 24 saat yaşıyor. Sperm ise 48 saat. Inş olmuştur ama adet günün geçmeden test yapma çıkmıyo çünkü. Inş hayırlı haberlerini alırım:)MasAllah sağlıkla ilerler insAllah cnm bende klomen ve ovitrelle catlatma ignesi kullandim bugün iğnenin 3. Günü insAllah bende hayırlı haberler alırım ne zmn yqptnz testi ve hangi günler iliski olmuştu ben cok muallaktayim ya dun gece ilişki oldu ama bugün ve yarın iliski vermedi doktorum 2-4-6-8-10 Eylül de iliski önerdi zqtrn muhtrmeln yq dun ya bugun catladiysa geri kalan gunlerin bi onemi var mi ki
22 mm di benim. Ilk ay 14 mm de kaldığı için catlatma iğnesi olmadım. 20 'yi geçmeli diye biliyorum doktoruna danış canım. Inş hayırlı haberlerini aliriz :)Öncelikle hayırlı olsun bebeginiz kaç mm ken yapıldı çatlama iğnesi acaba bende bu ay ilk defa kullandım klomen i adetin 11.günü bugün 14 mm iki taraftada aynı mm yumurta varmis Pztsi tekrar kontrol var
Aşılamayı bilmiyorum canm ama inş hamilesindir :) paylaş bizimle allah gönlüne göre versinBende aşılama yaptırdım ve 9.günde test yaptırdım sonuç 19.96 çıktı. Ama iğnelerden yüksek çıkabiliyormuş sizce hamile miyim? Bugün 12.gün birdaha yaptırayım mı yoksa pazar gününe kalsınmı
- 28 Ağustos 2019
- 2.059
- 2.141
- 133
Klomen tedavisi ve catlatma iğnesi ile hamile kaldım 5 haftalik hamileyim darısı başınıza deneyin tavsiye ederim 2. Denememde oldu zaten 6 aya kadar uygulanan bir tedavi
Tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bende klomen ters tepip yumurtalarım fazla büyüdüğü için doktor çatlatma iğnesi yapmadı. Üstüne üstlük Nur topu gibi kistlerim oldu. Biraz zaman geçsin tekrar deneyeceğiz
Ben klomen içtin günde 2 defa 14. Günde catlatma iğnesi oldum yumurtam 22 mm olduğu için. Inş olucak canm denemeye devam :)Bende günde 2 doz la klomen aldım. Bugün kontrolüm vardı doktor seçilmiş yumurta yok dedi estrofem günde 2 ye çıkardı.. 13. Gün bugün. . Pazar günü yine kontrol pkoluyum bu arada..
Duymuştum kist olduğunu ama korkma ve tekrar dene günde 2 tane mi alıyorsun klomeni eğer öyle ise 1 e düşürür doktorun ve hayırlısı ile olur inş. Haberlerini bekliyorum:)Tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bende klomen ters tepip yumurtalarım fazla büyüdüğü için doktor çatlatma iğnesi yapmadı. Üstüne üstlük Nur topu gibi kistlerim oldu. Biraz zaman geçsin tekrar deneyeceğiz
- 7 Mayıs 2016
- 1.109
- 798
- 123
Hayırlı olsun canım benim doktor 5 gün ilaç verdi yumurtalar buyumeyince şimdi günde 3 defa klomen 2 defa estrofem alıyorumBen klomen içtin günde 2 defa 14. Günde catlatma iğnesi oldum yumurtam 22 mm olduğu için. Inş olucak canm denemeye devam :)
- 28 Ağustos 2019
- 2.059
- 2.141
- 133
Duymuştum kist olduğunu ama korkma ve tekrar dene günde 2 tane mi alıyorsun klomeni eğer öyle ise 1 e düşürür doktorun ve hayırlısı ile olur inş. Haberlerini bekliyorum:)
Amin canım, eşimde de sorun çıktı o arada. Ben de biraz kilo aldım. Onun tedavisi benim tedavim derken herhalde sene sonu belki önümüzdeki seneyi bulur tekrar deneme. Güzel dileklerin için teşekkür ederim
- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
Anladm cnm hayırlısı bklm biz elimizden geleni yaptık gqoioruz hqla da iğneden sonra gün aşırı ilişki oldu ama igne yaojlan gun olmqdi Rabbim nasip eder insAllah saolasin cnm bende beklemeyi düşünüyorum bklmIgnenin olduğu gün ilişki bir sonraki gün boş diğer gün ilişki. Çatlayan yumurta 24 saat yaşıyor. Sperm ise 48 saat. Inş olmuştur ama adet günün geçmeden test yapma çıkmıyo çünkü. Inş hayırlı haberlerini alırım:)
Aynn benimde birisi solda 21 mm birisi sağda 22 mm 2 yumurta gelişmiş bide 15 mm var bugün catlatma iğnesi oldum sonrası Allah kerim artik22 mm di benim. Ilk ay 14 mm de kaldığı için catlatma iğnesi olmadım. 20 'yi geçmeli diye biliyorum doktoruna danış canım. Inş hayırlı haberlerini aliriz :)
Inş hayırlı haberlerini aliriz:)Aynn benimde birisi solda 21 mm birisi sağda 22 mm 2 yumurta gelişmiş bide 15 mm var bugün catlatma iğnesi oldum sonrası Allah kerim artik
- 7 Kasım 2018
- 92
- 69
- 38
- 26
Kullanmaya devam et canim hayirlisiyla en kisa surede olur insallahBende günde 2 doz la klomen aldım. Bugün kontrolüm vardı doktor seçilmiş yumurta yok dedi estrofem günde 2 ye çıkardı.. 13. Gün bugün. . Pazar günü yine kontrol pkoluyum bu arada..
- 7 Mayıs 2016
- 1.109
- 798
- 123
Insaallah canm benim.. gecen doktor yeniden başlattı 5 gün klomen kullanıyorum yine günde 3 bu sefer. Bide günde 2 kere estrofem. .Kullanmaya devam et canim hayirlisiyla en kisa surede olur insallah
Umarım cuma gittiğimde büyümüştür benim yumurtalar