Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varım. ilk denemede hamile kaldım çok şükür şimdiye kadar da sorunsuz ilerliyor. Hıc beklemiyordum hatta . Normalde igneyi vurduktan 36 saat sonra mutlaka iliski dedi doktor. Sonra da gün aşiri iliski. Ben igneyi vurmadan 12 saat önceki iliskiden hamile kaldım. Yani birazda nasip işi sanirım. Vurduktan sonra ya da sonrasında iliskiye girmemistik. İnşAllah sizinde ilk denemede olur.Merhabalar arkadas lar. Klomen ve catlatma ıgnesıyle ilk denemede hamıle kalanlar varmı varsa tecrubesını paylasabılır mı? Cok tesekkurler sımdıden
Ben varım. ilk denemede hamile kaldım çok şükür şimdiye kadar da sorunsuz ilerliyor. Hıc beklemiyordum hatta . Normalde igneyi vurduktan 36 saat sonra mutlaka iliski dedi doktor. Sonra da gün aşiri iliski. Ben igneyi vurmadan 12 saat önceki iliskiden hamile kaldım. Yani birazda nasip işi sanirım. Vurduktan sonra ya da sonrasında iliskiye girmemistik. İnşAllah sizinde ilk denemede olur.
[/ınsallah olur. 25 inde vuruldum ıgnemı 2 gun oluyor. Igneden once baktı doktor buyuyup cok guzel gelisen 3 yumurta var suan dedi ama yine de nasip tabıkı ınsallah Rabbım nasıp eder. Cogu kısı ilk ay fazla beklentiye girme dedi o yuzden cok merak ettim belkı 3 yumurta oldugu İcin sansım az da olsa yuksek tir diye. Sızı duyunca cok sevindim
Eczanede de yaptırabılıypsımArkadaşlar bu iğneyi sadece hastanelerde mi yaptırabiliyoruz?
Yani merak ettiğim hastaneye gitmeden yumurtlama takibi ile o tarihlerde herhangi bir eczaneye gidip yaptırabilirmiyiz?
Insallah canm. Ben de Aslında stres yok sadece tutar tutmaz onun merakı var devamlı oda olumsuz etkilemez umarım. Onumde 2 haftam var hayırlısıyla ınsallah guzel haberleri bende verırım burdanİnşAllah sağlıklı bir sekilde tutar. Heyecanlı bir bekleyiş oluyor. Ben de 2 olgun yumurta vardı. Sizin şansiniz daha yüksek bence de. Psikolojinin etkili oldugunu soyluyorlar. Ben de katiliyorum. Diger aylar her belirtiyi hamilelige yoruyordum. Ama catlatma ignesinde zamaninda olmayinca aklimdan çikarmistim o ayı. Rabbim dogru zamanı biliyor onu anladım. InşAllah sizden de hayirlı haberi duyarım. Habersiz birakmayin![]()
Yani ben herhangi bir ecz gidip yumurta çatlatma iğnesi yaptırmak istiyorum diyorum ve yapıyolar öyle mi cnmEczanede de yaptırabılıyosun ıgneyı veya kendinde uygulayabılıyosun
Eczaneden alman ıcın doktorun yazması lazım canm. Benım demek istediğim hani aldığında ister eczanede ister evde kendin vurabılıyosun. Bana oyle demısti doktorum. Kist ihtimalini bende duydum ama cok buyuk bı ıhtımal degılmıs. Bu ıgne sayesinde. İlk ayında olmasa bile dha sonra ki aylarda hamıle kalan cok olmus. Ben bu ay sabah 2 aksam 2 klomen kullandım bende senin gibi korktum kist yapar mı diye bunlar cok ust uste tekrarlandıgnda yapar dedi mesela 6 7 aydır klomen kullanırsan olur dedi 5 denemeden sonra yapıyor dedi. Ustune ıgne vuruldum bide suan beklemedeyim bakalım eger olmazsa biraz ara vercem. Yoksa bende kist ihtimalinden korkuyorum cunkuYani ben herhangi bir ecz gidip yumurta çatlatma iğnesi yaptırmak istiyorum diyorum ve yapıyolar öyle mi cnm
Kendim nasıl uygulayabilirim ki
Ayrıca merak ettiğim kist olmayanlarda kist oluşturuyo diyenler çok var doğru mu acaba bu bilgi![]()
Evet dogru doktor muayenesinde verilen receteyle kullanabileceğimız bir ıgne ve ılac eczanede oyle gidip alamayızkızlar bu öyle kafanıza göre kullanabilacağiniz bi ilaç değil doktor önce muayene eder kistiniz yoksa verir eğer kistiniz varsa ilacı vermez çünkü kisti büyütür. doktor gözetiminde almalısınız
Ben klomen tedaviside gordum.. eczacilar yapmiyorlar hemsire olmasi lazim ignenin fiyati 150 mi 100 mu neydi bi kac ay once.. hastanede , saglik ocagina yaptirin demislerdu bana.. deri alti zaten gobekten vuruluyorsun .. kendin de yapabilirsin gordukten sonra.. igne ucu kisa.. yani birinin sorusuna cewap olduysam ne mutlu banaEczanede de yaptırabılıyosun ıgneyı veya kendinde uygulayabılıyosun
Ben 3 gun once vuruldum 105 lira. Doktor bana istersen burda hastanede vurdurursun istersen eczanede yada kendin evde bile uygulayabilirsiniz bilen birine dedi.Ben klomen tedaviside gordum.. eczacilar yapmiyorlar hemsire olmasi lazim ignenin fiyati 150 mi 100 mu neydi bi kac ay once.. hastanede , saglik ocagina yaptirin demislerdu bana.. deri alti zaten gobekten vuruluyorsun .. kendin de yapabilirsin gordukten sonra.. igne ucu kisa.. yani birinin sorusuna cewap olduysam ne mutlu bana
Bu arada kac Yumurtan catladı tuttu mu?Ben 3 gun once vuruldum 105 lira. Doktor bana istersen burda hastanede vurdurursun istersen eczanede yada kendin evde bile uygulayabilirsiniz bilen birine dedi.
Aaa hadi ya bunu soyledıgınız cok ıyı oldu doktor da bana ara saatlerde yapmayın sperm kalitesi de duser hem bı 36 saat bide 48 saat snra demısti ama biz yine de ıgne gunu de sonraki gunler de degerlendırdık ınsallaj tutar nasşp gerisiIgneyi yaptiktan sonra 36 saati bekleme..iliski olsun cunku tam 36 saat sonra catlamadigi oluyor ben gec kalmistim mesela igneyi ogleden sonra oldum gecesine catlamis
Insallah gonlunce olur canimAaa hadi ya bunu soyledıgınız cok ıyı oldu doktor da bana ara saatlerde yapmayın sperm kalitesi de duser hem bı 36 saat bide 48 saat snra demısti ama biz yine de ıgne gunu de sonraki gunler de degerlendırdık ınsallaj tutar nasşp gerisi
Ben eczaneye sormustum . Bizim vurmamiz yasak demisti. Ben de kendim yaptim. Nirmal igne degil. Ucu cok ufak birsey . Gobegime vurmustumYani ben herhangi bir ecz gidip yumurta çatlatma iğnesi yaptırmak istiyorum diyorum ve yapıyolar öyle mi cnm
Kendim nasıl uygulayabilirim ki
Ayrıca merak ettiğim kist olmayanlarda kist oluşturuyo diyenler çok var doğru mu acaba bu bilgi![]()