Yok yapmadm canım ama dewlet hastanesinde kan almada çok sıra var kan testinide vermedim halanormal idrar test yapmadın mı canım
Yok yapmadm canım ama dewlet hastanesinde kan almada çok sıra var kan testinide vermedim halabu gidişle idrar testi yapıcam gibi gibi eğer onda pozitif çıkarsa özele gidip netleştiricem sonucumu ader günüme daha var zaten
Hayirlisı olsun canım adetinden bir iki gün önce yapabilirsinMrb kızlar yeni katıldım aranıza tüm yorumlarınızı okudum:))bende adet düzensizliği vardı cocuk sahibi olmak için gittik çatlatma iğnesi yaptırdım ayın 2sinde çok merak ediyorum sonucu test alıp baksam mı ne dersiniz bir yandanda korkuyorum bu ilk deneme
En sonki sonuç canım :)eeee yap o zaman ne bekliyosun hadi çabuk çabuk :)
Kızlar merhaba;
Biz yaklaşık 10 aydır bebek istiyoruz. Dr geçen ay klomen verdi, kullandım ancak gebelik oluşmadı. Bu ay da klomen kullandım ve 15.11.2014 te çatlatma iğnesi oldum (solda 22mm sağda 18 mm 2 tane yumurta vardı). Çatlatma iğnesinin üzerinden 10 gün geçti ve göğüslerde dokununca acı var acaba adet belirtisi mi yoksa hem böyle göğüs hassasiyeti başlayıp hamile kalan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?