klomen ve çatlatma iğnesi sonrası

normal idrar test yapmadın mı canım
Yok yapmadm canım ama dewlet hastanesinde kan almada çok sıra var kan testinide vermedim hala bu gidişle idrar testi yapıcam gibi gibi eğer onda pozitif çıkarsa özele gidip netleştiricem sonucumu ader günüme daha var zaten

eeee yap o zaman ne bekliyosun hadi çabuk çabuk :)

Kübracım idrar testindeki sonucum bu lan değerim de 133 çıktı dün gece yaptm genel cerrahi doktoru vardı bana dediki olabilir de dedi anlam veremedim yaa

Eklentiler

• Screenshot_2015-02-06-11-48-33.png
    548,3 KB · Görüntüleme: 493
Mrb kızlar yeni katıldım aranıza tüm yorumlarınızı okudum:))bende adet düzensizliği vardı cocuk sahibi olmak için gittik çatlatma iğnesi yaptırdım ayın 2sinde çok merak ediyorum sonucu test alıp baksam mı ne dersiniz bir yandanda korkuyorum bu ilk deneme

Hayirlisı olsun canım adetinden bir iki gün önce yapabilirsin

testi yaptım tek çizgi çıktı cok uzuldum ya iğne olalı 10 gün oldu be kesin sonucmudur acaba

Kizlar ben bugun yine test yaptim ikinci cizgi silik cikti igneyi vurulali 14 gun oldu garanti olsun dye yarin kan testi yaptircam ne dusunuyorsunuz silik cikti cizgi

merhaba arkadaşlar reglin 4.günü doktorda ovulasyon takibine başladım 4.gün yumurta sayılarımın iyi olduğunu gördü 9. gün yeniden gittim ama dominant folikülün olmadığını söyledi 11. gün tekrar gittim ama yine büyümemiş dedi sonraki günlerde büyür mü acaba tedirgin oldum bir yıl önce 9 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum bu şek,lde yaşamış olanlar bnasıl bir yol izlediler fikir verirsenin çok mutlu olurum doktoruna git klomen verir falan dedi napsam bilemedim

merhabalar sizden yardım rica ediyorum subat ayında bebek sahbı olmaya kaar verdıgımızde kounmayı bırakır bırakmaz hemen hamile kalmıstım fakat saglıksız oldugu ıcın düşükle sonuclandı kürtaja gerek kalmadı sonrasında doktor kontrollerınde tekar hamıle kalmayı denedık ama olmadı kıst olustu kendıgılıgınden lac kullanmadan adetlı ıken dustu şimdi doktorum yumurta catlatma kararı aldı adetin 3 gunu klomene basladm bugunde PREGNYL 5000 iğne göbekten bugun yaptırdım sizce tutma olasılıgı ne sekıl olur neler yapmam gherekıyor bana yardımcı olurmusunuz lütfenn

Mrb kızlar bnde 10 aylık evliyim ve bekliyorum ama bi sorunum var sağ yumurtalığım yok doktor 6 ayı geçtkten sonra bişeyler yapabiliriz demişti . Beni bu çatlatma iğnesi konusunda bilgilendirebilirmisinz benim durumumda da yapılabilirmi ?

merhaba ben 2 yıllık evliyim 17-18 ay yasmin kullandım marttan beri korunmayı bıraktık ilk ay adetim 10gün gecikti sonraki ay 7 gün falan derken enson şuan 36. günde adet oldum ilk gecikdiğim ay dr kist gördü over kist adet olamadığın için olmuş dedi 3- 4 ay sonra tekrar gel bakalım dedi gittim kistler hala duruo tamda yumurtalıkların üstünde adetimin 2. günü ve 21. günü hormon testleri istedi . tekrar ultrasyon cekıldım ultrasyon dr. yumurtaların sert catlama olmuo kendını yumurtalıklardan atamıo sanırım o yuzden orada birikip kist oluşturmuş dedi. kadın dgum dr. daha görmedi kan sonuclarım cıksın ole gidicem bakalım.
kızlar var mı böle bir durum yasayan sonucu ne tedavisi ne 2 gündğr canım çok sıkkın

Merhaba cnm bende klomen ve catlatma ıgnesı oldum 13 gun gectı kan verdım 13.14 cıktı hamılesın dedıler saglk ocgnda fakat kadn dgum dktorum yanılma yapabılıyo ılaclar bazen o yuzden bı kac gun sonra tkrr kan ver dediler . bn ıgneden 10 gun sonra evde test yapıodum ıkıncı sılık ckıyodu 6 tane test yapmştım 13.cu gunde de kan verdım sonuc 13.14 cıktı hamılesn dediler ama kadn dgm doktorm da yanıltablyo deyınce ıcıme korku dustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…