klomen ve çatlatma iğnesi sonrası

esme121

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
289
181
83
İzmir
Kızlar merhaba;
Biz yaklaşık 10 aydır bebek istiyoruz. Dr geçen ay klomen verdi, kullandım ancak gebelik oluşmadı. Bu ay da klomen kullandım ve 15.11.2014 te çatlatma iğnesi oldum (solda 22mm sağda 18 mm 2 tane yumurta vardı). Çatlatma iğnesinin üzerinden 10 gün geçti ve göğüslerde dokununca acı var acaba adet belirtisi mi yoksa hem böyle göğüs hassasiyeti başlayıp hamile kalan var mı?

BENIM DE BU ŞEKİLDE GÖGUS HASSASIYETIM VARDI BEN KLOMENLE DEGIL GONAL F İLE YUMURTLAMA SAĞLANDI VE ÇATLATMA İĞNESİ YAPILDI 10 GUN SONRA BENIMDE TEK BELIRTIM GÖĞÜS HASSASİYETİYDİ VE HAMİLE OLDUGUMU ÖĞRENDİM AMA BEBEĞİMİ KAYBETTİM

Canım mesajın beni çok umutlandırdı. İnşallah benim de ve benim gibi isteyen herkesin de olur. Göğüs uçları değil ama göğüslerimin tamamında bir acı hissi var. Seninki ne şekildeydi acaba canım hatırlıyor musun.?

rabbim gönlüne göre versin canım göğsümün tamamı sızlıodu benım hanı bı yerınmorarırda dokununca sızlar ya onun gıbıydı hafıf hafıf içten gelıodu sızlama başka hıc bır belırtım yoktu ama ne uyku ne mıgde bulantısı hıc bısey yoktu

Teşekkür ederim inşallah canım, hepimizin Rabbim gönlüne göre versin. Bakalım beklicem artık biraz, ne zaman test yapsam acaba?

Teşekkür ederim inşallah canım, hepimizin Rabbim gönlüne göre versin. Bakalım beklicem artık biraz, ne zaman test yapsam acaba?
biraz daha bekle cunkı catlama ıgnesının ıcınde bthcg hormonu var ve testının pozıtıf cıkmasına neden olur buda senı yanıltır ıkı gun daha bekle ve kanda baktır

merhaba bende bu klomen ve çatlatma iğnesi kullandım.sizin yaşadıgınız gibi göğüslerimde ağrı var sizin sonucunuzu merak ettim hamile misiniz?

merhaba bende bu klomen ve çatlatma iğnesi kullandım.sizin yaşadıgınız gibi göğüslerimde ağrı var sizin sonucunuzu merak ettim hamile misiniz?
Biraz geç gördüm mesajınızı, ama benim olmadı görüyorum ki siz hamilesiniz çok sevindim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, Kaç ay sonra hamile kalabildiniz acaba?

kızlar merhaba bende bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum 1o gün oldu iğne olalı dün acilde kan testi yaptırdım (kocam hastalandı onu götürmüşken bi test yaptırayım dedim ) bugün sonucumu aldım 2.45 değeri adetime 1 hafta var sizce bir umut varmı bu değere göre..cuma günü tekrar kan testi yaptırmayı düşünüyorum

Arkadaşlar aranıza yeni Katılıyorum:)ben evvelki gün çatlatma iğnemi oldum ovitrelle,iğnemi saat 19:00da oldum ve 2 gün sabah saat 07:00 ilişki dedi doktorum,fakat benim sağ kasığımda fena bi Ağrı var normalmi sizce lütfen bi cvp yazın

Cnm bende aralikta klomen ve çatlama iğnesi oldum ama tutmadi senin ilk denememiydi bu hayirli olsun yawrun

Ilk deneyimim evet 2 tane folükülüm vardı ayın 30 unda belli olacak inşallah hayırlı sonuçlar alırım

Arkdslar ben bu ay klomen kullandm adetn 5.gunu sonra 17.gunumde 22mm yumrta olusmus doktr catlatma ignesi vurdu 5ocakta. Gun asiri iliski onerdi nrmlde 15.gun belli olr ama ben dayanamayp dun yani 9.gunumde idrar testi yaptm belirsiz 2.czgi cikti kan verdm 5.48 cikti doktr ne hamilesn ne deilsn bsy dyemem dedi benm gbi olup sonrasnda hamile kalan varmi.yarn tekrar kan vercem.15.gunu bekleyemiyrm sabirsizm uc gundr idrar testimde.silik 2.czgi war yrn.11.gunum

Sizi umutlandirmakta istemem ama galiba bebis var inşallah öyledir daha çok erken olduğu için kan testi düşük çıkmış olabilir ama inşallah katlanır bu çatlama iğnesi tedavi süreci ne kadar acaba bana yardımcı olabilirmisiniz

Cnm bende aralikta catlatma ignesi oldum. Adetinin 3cu gunu git doktora senin yumurtaliklarina baksin evlenelı 1yılı gecmışse ve korunmamıssanoz tedavıye baslar sana klomen verır adetının 5ıncı gunu kullanmaya başlrsın ılaç bitince yumurtalarını 2gunde bır gormek ister 20mm e ulaşırsa çatlatma iğnesi olursun ben iğne oldum ama bebış yok ynı hrşey allahtan dua et ve stres ypma rabbim bu hyrlı gecede hepimize evlat nasip etsin

amin inşallah stres yapmak istemiyorum ama elimde değil benim yumurta tembelliği var o yüzden adetlerim çok düzensiz yani bir sene bekleyemicek durumdayım nerdeyse ilaçsız adet olamıyorum sizin sorununuz ne peki

amin inşallah stres yapmak istemiyorum ama elimde değil benim yumurta tembelliği var o yüzden adetlerim çok düzensiz yani bir sene bekleyemicek durumdayım nerdeyse ilaçsız adet olamıyorum sizin sorununuz ne peki
Cnm bende ve eşimde hiç bi fizyolojik sorun yok bütün testler normal çıktı rahim filmi bile çektirdim 3 ay önce tüplerimde açıkmış..yani allah ne zaöan verirse ozaman olacak işimizz allaha kaldıçok şükür tibbi bi sorunum yok hhyrlisi inş seninde tüm sıkıntıların düzelir rabbim hepimize sağlıklı hyrlı bebişler versin

Bgn gene kan verdm snuc 1.31 cikti hamile deilm bgn 11.gunum sonrasnda degisirmi blmiyorm nrmlde 15.gunu beklemek lazm ama sabredemedm crsmba bida gdecem degisme olurmu blmiyorm

Adetin 3.gunu git doktra canm klomen die bi ilac yazio yumrta buyumesi icn bnde pko war o yzden buyumuyo kendilignden.sonra bes gun o ilaci atiyosun ilac bttkten 4gun sonra yumrta kontrolu icn doktra gdeceksn yumrtan 18 24 arasinda bisyse catlatma ignesini vuruyo iliski oneri sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…