• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık KLOMEN VE ÇATLATMA IGNESI SONRASI...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

busegram93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2020
111
84
28
31
Kizceler ben daha öncede bahsettim 1 buçuk yıldır çocuğum olmuyor yumurta tembelliği çıktı doktor klomen tedavisine başlattı adetin 4 uncu günü başladım 5 gün kullandım ve yumurtam 18.4 mm oluştu ardından catlatma iğnesini verdi salı günü ve bugün kontrole çağırdı yumurtam çatlamış bir daha ne zaman gelirim diye sorduğumda bi dahakine hamiş olarak bekliyorum seni dedi insalah bi umut

Kizceler ben daha öncede bahsettim 1 buçuk yıldır çocuğum olmuyor yumurta tembelliği çıktı doktor klomen tedavisine başlattı adetin 4 uncu günü başladım 5 gün kullandım ve yumurtam 18.4 mm oluştu ardından catlatma iğnesini verdi salı günü ve bugün kontrole çağırdı yumurtam çatlamış bir daha ne zaman gelirim diye sorduğumda bi dahakine hamiş olarak bekliyorum seni dedi insalah bi umut
Ah hadi inşallah ☺️

İnşallah Allah nasip eder, benimde kontrolum yarın 5. Gun gittim 10 mm demişti yarin bakalim kac oldu igne yapacak mi? Sizin 18 den once kac mm di yumurtaniz? Bir tane mi?

Yumurtam küçüktü benimde evet 1 tane bi kaç tane daha var ama onlar yinede biraz küçükmüş sen klomen kullanmismiydin eğer 18 mm ulaşmışsa catlatma ignesi verir sana muhtemelen haber verirsin

İnşallah bebişlermize kavuşuruz bende klomen kullandım ve ayın 21 çatlatma iğnesi vurundum 22,23,25 ilişki die söyledi doktorum ama şuan benm kasıklarım çok ağrıyo neden sizce ?

Şuan da yumurta catlamissa kasik agrisi fazlasıyla oluyor bu yumurtanın catladigina işarettir doktorum böyle demişti peki ara ara mide bulantin oluyormu
İnşallah bebişlermize kavuşuruz bende klomen kullandım ve ayın 21 çatlatma iğnesi vurundum 22,23,25 ilişki die söyledi doktorum ama şuan benm kasıklarım çok ağrıyo neden sizce ?

Artı catlatma ignesinden once bile ilişki olmuş olsa hamile kalma olasigin olabiliyor çünkü sperm vücutta 72 saat kalıyor catlatma ignesi olduktan 36 saat sonra yumurta catlamissa yinede döllenme olabiliyor

Mide bulantım iğne vurunduktan bir gün sonra oldu ama şuan mide bulantısıyla ilgli bi şikayeyim yok sadece kasıklarım çok ağrıyor belime vuruyor ağrısı inş hamileymdr🤷🏻‍♀️

Inşallah canım hepimizin tek temennisi bu benim bakalim 5 gün sonra belli olcak rabbim hicbirimizin kucağını boş bırakmasın senin ne zaman regl günün?

Kızlar hamileyim yaşasın allahımabinsukur
20201026_130659.jpg

🙂

Merhaba ben de salı günü yeni ayın 20'sinde çatlatma iğnesi oldum.Gebelik testi ne zaman doğru sonuç verir acaba?Beklemek çok zor

Arkadaşlar bana da bir yardımcı olur musunuz. Benim bir kızım var tedavisiz oldu sezeryan doğum yaptım. 1.5 yıl önce dış gebelik geçirdim ilaçla tedavi oldu 6 ay korun dedi doktor 1 yıldır da korunmuyor olmamıza rağmen çocuk olmadı. Muayenelerde bir sorun görünmüyor hormon testleri normal adetim düzenli eşimde sorun yok. Bu ay Rahim filmi çektirdim onda da sıkıntı yok. Bu arada yaş 35. Perşembe günü adet oldum cuma doktora gittim yumurta geliştirici iğne ve klomen hap verdi. Bugün kontrole gittim güzel yumurtalar gelişiyor sağ taeaf daha aktif klomeni keselim iğneye devam dedi. Çarşamba tekrar kontrolüm var
En son çıkarken de aşılamanı cumartesi veya pazartesi yaparız dedi.
Şimdi benim hiç bilgim yok bu konularda ben takip edecek şu şu gün ilşki diycek sanıyorum
Aşılama eşimden sperm alınıp bana enjekte edilmesi gibi birsey mi? Prosedür hep böyle midir. Çok cahilim ne olur beni aydınlatın yada doktor yanlış mı söyledi aşılamayı

Back