KLOMEN VE CATLATMA İĞNESİ OLANLAR 🤚

Mrb bnm de adetm 1 kasm regl oldunzmu olmdysanz nasil belirtileriniz var
Asm

Hayr canım krem gibi
Hm anladim benimde son adet tarihim 1 i ve hala hicbisey yok gecen ay 1 hafta erken oldum klomen dha omce catlatma ignesiyle beraber kullanmstm 1 sene flan oldu bu ay klomen tek kullandim acaba ondan dolayi mi gecikme oldu hamilesiniz galiba lutfen bana da dua edin

Evet canım hamileyim inşallah sizde kavuşursun bebeğinize sizin probleminiz neydi

Polikistik over sendromum var. Uzun süre yasmin kullandım. Ara verdim o arada düzenli adet gördüm. Sonra Klomen kullandım yumurtalığım 19 oldu sonra çatlatma iğnesi oldum
Hayırlı olsun bebisiniz inşallah iğne vurulduktan hangi günler birlikte oldunuz ne düzende yani aydinlatirsaniz sevinirim

İğnenin vuruluğu gün ve sonraki iki gün ilişkide bulunduk İğne vurulmadan öncede oldu 1 kez. Hangisi tuttu bilmiyorum
Lutfen fıkır verin endişe içindeyim bende 19 mm idi sağ yumurtaligimda diğerleri küçük dedi doktorum gayyet güzel çatlar dedi dün Öğlen vuruldum. Bu gun ve 2 gün daha ilşki önerdi acaba kaçırdımmıki dün önermedi ama şu ana sadec3 inanılmaz gaz ve kasiklarimda gündüz çok sancı oldu batarcasina acaba çatladı ve yakalayamadimmi

Doktorunuz en iyisini bilecektir muhtemelen. Benimde tek tarafta tek bir yumurtaydı 19 mm çatladı. Çatlama ağrısı olabilir bile o. Bazı doktorlar iğne olunduğu gün önermiyor, belli bir süresi olduğunu düşünüp. Umarım tutar sizinde. Hayırlı haberlerinizi bekliyorum

Inşallah cnm inşallah
Sizde belirtiler neydi iğne sonrası

regli olacakmış gibi bir ağrı olmuştu sonra zamanla geçmişti ama
Anladım cnm bnm
Şu an bende öyleyim kasıklarda dolgunluk gaz var hissi adet sancısı giren arada bir batmalar tabi bilemem adet olduğum ayda böyle oldum geçen ay ondan bisey demek mümkün olmuyor bizimkisi işte acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…