- 22 Ekim 2020
- 151
- 79
- 13
- 25
Allah Allah razı olsun canım Vallahi benim de şu an Gözlerim çok ağrıyor hamile olmama rağmen �nşallah sen de iyisindirCanım merhaba öncelikle bebişin hayırlı olsunbu ay benimde klomende 2.ayım sende belirti olarak ne vardı benim göğüslerim çok ağrımaya başladı son iki gündür bat 11 kasım adet olacağım zaman 1 gün öncesinden başlardı ağrımaya bilirdim adet olacağımı şimdi kaç gün önceden başladı bide 3-4 gün öncesine kadar kasıklarımda batmalar felan vardı şimdi o belirtiler geçti göğüse başladı
canım klavyem bozuldu göğüslerim çok ağriyo 5 haftalik hamileyimAllah Allah razı olsun canım Vallahi benim de şu an Gözlerim çok ağrıyor hamile olmama rağmen �nşallah sen de iyisindir
Bende 7 kasımda oldum adet olmazsam 20. Güne kadar beklemeyi düşünüyorumMerhabaa, 30 ekim de çatlatma iğnesi oldum bende. Zor dayanıyorum test yapmamak içinSonra üzülmekten korkuyorum. İlk denememiz ama insan ümitleniyor.
Bende bekliyim en iyisi haftaya pazartesi falan yapayımBende 7 kasımda oldum adet olmazsam 20. Güne kadar beklemeyi düşünüyorum
Bencede iğnenin etkisi iğce Bi geçsinBende bekliyim en iyisi haftaya pazartesi falan yapayım
Senin sorunun neydi neden klomen kullandınBende bekliyim en iyisi haftaya pazartesi falan yapayım
Polikistik over sendromum var. Uzun süre yasmin kullandım. Ara verdim o arada düzenli adet gördüm. Sonra Klomen kullandım yumurtalığım 19 oldu sonra çatlatma iğnesi oldumSenin sorunun neydi neden klomen kullandın
Aynıyız benmde pco ve 2 tane yumurtam oluştu 19 ve 20 mm bende iğne vuruldumPolikistik over sendromum var. Uzun süre yasmin kullandım. Ara verdim o arada düzenli adet gördüm. Sonra Klomen kullandım yumurtalığım 19 oldu sonra çatlatma iğnesi oldum
Çatlatma iğnesinden 13 gün sonra testim böyle çıktı. İğnenin etkisi var mıdır acaba? Sen 14. gün yaptığında nasıl çıkmıştı silik mi tam kırmızı mı?canım hayırlı olsun Allah verdi mi sıkıntı olmaz benim eşimdede sıkıntı vardı şimdi klomenle hamileyim iğnenin 14.günü test yap ağriların normal iğneden oluyo hep
O iğne bana da çok ağrı yaptı gaz sancısı gibiydi çok fenaydı bi hafta sürdü sonra azaldı ama . Zaten iğnenin etkisiymiş o araştırdım normalmiş yaniMerhaba arkadaşlar yeni üyeyim bu ay ilk kez klomen kullandım solda 3 ve sağda 2-3 (tam sayı bilmiyorum doktor söylemedi ben ekranda 2 tane gördüm) Yumurtam gelişti ve 27 ekimde çatlatma iğnesi oldum. Doktor Yumurta tembelliğim olduğunu söyledi eşimde de sperm sayısı az çıktı başka problem yok. İğneden sonra özellikle sol tarafta şiddetli batmalar ve ağrı oluştu. Kasık ağrılarım azaldı ama hala devam ediyor normal midir? Batmalar iğneden sonra kaç gün sürüyor? Kaç gün sonra test yapmalıyım? Tecrübeli olanlardan yardım bekliyorum
Teşekkür ederim ama çoktan iğnenin etkilerini yaşayıp adet oldum bileO iğne bana da çok ağrı yaptı gaz sancısı gibiydi çok fenaydı bi hafta sürdü sonra azaldı ama . Zaten iğnenin etkisiymiş o araştırdım normalmiş yani
Canım hayırlı olsun hamilesin bence geçmiştir çünkü bende de böyle silik çıktıÇatlatma iğnesinden 13 gün sonra testim böyle çıktı. İğnenin etkisi var mıdır acaba? Sen 14. gün yaptığında nasıl çıkmıştı silik mi tam kırmızı mı?
Eki Görüntüle 2720347
Tatlim sonucun nedirAy İnşallah yaa ağzından bal damlıyo
Kimyasal yaşadım kuzumTatlim sonucun nedir
Belirtiniz nelerdirEki Görüntüle 2725836 benimde iğnenin 16. Günü böyle cıkdı cok sabırsızım ve korkuyorum
Göğüs şişmesi adet sancısı gibi bide şu aralar beyaz akıntı var bide ara ara midem bulanıyorBelirtiniz nelerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?