- 26 Temmuz 2020
- 728
- 432
- 23
- 25
Ve göğüste mavi damarlar belirdiGöğüs şişmesi adet sancısı gibi bide şu aralar beyaz akıntı var bide ara ara midem bulanıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ve göğüste mavi damarlar belirdiGöğüs şişmesi adet sancısı gibi bide şu aralar beyaz akıntı var bide ara ara midem bulanıyor
Kimyasal yaşadım kuzum
Nasil anldin peki belirtilerin nelerdi bnmde bat gunu bugun olmadim bakalimKimyasal yaşadım kuzum
AsmO zamn yine aynı doktor saati hesapladı ve 36 saatin sonunda ilişki dedi hiç unutmam akşam 6 ya denk geliyordu iğnenn etkisiyle agrım oldu ama uzum sürdümü hiç hatırlamıyorum adetime 2 gün kala dayanamadım adet oldum olucam diye bel ve kasık agrım vardı hatta aglamıştım yine olmadı diye devamlı tuvalete gidip kontrol ediyodjm kendimi sınra 2 gün kala kan testi yaptırdım direk 148 çıkmıştı hamileydim 5 yılın sonunda Allahım o sevinci isteyen herkese yaşatsın inş ama kafamı karıştıran doktor neden bana hep olaması gerektiği günü boş geçiriyor bunu anlamadım o yüzden bu ay doktoru dinlemedim 1 kasım adet günüm çok kalmadı inş pozitif çıkar bu sefer
Beyaz akinti dediginiz nasil yani yumurtlama zamani olan akinti gibi miGöğüs şişmesi adet sancısı gibi bide şu aralar beyaz akıntı var bide ara ara midem bulanıyor
Hayr canım krem gibiBeyaz akinti dediginiz nasil yani yumurtlama zamani olan akinti gibi mi
Hm anladim benimde son adet tarihim 1 i ve hala hicbisey yok gecen ay 1 hafta erken oldum klomen dha omce catlatma ignesiyle beraber kullanmstm 1 sene flan oldu bu ay klomen tek kullandim acaba ondan dolayi mi gecikme oldu hamilesiniz galiba lutfen bana da dua edinHayr canım krem gibi
Evet canım hamileyim inşallah sizde kavuşursun bebeğinize sizin probleminiz neydiHm anladim benimde son adet tarihim 1 i ve hala hicbisey yok gecen ay 1 hafta erken oldum klomen dha omce catlatma ignesiyle beraber kullanmstm 1 sene flan oldu bu ay klomen tek kullandim acaba ondan dolayi mi gecikme oldu hamilesiniz galiba lutfen bana da dua edin
Benim prolaktinim de tuksekti 3 aya yakindir ilcini iciyorum ama pek bi sknti yok gibiEvet canım hamileyim inşallah sizde kavuşursun bebeğinize sizin probleminiz neydi
Amiiinnn allah razi olsun rabbim seni de saglikla bebegine kavustursun insallahhEvet canım hamileyim inşallah sizde kavuşursun bebeğinize sizin probleminiz neydi
Hayırlı olsun bebisiniz inşallah iğne vurulduktan hangi günler birlikte oldunuz ne düzende yani aydinlatirsaniz sevinirimPolikistik over sendromum var. Uzun süre yasmin kullandım. Ara verdim o arada düzenli adet gördüm. Sonra Klomen kullandım yumurtalığım 19 oldu sonra çatlatma iğnesi oldum
İğnenin vuruluğu gün ve sonraki iki gün ilişkide bulunduk İğne vurulmadan öncede oldu 1 kez. Hangisi tuttu bilmiyorumHayırlı olsun bebisiniz inşallah iğne vurulduktan hangi günler birlikte oldunuz ne düzende yani aydinlatirsaniz sevinirim
Lutfen fıkır verin endişe içindeyim bende 19 mm idi sağ yumurtaligimda diğerleri küçük dedi doktorum gayyet güzel çatlar dedi dün Öğlen vuruldum. Bu gun ve 2 gün daha ilşki önerdi acaba kaçırdımmıki dün önermedi ama şu ana sadec3 inanılmaz gaz ve kasiklarimda gündüz çok sancı oldu batarcasina acaba çatladı ve yakalayamadimmiİğnenin vuruluğu gün ve sonraki iki gün ilişkide bulunduk İğne vurulmadan öncede oldu 1 kez. Hangisi tuttu bilmiyorum
Ve göğüste mavi damarlar belirdi
İlk iğnede mi hamile kaldınız ben bu hafta cumartesi 2. İğneyi olucam daEki Görüntüle 2725836 benimde iğnenin 16. Günü böyle cıkdı cok sabırsızım ve korkuyorum
Doktorunuz en iyisini bilecektir muhtemelen. Benimde tek tarafta tek bir yumurtaydı 19 mm çatladı. Çatlama ağrısı olabilir bile o. Bazı doktorlar iğne olunduğu gün önermiyor, belli bir süresi olduğunu düşünüp. Umarım tutar sizinde. Hayırlı haberlerinizi bekliyorumLutfen fıkır verin endişe içindeyim bende 19 mm idi sağ yumurtaligimda diğerleri küçük dedi doktorum gayyet güzel çatlar dedi dün Öğlen vuruldum. Bu gun ve 2 gün daha ilşki önerdi acaba kaçırdımmıki dün önermedi ama şu ana sadec3 inanılmaz gaz ve kasiklarimda gündüz çok sancı oldu batarcasina acaba çatladı ve yakalayamadimmi
Evet canım ilkteİlk iğnede mi hamile kaldınız ben bu hafta cumartesi 2. İğneyi olucam da
Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşAllahEvet canım ilkte
Amİn inşallah darısı tüm isteyenlere inşallahRabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşAllah
Inşallah cnm inşallahDoktorunuz en iyisini bilecektir muhtemelen. Benimde tek tarafta tek bir yumurtaydı 19 mm çatladı. Çatlama ağrısı olabilir bile o. Bazı doktorlar iğne olunduğu gün önermiyor, belli bir süresi olduğunu düşünüp. Umarım tutar sizinde. Hayırlı haberlerinizi bekliyorum
regli olacakmış gibi bir ağrı olmuştu sonra zamanla geçmişti amaInşallah cnm inşallah
Sizde belirtiler neydi iğne sonrası
Anladım cnm bnmregli olacakmış gibi bir ağrı olmuştu sonra zamanla geçmişti ama