Klomen ve çatlatma iğnesi olan gebeler

Kelebekkg

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2019
381
125
18
26 Ocak öğlen 12 de çatlatma iğnesi vurundum dunn kasiklrmda ağrı fazlaydı ilsikiden sonra kasıklarımda ki ağrı kesildi bugün ağrım yok aceba nedendir

26 Ocak öğlen 12 de çatlatma iğnesi vurundum dunn kasiklrmda ağrı fazlaydı ilsikiden sonra kasıklarımda ki ağrı kesildi bugün ağrım yok aceba nedendir
Benimde öyle oldu. Ama ertesi gün tekrar ağrı oldu . Yumurta çatlıyor muhtemelen. Doktora sordum beklenen şey ağrı dedi

Merhaba kızlar bende 2. Aşılamamı 24 ocakta yaptırdım bugün 7. Gün kasıklarımda batmalar oluyor ve ara ara alt karında batmalar inşallah herkes isteğine kavuşur Deneyimlerinizi bekliyorum

Merhaba kızlar bende 2. Aşılamamı 24 ocakta yaptırdım bugün 7. Gün kasıklarımda batmalar oluyor ve ara ara alt karında batmalar inşallah herkes isteğine kavuşur Deneyimlerinizi bekliyorum
Benimki aşılama değil ama çatlatma iğnesi vurundum aynı belirtiler bende de var inşallah kavuşur.

Bende bugun catla ignesi oldum , su an karnimda kasiklarimda agrilar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…