• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve Catlatma ignesi olan gebeler

MELIKEDNZ

İbonunmeloşu❤💙
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
302
321
23
27
Merhaba arkadaslar araniza yeni katıldım size bi sorum olacakti ben dün catlatma ignesi oldum oglen 12 de doktor bu gece yani 36 saat sonra iliski olsun dedi ben igneden 12 saat sonra yani dun gece 12 de iliskiye girdim bi sorun olur mu sizce bide cok az agrim var normalmidir yumurta catlayinca artarmi bu tedaviyle hamile kalanlar bana bi yazarmisiniz ilk defa bi tedaviyi deniyorum

Canım benim de ilk denemem klomenle 6. Günüm bu gün ama sanki benimki tutmadı😔 12 saat sonra ilişki olması bence daha iyi çünkü yumurta çatladığında spermler içeride hazır olur😊

Merhaba arkadaslar araniza yeni katıldım size bi sorum olacakti ben dün catlatma ignesi oldum oglen 12 de doktor bu gece yani 36 saat sonra iliski olsun dedi ben igneden 12 saat sonra yani dun gece 12 de iliskiye girdim bi sorun olur mu sizce bide cok az agrim var normalmidir yumurta catlayinca artarmi bu tedaviyle hamile kalanlar bana bi yazarmisiniz ilk defa bi tedaviyi deniyorum
canım nasipte varsa olur zaten 🙂ağrı olması normal 🙂 bende 5 ocakta iğne vurdurdum beklemedeyim

Sıkıntı olmaz. Ortalama 1.5 gün sonra ilişki önerilir. Muhtemelen denk gelir;)

Insallah canm sen daha once ogreniceksin belirtilerin var mi bat n zamn canm
bende adet düzensizliği var canım ne zaman olacağım belli değil 🤗 göğüslerim bu aralar ağrıyor , iğneden 5 gün sonra adet olacakmışım gibi ağrım vardı 🤗 bugün tam 12.gündeyim bekliyorum bakalım hayırlısı inşallah

merhaba kızlar, bende pazartesi günü 13 ocakta vuruldum çatlaşma iğnesini ilişkiye girdik. Dün ve bugün kasıklarımda bıçak kesiği gibi sancılar var. Tutmuşmudur. yumurtalar yeni mi çatlıyordur meraktan çatlycam :(

Bende 10 ocak da çatlatma iğnesi oldum, bir haftalık klomen den sonra. Doktorun dediği saatlere dikkat ederek herşeyi uyguladık, Şuan adetime 4 gün var kasıklarım ve karın boşluğumda anlık ve çok şiddetli sancı oluyor uyurken bile uykudan uyanıyorum acaba tuttu mu kafam çok karışık 4 gün nasıl sabredeceğim

Arkadaşlar adet bittikten sonra 3.gun yumurtlama 4.gun çatlama gördük. 6.gün yani Perşembe günü doktor yumurtalar çatlamış dedi ve sıvısını gösterdi. 2 gündür lh yine artmaya başladı. Acaba ikinci kez tekrar mi Yumurtluyorum? Bu ay klomen kullandim 2 yumurta oluştu ve ikisi de catlamisti şimdi tekrar mi yumurtlama olacak var mi böyle birşey yaşayan? Bir de 2 gündür özellikle sol kasıkta çok fena ağrı var resmen hissettiriyor yumurtlama mi yoksa döllenme mi bilemedim 🙄

.

Eklentiler

• IMG_20200118_115951.jpg
    IMG_20200118_115951.jpg
    88,3 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG_20200118_115951.jpg
    IMG_20200118_115951.jpg
    88,3 KB · Görüntüleme: 36
Catlatma ignesi sonrasi yasadigim bel agrisi ilk 4 gun surdu. Acaba basarisiz mi oldu sonuc 😭
Cnm herkeste agri olmayabiliyor cok agrim var belirtim var deyip yine de hasta olanda var senin bat ne zamn ?
Benimde 4.günüm igneden sonra ama agrim az az bazen artiyo ayaktayken uzaninca fln geciyor sonra ayaklarım ellerim buz gibi hep üşüyorum gece sadece biraz ısınıyor bide cok halsizim gözüm hep uzanmakta baska bi belirtim yok göğüs agrisi kasik agrisi fln yok bide bugun biraz akintim basladi gibi seffaf renkte benim bat 30 ocak hala 12 gun var beklemedeyim insallah gebeyizdirAllah herkesin yar ve yardimcisi olsun

bende adet düzensizliği var canım ne zaman olacağım belli değil 🤗 göğüslerim bu aralar ağrıyor , iğneden 5 gün sonra adet olacakmışım gibi ağrım vardı 🤗 bugün tam 12.gündeyim bekliyorum bakalım hayırlısı inşallah
14 gün test yapabilirsin iğnenin etkisi vucuttan atılmış oluyor inşallah tutundu bebegin

Back