Merhaba arkadaslar araniza yeni katıldım size bi sorum olacakti ben dün catlatma ignesi oldum oglen 12 de doktor bu gece yani 36 saat sonra iliski olsun dedi ben igneden 12 saat sonra yani dun gece 12 de iliskiye girdim bi sorun olur mu sizce bide cok az agrim var normalmidir yumurta catlayinca artarmi bu tedaviyle hamile kalanlar bana bi yazarmisiniz ilk defa bi tedaviyi deniyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen ve Catlatma ignesi olan gebeler
- Konu Sahibi MELIKEDNZ
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #gebekalmakistiyorum #klomen #ovitrelle
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
- 8 Kasım 2019
- 2.026
- 1.196
- 133
canım nasipte varsa olur zaten ağrı olması normal bende 5 ocakta iğne vurdurdum beklemedeyimMerhaba arkadaslar araniza yeni katıldım size bi sorum olacakti ben dün catlatma ignesi oldum oglen 12 de doktor bu gece yani 36 saat sonra iliski olsun dedi ben igneden 12 saat sonra yani dun gece 12 de iliskiye girdim bi sorun olur mu sizce bide cok az agrim var normalmidir yumurta catlayinca artarmi bu tedaviyle hamile kalanlar bana bi yazarmisiniz ilk defa bi tedaviyi deniyorum
Insallah canm sen daha once ogreniceksin belirtilerin var mi bat n zamn canmcanım nasipte varsa olur zaten ağrı olması normal bende 5 ocakta iğne vurdurdum beklemedeyim
- 8 Kasım 2019
- 2.026
- 1.196
- 133
bende adet düzensizliği var canım ne zaman olacağım belli değil göğüslerim bu aralar ağrıyor , iğneden 5 gün sonra adet olacakmışım gibi ağrım vardı bugün tam 12.gündeyim bekliyorum bakalım hayırlısı inşallahInsallah canm sen daha once ogreniceksin belirtilerin var mi bat n zamn canm
- 10 Temmuz 2017
- 164
- 74
- 28
- 18 Ocak 2020
- 5
- 1
- 6
- 30
Bende 10 ocak da çatlatma iğnesi oldum, bir haftalık klomen den sonra. Doktorun dediği saatlere dikkat ederek herşeyi uyguladık, Şuan adetime 4 gün var kasıklarım ve karın boşluğumda anlık ve çok şiddetli sancı oluyor uyurken bile uykudan uyanıyorum acaba tuttu mu kafam çok karışık 4 gün nasıl sabredeceğim
- 10 Temmuz 2017
- 164
- 74
- 28
- 7 Ocak 2017
- 253
- 231
- 103
Arkadaşlar adet bittikten sonra 3.gun yumurtlama 4.gun çatlama gördük. 6.gün yani Perşembe günü doktor yumurtalar çatlamış dedi ve sıvısını gösterdi. 2 gündür lh yine artmaya başladı. Acaba ikinci kez tekrar mi Yumurtluyorum? Bu ay klomen kullandim 2 yumurta oluştu ve ikisi de catlamisti şimdi tekrar mi yumurtlama olacak var mi böyle birşey yaşayan? Bir de 2 gündür özellikle sol kasıkta çok fena ağrı var resmen hissettiriyor yumurtlama mi yoksa döllenme mi bilemedim
Cnm herkeste agri olmayabiliyor cok agrim var belirtim var deyip yine de hasta olanda var senin bat ne zamn ?Catlatma ignesi sonrasi yasadigim bel agrisi ilk 4 gun surdu. Acaba basarisiz mi oldu sonuc
Benimde 4.günüm igneden sonra ama agrim az az bazen artiyo ayaktayken uzaninca fln geciyor sonra ayaklarım ellerim buz gibi hep üşüyorum gece sadece biraz ısınıyor bide cok halsizim gözüm hep uzanmakta baska bi belirtim yok göğüs agrisi kasik agrisi fln yok bide bugun biraz akintim basladi gibi seffaf renkte benim bat 30 ocak hala 12 gun var beklemedeyim insallah gebeyizdirAllah herkesin yar ve yardimcisi olsun
- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- 598
14 gün test yapabilirsin iğnenin etkisi vucuttan atılmış oluyor inşallah tutundu bebeginbende adet düzensizliği var canım ne zaman olacağım belli değil göğüslerim bu aralar ağrıyor , iğneden 5 gün sonra adet olacakmışım gibi ağrım vardı bugün tam 12.gündeyim bekliyorum bakalım hayırlısı inşallah
- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- 598
İğnenin etkisi 14 gun vucuttan atılıyor yani 14-15 gun test öneriliyor hormon yuklendiği için pozitif gösterir testler
- 7 Ocak 2017
- 253
- 231
- 103
Ben iğne olmadım kiİğnenin etkisi 14 gun vucuttan atılıyor yani 14-15 gun test öneriliyor hormon yuklendiği için pozitif gösterir testler
Test yapsan cikar bence canmBen iğne olmadım ki
- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- 598
Yaa burda cat iğne konusu olunca bende sizde çat iğnesi oldunuz sandımBen iğne olmadım ki
- 8 Kasım 2019
- 2.026
- 1.196
- 133
inşallah tutunmuştur yoruldum valla artık yarın 14.gün ama hiç hevesim yok bakalım hayırlısı olsun14 gün test yapabilirsin iğnenin etkisi vucuttan atılmış oluyor inşallah tutundu bebegin
Canm test yap bize de soyle merak ettim hepimiz bekleyiş icindeyiz umarim guzel haberler verir hepimize umut olursuninşallah tutunmuştur yoruldum valla artık yarın 14.gün ama hiç hevesim yok bakalım hayırlısı olsun ☺