Çok teşekkür ederim canım.Bende adet günümü beklemeye karar verdim zaten.Allah bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.İnşallah benimde mucizemi gerçekleştirir.:Saruboceq:
Canım çok teşekkür edrim.Benim klomeni ilk kullanışım 3 yumurtam vardı ikiside iyice olgunlaşmıştı.
Zaten doktorum bidahaki ay iğnelere geçeriz demişti.Ama ben artık bu ay olsun istiyorum.Canım yaa ikizmi oluyor nekadar güzel Maaşallah Allah nazarlardan korusun.
amin canım inşallah..bu arada klomen işe yaramazsa doktoruna gonal f iğne sor bir dahaki sefere..benim klomenle yumurtam oluşmadı doktor 3 gün daha devam ettirdi yine bişey yoktu sonra hiç ara vermeden gonal f iğneye başladık..1 hafta da onu kullandım ve 5 tane kaliteli, olgun yumurtam oluştu ve 2 tanesi döllendi..şu an ikizlerime hamileyim anlayacağın :))
doktoruna mutlaka sor canım tamam mı?bir de ben çatlatma iğnesini olduğum gün dahil 5 gün birlikte oldum eşimle öyle gün aşırı falan değil yani bilgin olsun istedim..
ama umarım tüm bunlara gerek kalmaz ve sen inşallah hamilesindir..
haberlerini bekliyorum tamam mı?
mrb arkadaşım bebişin olcağı için tebrik eederim seni ALLAH daim etsin inş.
klomen dediğin ilaç doktorların hamilelik için kullanılan bi ilaç dimi
bana serephone vermişti kullandım bitti tabiiki sonuç yok çatlatma iğnesini ne zaman veriyor doktor mesela bana adetinin 2,günü gel dedi bu ay sonu olursam inş. gitcem bebiş için çalışmalara başladık ve tahminlerime göre yumurtlama tarihim 10 ile 15 i arası ağustos
amin canım iyi dileklerin için teşekkür ederim..
ama sen yanlış anlamışsın bazı şeyleri..bak ben sana kısaca anlatayım :
önce ama kendiliğinden ama ilaç kullanarak bir şekilde adet oluyorsun..adetinin 3. günü yumurta geliştirici ilaç kullanmaya başlıyorsun ve 5 gün boyunca doktorunun belirlediği dozda düzenli olarak ilacı kullanıyorsun..piyasada bu tür ilaçların örneği çok var belki senin bahsetiiğin de onlardan biridir..ilacın bitiminde yumurtalarının ölçümü yapılsın diye doktoruna gidiyorsun..gereken sayıda yumurta yeterli olgunluğa ulaşmışsa yumurta çatlatma iğnesi oluyorsun ve doktorunun söylediği saatlerde ve günlerde eşinle birlikte oluyorsun..çatlatma iğnesinin ardından 15 ila 17 gün sonra gebelik testi yapıyorsun..negatifse 1 ay ara verip bir sonraki ay tekrar aynı şeyleri tekrarlıyorsun..
bu bahsi geçen ilaçların iğneleri de var ki çok daha etkili olduğu söyleniyor ben onları da tavsiye ederim canım..
sen seraphone ile sonuç alamadığını yazmışsın bu yüzden çatlatma iğnesi yapmamış doktorun demek ki..sonuçta oluşmayan yumurta nasıl çatlasın öyle değil mi?
tahmini yumurtlama tarihinden bahsetmişsin bide eğer vaktinde adet olursam gibi bir ifaden var şayet düzenli adet olmuyorsan bu aynı zamanda düzenli yumurtlamadığın anlamına geliyor bunu senin hesaplaman pek mümkün değil malesef..siz yine çalışın tabi ama bence yukarda yazdığım sürece girmeli ve doktor kontrolünde planlı hareket etmelisiniz..
sevgiler..
Allah hepimizin yardımcısı olsun.. :Saruboceq:
Arkadaşlar mrb.Ben bu ay klomen ve çatlam iğnesi kullandım.13 gün önce çatlama iğnesi vuruldum.Bugün açık kahve akıntım oldu. Bu nedir anlamadım beklenen adet tarihim 18 Ağustos.Acama adetim erken mi geliyo bilgilendirirseniz çok sevinirim.[/QUO
selam ben de aranıza yeni katıldım.arkadaşım ben de klomenle hamile kalmıştım ilk çocuğuma şimdi 1,5 yıldır bebek istiyoruz fakat olmuyo.klomeni 6 ay kullandım 3, ay kullanırken benim de lekelenme tarzı bir şey olmuştu.ben de adet oluyorum sanmıştım.meğer yumurta çatlamış ve kaçırmışız.bence doktoruna hemen sor.
oğluma klomen 50 mg la hamile kalmıştım şimdi 5 yaşında.ikinci bir bebek istedik.klomeni 6 ay kullanmama rağmen gebelik olmadı.şimdi iğnelere geçtik yarın ALLAH ın izniyle başlıcaz iğne gonal f tedavisine yumurta elde edilince aşılama yapılacakmış.aranızda aşılama yaptıran varmı.nasıl oluyor merak ediyorum.ALLAH isteyen herkese versin inş. emeklerimiz boşa çıkmaz.
canım bilgilerini paylaştığın için teşekkür ederim.ben de bugun başladım gonal f900 lük iğneye.150 ml le başlattı doktor banada.bu iğneler kasıklarda ağrı yapıyomuydu.bir de aşılama gerçekten kolay bir işlemmi.ben 4 ay önce rahim filmi çektirdim mahvoldum.sen de çektirmişmiydin.ama bana hiç bir anestezi uygulamadan çektiler.bir şey olmuyo dediler ben ağrıdan iki büklüm oldum ve 3 gün kanamam oldu.o yüzden tedirgin oluyorum.bir de bu iğne 1 haftada mı bitiyor yani.beni doktor adetin 6, günü gel bir bakalım doz yeterli geliyomu dedi.bakalım hayırlısı ALLAH tan.ALLAH isteyen herkese nasip eder inş.
Arkadaşlar mrb.Ben bu ay klomen ve çatlam iğnesi kullandım.13 gün önce çatlama iğnesi vuruldum.Bugün açık kahve akıntım oldu. Bu nedir anlamadım beklenen adet tarihim 18 Ağustos.Acama adetim erken mi geliyo bilgilendirirseniz çok sevinirim.
tatlım bende çektirdim rahim filmi anestezi uygulamadılar banada öldüm resmen ama kanamam olmadı benim rahim filminin yanında aşılama uygulanırkenki ağrının lafı olmaz zaten 3 dk sürüyor spermleri basınçla gönderiyorlar rahime o nedenle az bir miktarda ağrı hissediyorsun ama dayanılmayacak bir ağrı değil tedirgin olmana gerek yok
doktorum bana ilk önce gonalf 450 ml ik iğne verdi reglin 2 günü vurulmaya başladım günde 150 ml vuruldum ve reglin 4. günü dr ye gittim doktorumda 450 ml lik gonalf verdi yine anlayacağın 2 kutu gonalf 450 ml lik iğne vuruldum ve reglin 7. günü son iğnemi vuruldum dr ye gittim ve doktorumda yumurta çatlatma iğnesini ne zaman vurulmam gerektiğini söyledi zaten gerisini anlatmıştım
iğne kasıkta azda olsa ağrı yapıyor sonuçta yumurtaları geliştiriyor ağrı normal bendede olmuştu uzun lafın kısası rahim filmindeki ağrıya dayandığına göre bu sana çocuk oyuncağı gibi gelir emin ol ve tedirgin olma sakın olumlu düşün ama fazlada ümitlenme (çünkü ilk aşılamanın tutma şansı %15-20 arasında ) ben çok umutlanmıştım kesin tutacak gözüyle bakıp eşimle doğum şu zamana geliyor vb gibi düşüncelere dalmıştık fakat olumsuz olduğunu öğrenince 1-2 gün kendime gelemedim ağladım o nedenle fazla umutlanıpta hayal kırıklığına uğramaman için ümitlenme fazla dedim
olumlu düşün aklına takılan olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olabilirim inşallah ilk aşılaman tutar ve benide sevindirirsin bol şanslar yüce RABBİM yardımcın olsun:Saruboceq:a.s.
ya arkadaşlar benimde beklenen adet tarihin 29 ağustos bi kaç gündür kasıklarımda ve karnımda bi ağrı var dün normal kıpkırmızı kan geldi ilk defa ne az ne de çok dahaa da gelmedi test yaptım bişey çıkmadı sizce bu kanamanın nedeni nedir?
canım yumurtlama döneminde olabilirmisin çünkü adetine daha 17 gün var değilmi?herhangi bir ilaç kullanıyomusun?klomen filan.ben de de ona benzer bişey olmuştu.ben klomen kullanırken olmuştu.adetime 13 gün kala filan.doktora sordum yumurtan çatlamış dedi.ben de erken adet oluyorum sanmıştım ve biz o zamanı kaçırmışız.doktor öyle demişti.bence doktoruna sor hemen.kanama var diye ilişkiye de girmemiştik.biraz da nasip tabii.yeni olduysa hemen doktora danış derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?