cevaplarınız için teşekkürler kızlar a.s.
klomen ilk kez kullanacam ve doktorum adetin başladığından itibaren sayıp 5.günü içeceğimi söyledi bana durum bugün bitti 4.gün yani ve ben nasıl kullanacağımı bilemedim başlığı görüncede hemen atladım konunun içine ve sorumu sordum saolun cevap yazmızşınız
eğer klomen tedavisindende bi sonuç alamazsam iğne tedavisine başlanacak dedi doktorum :çok üzgünüm: ve iğneye yanıt verecemmi vermeyecem mi oda meçhul şimdiye kadar olduğum tedavilere yanıt vermedim senağlama
tekrar teşekkür ediyorum kızlar saolun a.s.
tatlım hemen umutsuzluğa kapılma ben 8-9 ay klomen tedavisi gördüm ve bende yanıt vermedim
bu ay iğne tedavisi oldum ve yumurtalarım yeterli olgunluğa geldi 24 haziranda aşılama yapıldı şimdi bekliyorum pazartesi günü kan tahlili yaptıracağım bakalım tutmuşmu tutmamışmı hayırlısı olsun hepimiz için:Saruboceq:
canım benim umutsuz olmamak elde değil ki bir an oluyor tüm gücümü umutlarımı topluyorum yine kontrol günü geldiğinde herpsi tükenip bitiyor sanki içimde küçükte olsa hep bir umudum var inşallah ALLAH'ın izniyle bizimde çocuğumuz olacak diyorum
canım benim bu benim ilk komen tedavim eğer hap işe yaramazsa değerlerde bir değişiklik olmazsa doktorum iğne ile tedaviye devam edecez diyor kısmetse bende salı günü gidecem tekrar tahlil vermeye
rabbim hepimizin yardımcısı olsun .hepimizede hayırlı eli ayağı düzgün aklı sağlığı yerinde anasına babasına ve vatanına hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :Saruboceq:
bitanem benim inşallah tahlil sonucun güzel çıkar .sevinçli haberler alırsın inşallah :Saruboceq: dualarım seninle olacak canım
rabbim hepimizin gönlünün muradını tez zamanda verir inşallah :Saruboceq:
güzel dileklerin için teşekkür ederim
evet insanın elinde olmuyor umutsuzluğa kapılmak
ama ben inanıyorum zamanı gelince bebeklerimize kavuşacağız yeterki sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün olarak gelsin bekleriz biz sadece biraz zaman beklemek zor biliyorum 1 senedir bekliyorum daha fazlada bekleyenlerde var ama umudumu kaybetmemeye çalışıyorum zor da olsa bebeği unut ( belki açık olacak ama) eşinle bebek için değil sevdiğin zevk almak için birlikte ol . bebek düşüncesi ile birlikte olunca ilişkiye girmek görevmiş gibi geliyor bana öyle oldu paylaşmak istedim ve aklında bebek olunca olacağı varsada olmuyor zamana bırakmak gerekiyor sanırım
ben cuma günü dayanamayıp test yaptım ve negatif çıktı bilmiyorum ne kadar doğrudur şimdi heyecanla pazartesi gününü bekliyorum hayırlısı olsun artık
şu mübarek günlerde YÜCE RABBİM dualarımızı kabul etsin ve sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün bebeklerimize kavuştursun seni beni ve tüm isteyenleri:Saruboceq:
canlarım benim sıkmayın canınızı stres çok etkiliyo bende tam bi sene uğraştım çocuk sahibi olmak için en sonunda klomen tedavisine başladık bende tiroit hastasıydım ilk ay yine hüsranla geçti ikinci ay tamamen umudumu kaybetmiştim doktora gitmedim klomene başlayıp başlammakta kararsızdım sonra başladım yumurta takiplerine gitmedim taki yumurtlama günüme kadar bi heves gidip baktırayım şu yumurtalarıma deidm doktor iyi dedi 19-17 ve 3 te küçük yumurtam vardı olıvetti verdi ama piyasada bulamadım pregnly yaptırıdm yani bunları yaptırırken eşime bile söylemedim biranda aklıma geldi 1 günde yaptım hepsini sonra normal hayata devam ettim 10 gün sonra bi hastalandım ama anlatamam hastaneye götürdüler beni adetime 6 gün vardı daha orda yapılan sonuçlarda hamile olduğumu öğrendim tesadüfen yani ve geçen haftada bir bebek değil iki bebek beklediğimi öğrendim bana çok güzel sipriz oldu inanın sizler için çok dua ediyorum yüce rabbim çok bekletmesin sizi ne kadar zor olduğunu biliyorum her ay umutlarımı sonraki aya erteliyordum ama bakın geldi meleklerim sonunda stres yok gerginlik yok vücudunuzu kasmayın hayatınıza devam edin o gelecek bunu bilin ..
selam herkese
belki merak eden vardır diye yazıyorum, pregnyl ignesinden bir hafta sonra progesteron testi yaptırdım, 12,56 çıktı. doktor "çatlama olmuş, şimdi regl olmamanı beklicez" dedi. 3-4 gün sonra regl olmam gerekiyor normalde. olurum da herhalde kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum çünkü :)
yok mu bu aralar aynı durumda olan?
evet kızlar sabırla bekleyin stres keisnlikle yok özlelikle ilişkiden sonr avücudunuzu rahatlatabildiğiniz kadar rahat bırkaın kasmayınki spermler rahatça gitsin iğnenizi olduğunuz günden itibaren 5 gün aralıksız ilşkide bulunun ilk iğnemde doktor bana sadece 3 gün dedi tutmadı 2 iğnemde başka bi doktora gitmiştim 5 gün dedi ben 5 gün yaptım fazladan olmasında zarar yok unutmayın stres yok bunu görev bilinciyle değil arzuyla yapın ayrıca
Arkadaşlar mrb. ben 10 gün önce çatlama iğnesi vuruldum.Vurulduktan 5 gün sonra kasıklarımda ağrı ve göğüslerimde şişlik var.Ve bügün dayanamayıp test taptırdım:sonuç 3.80 biliyorum negatif ama. Aslında çatlama iğnesiden sonra pozitif çıkar diyolar hamilelik olsada olamasa da.Morelim çok bozuk aslında adetime 10 gün var, sizce değerde bi değişiklik olurmu?Lütfen arkadaşlar ceveplarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?