- 11 Ağustos 2009
- 49
- 1
- 96
bide eğer doğum kontrol hapı adetimi düzene soktuysa beklenen tarih 29 ağustos yumurtlama tarihimde 10 ağustos ile 15 ağustos dua edin de inş. hamile kalırım
inş. canım güzel haberlerini alırız güzel haberler duymaya çok ihtiyacımız var.senin için dua ediyorum :Saruboceq:
öncelikle hayırlı ramazanlar cnm dün test yaptım bişi çıkmadı haftaya gene yapcam ama umudumu yitirdim artık
merhabalar aranıza yeni katıldım kızlar,bende daha yeni klomen tedavisine başladım ilaç bitince doktor hemen gelirsin demişti pazartesi gidicem acaba ne gibi bişey önericek çok sıkıntılı bir dönemdeyim yardımmmmmm.Çok üzgünüm çoook
merhaba arkadaşlar ben ağustosun18 de iğne oldum. dün adet olmam gerekti olmadım. her zaman vaktinde oluyorum
hatta 2 gün önceden belirtiler. oluyordu.şu ana hiç bir şey yok. acaba kist mi oluştu.gidip kan testi yatıracam
inşallah hamileyimdir.
arkadaşlar merhaba klomen kullanarak aşılama olan var mı aranızda
inş. canım güzel haberlerini alırız güzel haberler duymaya çok ihtiyacımız var.senin için dua ediyorum :Saruboceq:
bence beklememk gerekiyo galiba.beklediğin zaman olmuyo.yani fazla üstüne düşmemek lazım diyolar ama ben de çok düşüyorum.ve hep hüsrana uğruyorum.iğne tedavisi oldum ama çok fazla yumurtam olduğu için doktor çatlatma iğnesini yaptırmadı kendi haline bıraktık.2 gündür lekelenme tarzı bişey oluyo.doktorumu aradım normal arada olur endişelenme dedi ama daha adetime 12 gün var ne yapcam bilmiyorum.kesin adet oluyorum bence.morelim çok bozuk
Evet canım ağrıların olmasıı normall bendede oluyorr...
Ben 5 aydırr deniyorum valla hala hamile kalamadımmkaydirigubbakcemile3Klomen kolikk olup çıkıcam yakında:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?