Klomen ve atlatma inesi ile hamile kalan varm?

bide eğer doğum kontrol hapı adetimi düzene soktuysa beklenen tarih 29 ağustos yumurtlama tarihimde 10 ağustos ile 15 ağustos dua edin de inş. hamile kalırım

inş. canım güzel haberlerini alırız güzel haberler duymaya çok ihtiyacımız var.senin için dua ediyorum :Saruboceq:

herkeze hayırlı ramazanlar
bu mübarek günler isteyen herkeze sağlıklı sıhhatli bebeklerine kavuşturur dualarımız kabul olur inşallah sevgiyle kalın en kısa sürede güzel haberlerimizi paylaşmak üzere

öncelikle hayırlı ramazanlar cnm dün test yaptım bişi çıkmadı haftaya gene yapcam ama umudumu yitirdim artık

bence beklememk gerekiyo galiba.beklediğin zaman olmuyo.yani fazla üstüne düşmemek lazım diyolar ama ben de çok düşüyorum.ve hep hüsrana uğruyorum.iğne tedavisi oldum ama çok fazla yumurtam olduğu için doktor çatlatma iğnesini yaptırmadı kendi haline bıraktık.2 gündür lekelenme tarzı bişey oluyo.doktorumu aradım normal arada olur endişelenme dedi ama daha adetime 12 gün var ne yapcam bilmiyorum.kesin adet oluyorum bence.morelim çok bozuk

merhabalar aranıza yeni katıldım kızlar,bende daha yeni klomen tedavisine başladım ilaç bitince doktor hemen gelirsin demişti pazartesi gidicem acaba ne gibi bişey önericek çok sıkıntılı bir dönemdeyim yardımmmmmm.Çok üzgünüm çoook

hoşgeldın cnm aramıza sanırım gıttıgınde yumurtalara bakar eyer uygunsa catlatma iynesi verir gercı her dr farklı tedavı uyguluyo ama genelde yumurta takıbı yapıyo.benimde bu 2.ayım bende pazartesı gıdıcem yumurtalar oluşmuşsa iyne verıcek.özülme cnmne kadarlık evlısın ne kadar zaman dır denıyosun.hakkımızda hayırlısı.rabbım neyler neylerse guzel eyler.dua et mubarek gunlerde allah en kısa zamanda bebiş:ecrin_bebek::Saruboceq: lerimize kavuştursun:Saruboceq::Saruboceq:kaydirigubbakcemile5Şeniz

merhaba arkadaşlar bendede adet düzensizliği vr 1.5 yıllık evliyim ve çocuğumuz ol muyor doktor çatlama sorunu var dedi hap falan vericwem dedi ama bu çok önemkli bi sorunmu bu sorunu olup hamile kalan varmı lütfen yardımcı olun

merhaba arkadaşlar ben ağustosun18 de iğne oldum. dün adet olmam gerekti olmadım. her zaman vaktinde oluyorum
hatta 2 gün önceden belirtiler. oluyordu.şu ana hiç bir şey yok. acaba kist mi oluştu.gidip kan testi yatıracam
inşallah hamileyimdir.

inş. hamilesindir canım adetin geçtiyse eczanede satılan testide yapabilirsin
hadi bakalım güzel haberlerini bekleriz inş.

ben bıraktım artık olursa olur olmazsa olmaz napalım kısmet 2 aydır hap fln ağrı kesici dahi içmiyorum sürekli testler yapıyorum ama negatif gerçi bu ay doktorum kontrole çağırmıştı ama gitmedim birazda benim ihmalkarlığım

Evet canım ağrıların olmasıı normall bendede oluyorr...
Ben 5 aydırr deniyorum valla hala hamile kalamadımm
kaydirigubbakcemile3Klomen kolikk olup çıkıcam yakında:roflol::roflol:

mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ama hep yazılarınızı okuyordum bende daha bu ay klomen kullandım ve 3gün öncede çatlatma ignesi oldum gun asırı ılıskı onerdı dr bakıcaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…