Klomen ve atlatma inesi ile hamile kalan varm?

Merhaba bende temmuz ayında yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum. Doktor bana tabelete cevap alamazsak iğneye başlarız dedi. Bunun için rapor nasıl alınır. Süreç nedir?

Merhaba bende temmuz ayında yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum. Doktor bana tabelete cevap alamazsak iğneye başlarız dedi. Bunun için rapor nasıl alınır. Süreç nedir?
bende bu ay klomen kullandım 5 gün günde 1 şeklinde ama yumurtam 11. gün 21,3 oldu 13.gün 27,8 oldu..doktor çalışn dediği günleri boş geçmedik ama yumutam çatladı mı bilmiyorum adetime 2 gün var..çok zor beklemek..doktor adet olunca gel dedi..saırım onunda umudu yok bu ay..yumurtanın bu kadar çok büyümesi iyi değilmiş..çatlamazsa yumurtalık kistine neden olabiliyormuş..offf yaa ne zor şey beklemek..inş.adet olmam..laelaelaelaelae

herkesin kolmenle yumurtası 18-20mm büyümüş beimki 27,8 mm di en son..yumurta çatlamaza ben çatlıyaağım inanın..bebişim gel artık

Benimde bir keru yumurtam büyümüş çatlamamış keste dönüşmüştü. Kist patlayınca öğrendim. Tabi o zaman kontrolde falan değildim. Onu büyük ihtimalle adetle atarsın. Ama keşke 13. gün çatlatma iğnesi yapsaydı. Yumurta almış başını gidiyor niye bekledi acaba 13, güne kadar. Yap iğneyi çaklasın.

arkadaşlar bende pko luyum doktorum tüm tahlillerimi yaptırdı buna hsg sis spermiyogram da dahil herşey gayet ii çıktı adetimin 3.günü serophene 50mg başlattrdı 5 gün kullandım daha sonra 3 kez usgye girdim ama yumurtalarım 10mm altında hala sonraki adım ne bilmiorum neden buyumular bunlar menogon ne zman veriliyo yumurtalar kaç mm ken,çatlatma iğnesi ne zmaan verilio lüfeeeen anlatın bana

merhaba canım ben 2 kutu gonalf kullandım ve rapor çıkarmadım görümcemin eşi eczanede çalışıyor oradan aldım ilaçları rapor için gerekenler 3 yıl evli olman gerekiyor tahlillerin ve eşinin sperm tahlil sonucu gerekiyormuş benim ağustosta 2. yılımız bitiyor ve uğraşmak istemedim raporla klomen bana iyi etki etmemişti 9 ay kullandım pregly ( çatlatma iğnesi ) ile birlikte ilk defa gonalf kullandım ve yumurtalar şuan iyi durumda pazartesi tekrar gideceğim doktora yumurtalara son kez bakıp çatlatma iğnesinin ne zaman vurulacağına karar verilecek ve iğneden 36 saat sonrada aşılama yapılacak hayırlısıyla yüce RABBİM bütün isteyenler içinde bana ve sizlere de sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün bebek verir inşallah:Saruboceq:

İnşallah canım allah gönlüne göre versin daha fazla uğraşmadan bu ay güzel haberini alırsın. Ben daha 2 yıllık evliyim. Rapor olmayacak sanırım. Sağlık karnesi hiçmi karşılamıyor bu iğneleri. Hani bir ay ücretli yaptırsan neyse ama 5 6 ay yaptırsan baya bütçeyi etkiler. Ama neyapalım bebek için değer. Senin yumurta takibine başlamadan hiç yumurtaların ebatlarna bakıldımı

maalesef karşılamıyor ben yaklaşık 1 senedir yumurta takibine gidiyorum benim belli olmuyor prolaktin sorunum var ilaç kullanmadan büyümüyor maalesef yumurtalar hamile kalana kadar dostinex içiyorum prolaktini kontrol altına almak için ALLAH hepimize saglıklı sıhhatli bebek versin uğraştırmadan :Saruboceq:

merhabalar bende yeni katıldım ilk mesajım bende 27 mayısta aşılama yaptırdım 3 haziranda progesteron testi yaptırdım sonucu 36.98 çıktı bu ne anlama geliyor anlayamadım bu testi yaptıran varmı
yumurtan çatlamış demek ve artık hamile kalıp kalmadığını öğrenmek için gün saymaya başlayabilirsin demek!!!delikafadulden

Banada temmuzda başlayacak klomene. Doktor regl olunca gel dedi. Ama kaçıncı gün gideceğimi karıştırdım. Genelde hangi gün görüyorlar?

Banada temmuzda başlayacak klomene. Doktor regl olunca gel dedi. Ama kaçıncı gün gideceğimi karıştırdım. Genelde hangi gün görüyorlar?

tatlım reglin 5. günü klomene başlıyorsun sabah akşam içiyorsun ( bazı doktorlar günde 3 tane yada 4 tanede içirebiliyo) 5 gün boyunca ilacı içiyorsun ilaç bitiminden 3. gün dr ye gidiyorsun yani reglin 5.6.7.8.9. günlerinde klomen içiyorsun reglin 10.11. günlerinde bekliyorsun reglin 12 . günü doktora gidiyorsun tatlım inşallah sana faydalı olurda bebiş haberini verirsin bizlere

merhabalar kızlar
bende bebek tedavisi görüyorum ve evelki gün kontrolüm vardı yapılan testler sonucu değerlerimin çok düşük olduğunu söyledi doktorum ve klomen verdi adetin 5.günü başlıycan günde 2 defa içecen dedi malesefki benim adetim 5 gün sürdüğü çok nadirdir ve zaten bu iş için senelerdir doktora gidip geliyorum iyce sinir stres oldum çünkü hep biyerlerden sorun çıkıyor tedaviye yanıt vermiyorum bu seferde değerler çok düşük diyince orda iyce kötü oldum bu değerlerle hamile kalman imkansız dedi çünkü doktorum orda aklıma gelmedi hiç benim adetim 3 en fazla 4 gün sürüyor ve bu ilacı 5.gün başlamam gerekiyor ki 5.gün çoktan bitmiş olcam acaba bunu adet bitmiş bile olsa başlasam faydası olur mu birde doktorum ilaç bitince gel demişti yani ilaç bittikten ertesi günmü yoksa ilacın bittiğinin aynı günümü gitmem gerekiyor
klomen içtikten sonrada test yapılacak değerler bu ilaçtan sonra yükselme göstermişmi ona bakılacak nolur kızlar aklım allak bullak cevaplarsanız sevinecem
rabbim hiç kimseyi sıkıntıya sokmasın inşallah .5 senedir bebek için uğraşıp duruyoruz ve bende artık ne kaldıracak güç nede sabır kaldı sonunda bişey yok ve bunun üzüntüsü daha kötü yapıyor insanı

klomen tecrübesi olanlar lütfen yazın cevaplarınızı bekliycem

Reglin 5. günü başlamanın regl süresiyle alakası yok. Reglin devam etsin veya etmesin önemli değil. Deglin başladığı günden itibaren sayıyorsun 5. gün ilaca başlıyorsun.

mrba arkadaşşlar bnde bu ay ilk kez klomene başladım. 11 haziranda adet oldum 13 unde klomene gunde 1 kez içrek basladım ve 19und kontrole gittiğimde yumurtam 22.5 olmuştu hemen catlatma iğnemi oldum. ve dun kan testi yaptırdım sonuc 1.66 çıktı bi fikri olan var mı bu konuda? erken mı baktırdım acaba?yada olsa cıkar mıydı?

cnm valla ben adetin 3.günü başladım doktor öle başlattı.. illa 5.guun olacak die bişi yok 3 de de başlayabilirsin die biliom

adetin 2. yada 3. günü çağıtıyo doktorlar.
direk negatşf demek zor ama geç döllenme olabilir. daha çok erken. en erken çatlatma iğnesinden 14 sonra belli olur dedi doktor.

bitanemxx sanırım negatif. nerden biliyosun diceksin? şu siteyi inceler misin? 3. haftada kan değerinin 5-50 arası olması gerekiormuş. sen 3. haftanda yapmıştın değil mi? ya doktoruna sorsana..

Merhabalar
Ben 13 gün adetim geciktikten sonra
beta-hcg de test yaptırdım sonuç 3.88 çıktı
doktorum hamilelik olmadığını fakat 1 hafta sonra tekrar yaptırmamı söyledi
2 gün sonra ben tekrar yaptırdığımda 49.7 çıktı
doktor hamilelik gözüktüğünü söyledi 10 gün sonra gel dedi
sizce bir sorun mu var, ben hamilemiyim?
cevabınız için şimdiden teşekkürler.

ilk yaptırdığınız test yanlış değer vermiş olabilir, gebelik için anlamlı değer minimum 50 olmalıdır ve ultrasonografide görülebilmesi için 1000-1500 değerlerine ulaşması beklenir, iyi günler

alıntıdır....

Reglin 5. günü başlamanın regl süresiyle alakası yok. Reglin devam etsin veya etmesin önemli değil. Deglin başladığı günden itibaren sayıyorsun 5. gün ilaca başlıyorsun.

cnm valla ben adetin 3.günü başladım doktor öle başlattı.. illa 5.guun olacak die bişi yok 3 de de başlayabilirsin die biliom

cevaplarınız için teşekkürler kızlar a.s.
klomen ilk kez kullanacam ve doktorum adetin başladığından itibaren sayıp 5.günü içeceğimi söyledi bana durum bugün bitti 4.gün yani ve ben nasıl kullanacağımı bilemedim başlığı görüncede hemen atladım konunun içine ve sorumu sordum saolun cevap yazmızşınız
eğer klomen tedavisindende bi sonuç alamazsam iğne tedavisine başlanacak dedi doktorum :çok üzgünüm: ve iğneye yanıt verecemmi vermeyecem mi oda meçhul şimdiye kadar olduğum tedavilere yanıt vermedim senağlama
tekrar teşekkür ediyorum kızlar saolun a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…