canım benimde 2. ayım klomen kullanalı geçen ay 14-16 mm olmuşlardı.bu ay ise 15-16-21 mm 3 adet yumurtam olmuş bende geçen ay 2 adet içiyordum günde bu ay işe 3 adet verdi dr. çatlatma iğnesi verdi mayıs 24 de onu vuruldum işte 11-12 si haziranın regl günüm hayırlısı bekliyorum inşallah iyi haberler veririm size buradan ama senin şuanki iğneli tedavinide duydum klomenin falan üstünde bi tedavi şekli daha iyi yani inşallah olur seninde bu tedaviden sonra allah yardımcımız olsun :))
birde canım sana bişey soracağım iğneli tedaviyi ben pahallı bir tedavi şekli olarak duydum öylemi?
Canım :)ben aşılamada denedim ama tutmadıı..kaydirigubbakcemile3İğne tedavisinee geçicezz yaza sonrada tüp bebe :)yavaş harekertt edıyoruz bızz acele etmıyoruzz :)dktorumla konusuyoruzz olucak dıyoo o yuzden sabırlaakaydirigubbakcemile
Benim dr 7 ay denicekk :jeyyar:
slm seçkin ya hsg çok zor diyorlar ben çektirmekten korkuyorum öyle bir rahatsızlık duydun mu lütfen cevap yazarmısın gerçe benim çekeceğim belli değil ama iğne tedavisi oldum olmadı baKALIM HAYIRLISI ARTIK
canım benimde 2. ayım klomen kullanalı geçen ay 14-16 mm olmuşlardı.bu ay ise 15-16-21 mm 3 adet yumurtam olmuş bende geçen ay 2 adet içiyordum günde bu ay işe 3 adet verdi dr. çatlatma iğnesi verdi mayıs 24 de onu vuruldum işte 11-12 si haziranın regl günüm hayırlısı bekliyorum inşallah iyi haberler veririm size buradan ama senin şuanki iğneli tedavinide duydum klomenin falan üstünde bi tedavi şekli daha iyi yani inşallah olur seninde bu tedaviden sonra allah yardımcımız olsun :))
birde canım sana bişey soracağım iğneli tedaviyi ben pahallı bir tedavi şekli olarak duydum öylemi?
canlarım topic başlığına uysanız hamile kalan var mı ya?
merhaba ben 7-8 ay klomen pregly tedavisi oldum ve sonuç alamadım ve dr bu ay aşılama yapacağını söyledi bugün gonal-f 450 ( 338.50 tl ye aldım ) vuruldum dr pazar pazartesi salı olmak üzere 3 gün vurulacağımı söyledi bakalım hayırlısı olsun yüce rabbim hepimizi sağlıklı sıhhatli evlatlarımıza kavuştursun:Saruboceq:
canım inşallah faydasını görürsün bende tam 5 tane yumurta oluşturdu bu iğne.çatlatma iğnesi de oldum bakalım şu ara çalışmadayız umarım bu ay bu iş biter..
inşallah canım ya bakalım klomenle olmadı bu sefer bu iğneyle olur aşılama yapılacağı için de heyecanlıyım ve aynı zamanda tedirginim bakalım hayırlısı olsun
hadi bakalım ilk müjdeli haberi verde bizde sevinelim kaydirigubbakcemile5
ya arkadaşlar ben menogon kullanıyorum şu anda bı kac gun sonra pregnyl çatlatma iğnesi olcam menogon klomenın bı ust versıyonu imiş sizce faydası olurmu ya bı yardım edın ne olur bide şu aşılama olayı pahalı bı tedavımı bıraz bılgı verırımısınız aşılama yaptıran arkadaşlar senağlama
slm kızlar bende bugün dra gittim ve klomen verdi 5 gün kullan dedi sonra tekrar bakıcaz dedi bu arada bende pko var
klomenin pek faydasını gören yok galiba klomen ne kadar kullanılıyo ve klomenden sonra çatlatma iğnesine mi geçiliyo???
Canım tedavin hayırlı olsun. Klomenin faydasını gören çok arkadaş var. Bir kısmı daha ilk ayında hamile kalabiliyor, bir kısmı birkaç ay uğraşmayla kalabiliyor. İnşallah muradına erersin.
Arkadaşlar ben de 3 ay klomen kullandım ve hepsinde de bir tane yumurtam oldu ve 18-19 mm çapındaydı. Ama bebiş nasip olmadı işte. Şimdiyse sanırım gonal f verecek doktorum ama, bu iğneler için beni adetimin 3. günü çağırmıştı. Fakat ben ancak yarın için yani 4. gününde alabildim randevuyu. Bu konuda bilgisi olan var mı canlarım. Konuyla pek alakası yok ama, kullananlar olduğunu okuduğum için bi sorayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?