Klomen ve atlatma inesi ile hamile kalan varm?

canım benimde 2. ayım klomen kullanalı geçen ay 14-16 mm olmuşlardı.bu ay ise 15-16-21 mm 3 adet yumurtam olmuş bende geçen ay 2 adet içiyordum günde bu ay işe 3 adet verdi dr. çatlatma iğnesi verdi mayıs 24 de onu vuruldum işte 11-12 si haziranın regl günüm hayırlısı bekliyorum inşallah iyi haberler veririm size buradan ama senin şuanki iğneli tedavinide duydum klomenin falan üstünde bi tedavi şekli daha iyi yani inşallah olur seninde bu tedaviden sonra allah yardımcımız olsun :))
birde canım sana bişey soracağım iğneli tedaviyi ben pahallı bir tedavi şekli olarak duydum öylemi?

canım bana sormadın ma ben cevaplayayım aynen öyle 80 liraya aldım tek bir iğneyi düşün beş gün boyunca vurulduğunu.sigorta karşılıyormu bilmiyorum ama dışarıda fiyatlar böyle

dışarıda bu ilaçlar böyle yanlız bunu sanırım ssk bağkur karşılıyor fakat şartları var bildiğim kadarıyla tam olarak şartlarını bilmiyorum ama 3 yıllık evli olmak şart ilk başta inşallah fazla bekletmez bizi meleklerimiz mis kokularıyla gelirler kollarımıza sağlıklarıyla beraber tabi

Klomene yumurtalıkların cevap veriyormu? Geçmiş olsun bu arada canım inşallah bir a önce hamile kalrısın.

canım mrb bıraz gec kaldım ama hsg oyle dendıgı kadar zor degıl aban anestezi istermisin dedi anesteziyi cıkarmak daha zor oldugu için istemedım agrı oldu kabul ama ben zaten adet oluncada bu kadar agrı cekyıom cıkar cıkmaz bı aferın aldım sen sag ben selamet o kadar korkutmayın gözünüzü yaa bu arada ıkı gunde lekelendım o kadar allah şifa evrsın hepımıze

arkadasım bende bu ay ıgneye başladım ıkıncı bugun iğneler menogon pregnyl ılk olan ıgnenın kutusu 138 ytl ama rapor cıkardım ben ıkısı ıcınde yaş sınırı 23 bu ilaç için ikinci iğnenin kutusuda 12 tl onuda ekladım rapora velhasıl 50 60 tl ye hallettım bu işi ama iğneler cok yakıyor demedı demeyın :)

arkadaşlar moralinizi bozmak istemem ama bende klomen kullandım günde iki kez iki tane bir faydası olmadı doktorum üçüncü kullanımımda çatlatma iğnesi vuracaktı ama yumurtam erken olgunlaşmış ve düşmüş 4. kez de klomen yazdı ama ben kullanmadım dediğiniz doğruysa iyiki kullanmamışım

canım yaa çok geç oldu kusura bakma olur mu? :kedi: evet iğne biraz pahalı..şöyle diyim benim iğnenin adı gonal f 450 kalem şeklinde inusilin iğnesi gibi bişey ve hiç mi hiç can acıtmıyor ve yakmıyor..bana eşim yaptı sen anla yani..ve bu iğne muazzam etkili benim klomene cevap vermeyen bünyem bile 5 tane yumurta yaptı bu iğneyle içinde 1 haftalık doz var ve 400 TL civarı ödedim.. bakalım ne olacak sonuç..hayırlısı..

merhaba ben 7-8 ay klomen pregly tedavisi oldum ve sonuç alamadım ve dr bu ay aşılama yapacağını söyledi bugün gonal-f 450 ( 338.50 tl ye aldım ) vuruldum dr pazar pazartesi salı olmak üzere 3 gün vurulacağımı söyledi bakalım hayırlısı olsun yüce rabbim hepimizi sağlıklı sıhhatli evlatlarımıza kavuştursun:Saruboceq:

canım inşallah faydasını görürsün bende tam 5 tane yumurta oluşturdu bu iğne.çatlatma iğnesi de oldum bakalım şu ara çalışmadayız umarım bu ay bu iş biter..

canım inşallah faydasını görürsün bende tam 5 tane yumurta oluşturdu bu iğne.çatlatma iğnesi de oldum bakalım şu ara çalışmadayız umarım bu ay bu iş biter..

inşallah canım ya bakalım klomenle olmadı bu sefer bu iğneyle olur aşılama yapılacağı için de heyecanlıyım ve aynı zamanda tedirginim bakalım hayırlısı olsun
hadi bakalım ilk müjdeli haberi verde bizde sevinelim kaydirigubbakcemile5

amiiiinnnn canım inşallah..

ya arkadaşlar ben menogon kullanıyorum şu anda bı kac gun sonra pregnyl çatlatma iğnesi olcam menogon klomenın bı ust versıyonu imiş sizce faydası olurmu ya bı yardım edın ne olur bide şu aşılama olayı pahalı bı tedavımı bıraz bılgı verırımısınız aşılama yaptıran arkadaşlar senağlama

tatlım menogon hiç kullanmadım bilmiyorum ben klomen kullandım ama faydasını görmedim
ilk defa aşılama yapılacak bana bu ay gonalf pahalı bir ilaç verilen doza göre fiyatı değişiyor bana dr gonalf 450 verdi ve fiyatı 338.50 tl tabi ilaç dışında spermleri yıkatacağın labaratuar ücretide var ben henüz araştırmadım doktorum salı günü çağırdı gittiğimde soracağım önerebileceği bi labaratuar vardır elbet ücret öğrendiğimde haber veririm

slm kızlar bende bugün dra gittim ve klomen verdi 5 gün kullan dedi sonra tekrar bakıcaz dedi bu arada bende pko var
klomenin pek faydasını gören yok galiba klomen ne kadar kullanılıyo ve klomenden sonra çatlatma iğnesine mi geçiliyo???

Canım tedavin hayırlı olsun. Klomenin faydasını gören çok arkadaş var. Bir kısmı daha ilk ayında hamile kalabiliyor, bir kısmı birkaç ay uğraşmayla kalabiliyor. İnşallah muradına erersin.
Arkadaşlar ben de 3 ay klomen kullandım ve hepsinde de bir tane yumurtam oldu ve 18-19 mm çapındaydı. Ama bebiş nasip olmadı işte. Şimdiyse sanırım gonal f verecek doktorum ama, bu iğneler için beni adetimin 3. günü çağırmıştı. Fakat ben ancak yarın için yani 4. gününde alabildim randevuyu. Bu konuda bilgisi olan var mı canlarım. Konuyla pek alakası yok ama, kullananlar olduğunu okuduğum için bi sorayım dedim.

tatlım bende 8-9 ay klomen kullandım olmadı bu ay ilk defa gonalf kullanıyorum ve dr bana reglin 2. günü başlattı gonalf e . yarın 6. son doz iğnemi olacağım ve dr a gideceğim aşılama olacak bu ay salı günü dr a gittiğimde yumurtalar çok güzel iğneye devam cumaya kadar cuma günü gel dedi yarın gideceğim dr a bakalım ne durumdayız
sana bir tavsiyem olacak eğer gonalf kullanacaksan rapor çıkarmaya çalış ilacı almak için doktorum bana 2 kutu gonalf 450 verdi ve 677.00 tl uçtu gitti rapor çıkartamadım umarım olumlu sonuç alırsın ve sağlıklı sıhhatli bebeğine kavuşursun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…