Evet canım ağrıların olmasıı normall bendede oluyorr...
Ben 5 aydırr deniyorum valla hala hamile kalamadımmkaydirigubbakcemile3Klomen kolikk olup çıkıcam yakında:roflol::roflol:
Klomeni sadece 3 ay denemiyorlarmı?
maksimum kaç kere deneniyor bilemiyorum ama benim doktorum her ay içirtmiyor..1 ay denedik olmadı,1 ay ara verdik,şimdi yine içiyorum bakalım ne olacak..
Canım :)ben aşılamada denedim ama tutmadıı..kaydirigubbakcemile3İğne tedavisinee geçicezz yaza sonrada tüp bebe :)yavaş harekertt edıyoruz bızz acele etmıyoruzz :)dktorumla konusuyoruzz olucak dıyoo o yuzden sabırlaakaydirigubbakcemileGeçenlerde gazetenin birinde tüp bebeğe geçiş sürecini anlatan bir doktorun yazısını okudum. Kadıköy Şifanın doktoruydu. Yumurta takibi sadece 3 ay yapılmalı sonç alınmıyorsa artık yapılmamalı boşa zaman kaybı diyordu. 3 yumurta takibinin ardından 3 kez aşılama ondada olumsuz olursa tüp bebeğe geçilmeli diyordu.
Klomeni sadece 3 ay denemiyorlarmı?
slm seçkin ya hsg çok zor diyorlar ben çektirmekten korkuyorum öyle bir rahatsızlık duydun mu lütfen cevap yazarmısın gerçe benim çekeceğim belli değil ama iğne tedavisi oldum olmadı baKALIM HAYIRLISI ARTIK
slm seçkin ya hsg çok zor diyorlar ben çektirmekten korkuyorum öyle bir rahatsızlık duydun mu lütfen cevap yazarmısın gerçe benim çekeceğim belli değil ama iğne tedavisi oldum olmadı baKALIM HAYIRLISI ARTIK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?