Klomen ve adet olamamak

Anladim canim uzme kendini en azindan aklinda suphe kalmamis oldu.ILACA devam et ama ne zaman sonuc vericek 3 gundur kullaniyosun zaten dimi.
Bugün 4, günüm bittikten 3 gün sonra oluyorum genelde yani 6 gün içinde olmuş olurum gibi hayırlısı artık

Hakkimizda hayirliysa bizde anne oluruz insallah canim Allah tan umit kesilmez...Her ay baska umutlarla basliyoruz ilaca tedaviye :)

Hakkimizda hayirliysa bizde anne oluruz insallah canim Allah tan umit kesilmez...Her ay baska umutlarla basliyoruz ilaca tedaviye :)
Amin inşalah Rabbim biZede annelik duygusunu yaşamayı nasip eder siz ne kadar süredir düşünüyorsunuz ? Klomen kullsnıyormusuny ?

Kızlar bugün kırmızılar geldi :KK43: yani klomen adet olmayı sağlamayabiliyormuş sanırım yumurtaların oluşmasını ve gelişmesini sağlıyor sadece 3. Günü yeniden klomen kullanmaya başlayacağım bu sefer günde 1,5 adet 5 gün boyunca aynı zamanda inofolic combi kullanıyorum hayırlısı bu aya artık

Kızlar bugün kırmızılar geldi :KK43: yani klomen adet olmayı sağlamayabiliyormuş sanırım yumurtaların oluşmasını ve gelişmesini sağlıyor sadece 3. Günü yeniden klomen kullanmaya başlayacağım bu sefer günde 1,5 adet 5 gün boyunca aynı zamanda inofolic combi kullanıyorum hayırlısı bu aya artık
rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah bu ay alırsın güzel haberi

rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah bu ay alırsın güzel haberi
Teşekkür ederim Dün kandildi bugünde cuma herkesin mübarek olsun inşallah bebiş isteyen herkez dualarımdaydı dünRabbim herkeİn gönlüne göre versin inş Annelik duygusunu yaşamayı nasip etsin bizlere tez zamanda

X