• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen tedavisi ve hamilelik

papatya120523

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2023
41
4
6
27
Kizlar merhaba, bu ay klomen kullandım yumurtamin güzel gelistigini söyledi doktor. günleri değerlendirdik ve günüm 5 gün gecikti kasık,karın, sırt ve bel ağrılarım var ara ara midem bulanıyor ve çok halsizim bugün test yaptım negatif çıktı 😔 erken mi yaptım acaba testi?

Kizlar merhaba, bu ay klomen kullandım yumurtamin güzel gelistigini söyledi doktor. günleri değerlendirdik ve günüm 5 gün gecikti kasık,karın, sırt ve bel ağrılarım var ara ara midem bulanıyor ve çok halsizim bugün test yaptım negatif çıktı 😔 erken mi yaptım acaba testi?
5 gün gecikmede olsa çıkardı diye düşünüyorum.

Çatlatma iğnesi kullandın mı ? Birde doktora gittiğinde yumurta kaç mm di ?

Hangi tarihte kullanmaya basladin canim klomeni tam olarak birde hangi tarihli kuayene de iyi gelişmiş yumurta dedi doktor
3 Şubat'ta gittim o zaman verdi 5 gün kullan dedi sonra 17 Şubat'ta kontrole gittim o zaman iyi gelişmiş dedi tarihlere dikkat et dedi o gün de fitil verdi progestan onu kullandım yumurta iyi gelişmiş deyince günleri de değerlendirdik umutlanmistim da

Yumurtanız ne zaman çatladı

3 Şubat'ta gittim o zaman verdi 5 gün kullan dedi sonra 17 Şubat'ta kontrole gittim o zaman iyi gelişmiş dedi tarihlere dikkat et dedi o gün de fitil verdi progestan onu kullandım yumurta iyi gelişmiş deyince günleri de değerlendirdik umutlanmistim da
Kaset test mi yaptın canım hangi testi yaptın?

Hakkımızda hayırlısı inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin ben eleniyorum galiba kahverengi ve pembemsi akıntım geliyo 😔

Back