How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Klomen tedavisi ile bu ayda sonuç alamayanlar:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Guley
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de 4 ay kullandım klomeni çatlatma iğnesiyle birlikte bu ay adetim gecikti çok heveslendim.Doktor test yapalım dedi,test yaptırdım lavaboya gittim ve adet olduğumu gördüm yine hüsran :(
Doktorum 4 kere kullan olmazsa aşılamaya geçelim demişti.Bu ay aşılamaya geçeceğiz.Sizler nasılsınız bilmiyorum ama benim psikolojim berbat durumda hele bugün tamamen yıkıldım.Çocuğum olmuyor diye üzülmekten yoruldum,kendimi çok çok kötü hissediyorum.Hiç olmazsa diye çok korkuyorum.Sizler de benim gibi misiniz?Yoksa ben mi çok yoğun yaşıyorum????

bende ara ara sizin gibi düşünüyorum ama benim bir kızım var..hiç olmasaydı belki daha kötü olurdum.

mrb arkadaşlar bu klomene ben inanmıyorum insanın saglıgını psikolojisini bozuyo bu haplar kullandım kist yaptı tedavi oluyorm hiç bişeyim yoktu hap kullandım başıma dert aldım bende ikinci çocugu istiyoruz ama olmuyor ilkinde hiç ugraşmamıştım kendiliginden oldu ama ikinci nazlanıyo biraz:))))))))))

benımde önceden kistim vardi tedavi oldum.ilk defa bu ikinci ay klomeni düzenli alıyorum hepimizin hakkında hayırlısı.

mrb arkadaşlar bu klomene ben inanmıyorum insanın saglıgını psikolojisini bozuyo bu haplar kullandım kist yaptı tedavi oluyorm hiç bişeyim yoktu hap kullandım başıma dert aldım bende ikinci çocugu istiyoruz ama olmuyor ilkinde hiç ugraşmamıştım kendiliginden oldu ama ikinci nazlanıyo biraz:))))))))))

katılıyorum sana canım ama el mahkum kullanıyoruz. hele ben 2 yıldır ameliyat adet düzensizliği yumurtalık zayıflığı falan derken iyice psikolojim bozulmuş durumdayım.enteresan olanda bunların hepsi çocuk denemelerine başladıktan sonra çıkıyor niye oldu böyle bilmiyorum.... bazen de içimi bi korku sarıyor allahım bana evlat nasip etmeyecekmisin diye ümitsizliğe düşüyorum... allahtan eşim pek dert etmiyor. ama benim sanki bi elim yok bi ayağım yok gibi geliyor. şükür etmekten fazlasıda elimden gelmiyorr :((

Ben de 4 ay kullandım klomeni çatlatma iğnesiyle birlikte bu ay adetim gecikti çok heveslendim.Doktor test yapalım dedi,test yaptırdım lavaboya gittim ve adet olduğumu gördüm yine hüsran :(
Doktorum 4 kere kullan olmazsa aşılamaya geçelim demişti.Bu ay aşılamaya geçeceğiz.Sizler nasılsınız bilmiyorum ama benim psikolojim berbat durumda hele bugün tamamen yıkıldım.Çocuğum olmuyor diye üzülmekten yoruldum,kendimi çok çok kötü hissediyorum.Hiç olmazsa diye çok korkuyorum.Sizler de benim gibi misiniz?Yoksa ben mi çok yoğun yaşıyorum????

canım benim seni tanımıyorum ama sanki bir an kendimi görmüş gibi oldum.böyle umutsuz olan arkadaşlarıma hemen yazıyorum ki belki bir parça içlerini rahatlatırım.ben de aynı senin gibiydim hatta başarısız bir tüp bebek denemem bile oldu.umudumu tamamen kestiğim anda meleğim kendiliğinden geldi.hiç korkma ve umudunu kaybetme.elinden geleni yap ve kendini Allaha bırak.O herşeyin en iyisini bilir.lütfen yazdıklarımı da ukalalık görme.bak onun çocuğu olmuş tabi benim hissettiklerimi ne bilir deme.inan ki bebeğim olana kadar ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir.Hepinize dua edicem.zaten ediyorum da rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

Kızlar merhaba,

ben bu ay klomen kullandım yumurta takibi sonrasında çatlatma iğnesi oldum ve çatlama oluşmadığı için kist oluştu ve sonrasında kistim patladı. Bir gece hastanede yattım vücudum serumlarla sıvıyı attığı için ameliyat olmama gerek kalmadı ama halen daha regl olmadım. Cuma günüde drum gel test yapalım dedi ama benim hiç umudum yok :(

Kızlar merhaba,

ben bu ay klomen kullandım yumurta takibi sonrasında çatlatma iğnesi oldum ve çatlama oluşmadığı için kist oluştu ve sonrasında kistim patladı. Bir gece hastanede yattım vücudum serumlarla sıvıyı attığı için ameliyat olmama gerek kalmadı ama halen daha regl olmadım. Cuma günüde drum gel test yapalım dedi ama benim hiç umudum yok :(

geçmiş olsun.üzüldüm.bende yarın yumurta takibi için gidecem ve iğne olacam .bunları okuyunca korktum şimdi.:(

Back