canım bende 3üncü kez klomen kullanıyorum ama şu anlık bir şey yok bu ay yumurtalık takibinde 5 tane yumurtamın geliştiğini söyledi doktor ve iğne vermedi kendisi çatlaması ldaha iyi dedi.bilmiyorum sadece klomenle olmayacak galiba bu iş benimde umudum kalmadı artık her ay hüsran.
canım walla bende dun doktora gittim ,yine klomen verdi.bu 3.defa bende kullanacam ama benim hep tek yumurtam oluyor senin hepmi 5 yumurta yoksa onceleri tekmiydi?
merhaba arkadaşlar..
ben kaç aydır hem kist hemde klomenle hamile kalma umudu ile tedavi oluyorum.BU ayda olmadı
tecrübeli arkadaşlar kaç ay süre ile düzenli klomen alarak hamile kaldınız? klomen ile ilgili çok konu var ama süre hakkında çok net cevaplar bulamadım.
ben sıkıldım bu durumdan
canım ilk ay 2 tane daha sonrada iki tane en son 5 tane daha onceleri catlatmaa iğnesi oldum ama en sonuncusunu doktor kendisisinin çatlayacağını söyledi bekliyorum bakalım hayırlısı ayın 23 ünde regli olmam lazım.
canım ben 4 kutum bitti... eğer bu ay adet olursam 5 kutumu kullanıcam. 4 gün sonra adet olucam. eğer hamile olursam varyaaaDD
Bu konuyu burda okuduğuma sevindim.. umarım klomenle ilgili kafamızdaki sorulara cevaplar bulabiliriz burda.. Benim bu ay 5. denemem, bebiş var mı bilmiyorum (inşşşşşş vardırrrrr) ama eğer yoksa bu ay dr. a gidip klomen isteyip kullanmayı düşünüyorum. Acaba herhangi bir yan etkisi var mııııııı
merhaba arkadaşlar..
ben kaç aydır hem kist hemde klomenle hamile kalma umudu ile tedavi oluyorum.BU ayda olmadı
tecrübeli arkadaşlar kaç ay süre ile düzenli klomen alarak hamile kaldınız? klomen ile ilgili çok konu var ama süre hakkında çok net cevaplar bulamadım.
ben sıkıldım bu durumdan
bende bir zamanlar kullanmıstım ama bi faydasını göremedim :26:
demekki herkeste değişiyor
tabi ki.. olabilir .. belki o kullandığımdan epey bi zaman geçti belki smdi olsa bilmiyom fayda eder mi ?
olabilir ya ..benim arkadas 8 yıl hiç çocuk olmadı..iki oğlu vardı..işte oğlu 8 yaşındayken bu gitti doktora 8 yıldan sonra hamile kaldı.Kız cocuk istiyordu kızı oldu..allah gönlüne göre verdi.:)) sizinde belki öyle olur.gerçi arkadas daha ilaca baslamadım hamile kaldım dedi:44::44::44: ama bence sizde yeniden başlayın belki olur
ilaçlarla çok ugrastım iyice sinirlerim bozuluyo ilaç gördükçe, yeniden o psikolojiye girmek bilmiyorum
benimde sinirlerim bozuluyor ama ne yapalım ilaçsız olsa keşke
benım sürekli 1 tane olusuyor.normalide oymus..ama cok yumurta cok sans demek.insallah bu ay regli olmazsın:))) bebişine kavuşursun:)cv ıcın sagol
wallamı:))) canım insallah sende adet olmazsın:))) ben oldum doktora falan gittim işte çatlama ignesi ile bu ay bakalım kısmet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?