How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Klomen tedavisi ile bu ayda sonuç alamayanlar:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Guley
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Guley

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
385
4
96
Diğer
merhaba arkadaşlar..

ben kaç aydır hem kist hemde klomenle hamile kalma umudu ile tedavi oluyorum.BU ayda olmadı:(

tecrübeli arkadaşlar kaç ay süre ile düzenli klomen alarak hamile kaldınız? klomen ile ilgili çok konu var ama süre hakkında çok net cevaplar bulamadım.

ben sıkıldım bu durumdan:43::43::43::43::43:

canım bende 3üncü kez klomen kullanıyorum ama şu anlık bir şey yok bu ay yumurtalık takibinde 5 tane yumurtamın geliştiğini söyledi doktor ve iğne vermedi kendisi çatlaması ldaha iyi dedi.bilmiyorum sadece klomenle olmayacak galiba bu iş benimde umudum kalmadı artık her ay hüsran.

canım bende 3üncü kez klomen kullanıyorum ama şu anlık bir şey yok bu ay yumurtalık takibinde 5 tane yumurtamın geliştiğini söyledi doktor ve iğne vermedi kendisi çatlaması ldaha iyi dedi.bilmiyorum sadece klomenle olmayacak galiba bu iş benimde umudum kalmadı artık her ay hüsran.

canım walla bende dun doktora gittim ,yine klomen verdi.bu 3.defa bende kullanacam ama benim hep tek yumurtam oluyor senin hepmi 5 yumurta yoksa onceleri tekmiydi?

canım walla bende dun doktora gittim ,yine klomen verdi.bu 3.defa bende kullanacam ama benim hep tek yumurtam oluyor senin hepmi 5 yumurta yoksa onceleri tekmiydi?

canım ilk ay 2 tane daha sonrada iki tane en son 5 tane daha onceleri catlatmaa iğnesi oldum ama en sonuncusunu doktor kendisisinin çatlayacağını söyledi bekliyorum bakalım hayırlısı ayın 23 ünde regli olmam lazım.

merhaba arkadaşlar..

ben kaç aydır hem kist hemde klomenle hamile kalma umudu ile tedavi oluyorum.BU ayda olmadı:(

tecrübeli arkadaşlar kaç ay süre ile düzenli klomen alarak hamile kaldınız? klomen ile ilgili çok konu var ama süre hakkında çok net cevaplar bulamadım.

canım ben 4 kutum bitti... eğer bu ay adet olursam 5 kutumu kullanıcam. 4 gün sonra adet olucam. eğer hamile olursam varyaaa :DDD

Bu konuyu burda okuduğuma sevindim.. umarım klomenle ilgili kafamızdaki sorulara cevaplar bulabiliriz burda.. Benim bu ay 5. denemem, bebiş var mı bilmiyorum (inşşşşşş vardırrrrr:16: ) ama eğer yoksa bu ay dr. a gidip klomen isteyip kullanmayı düşünüyorum. Acaba herhangi bir yan etkisi var mııııııı

canım ilk ay 2 tane daha sonrada iki tane en son 5 tane daha onceleri catlatmaa iğnesi oldum ama en sonuncusunu doktor kendisisinin çatlayacağını söyledi bekliyorum bakalım hayırlısı ayın 23 ünde regli olmam lazım.

benım sürekli 1 tane olusuyor.normalide oymus..ama cok yumurta cok sans demek.insallah bu ay regli olmazsın:))) bebişine kavuşursun:)cv ıcın sagol

canım ben 4 kutum bitti... eğer bu ay adet olursam 5 kutumu kullanıcam. 4 gün sonra adet olucam. eğer hamile olursam varyaaa :DDD

wallamı:))) canım insallah sende adet olmazsın:))) ben oldum doktora falan gittim işte çatlama ignesi ile bu ay bakalım kısmet..

Bu konuyu burda okuduğuma sevindim.. umarım klomenle ilgili kafamızdaki sorulara cevaplar bulabiliriz burda.. Benim bu ay 5. denemem, bebiş var mı bilmiyorum (inşşşşşş vardırrrrr:16: ) ama eğer yoksa bu ay dr. a gidip klomen isteyip kullanmayı düşünüyorum. Acaba herhangi bir yan etkisi var mııııııı

bende cevaplarınıza seviniyorum.benim bebek istemem bir seneyi gecti tedavim kist tedavisi araya girince klomenle olumlu sonuç alamıyorum.ilk defa iki ay üst üste kullanacam.inşallah bende sizde olumlu sonuç alırsınız.benim bir kızım var ama buyudu ikinciside istiyorum kısmet allah hepimize verir inşallahhh...

merhaba arkadaşlar..

bende bir zamanlar kullanmıstım ama bi faydasını göremedim :26:

tabi ki.. olabilir .. belki o kullandığımdan epey bi zaman geçti belki smdi olsa bilmiyom fayda eder mi ?

olabilir ya ..benim arkadas 8 yıl hiç çocuk olmadı..iki oğlu vardı..işte oğlu 8 yaşındayken bu gitti doktora 8 yıldan sonra hamile kaldı.Kız cocuk istiyordu kızı oldu..allah gönlüne göre verdi.:)) sizinde belki öyle olur.gerçi arkadas daha ilaca baslamadım hamile kaldım dedi:44::44::44: ama bence sizde yeniden başlayın belki olur

olabilir ya ..benim arkadas 8 yıl hiç çocuk olmadı..iki oğlu vardı..işte oğlu 8 yaşındayken bu gitti doktora 8 yıldan sonra hamile kaldı.Kız cocuk istiyordu kızı oldu..allah gönlüne göre verdi.:)) sizinde belki öyle olur.gerçi arkadas daha ilaca baslamadım hamile kaldım dedi:44::44::44: ama bence sizde yeniden başlayın belki olur

ilaçlarla çok ugrastım iyice sinirlerim bozuluyo ilaç gördükçe, yeniden o psikolojiye girmek bilmiyorum :50:

benım sürekli 1 tane olusuyor.normalide oymus..ama cok yumurta cok sans demek.insallah bu ay regli olmazsın:))) bebişine kavuşursun:)cv ıcın sagol

canım allah gönlümüze göre versin inşallah en kısa zamanda iyi haberleri burada beraber paylaşırız

Ben de 4 ay kullandım klomeni çatlatma iğnesiyle birlikte bu ay adetim gecikti çok heveslendim.Doktor test yapalım dedi,test yaptırdım lavaboya gittim ve adet olduğumu gördüm yine hüsran :(
Doktorum 4 kere kullan olmazsa aşılamaya geçelim demişti.Bu ay aşılamaya geçeceğiz.Sizler nasılsınız bilmiyorum ama benim psikolojim berbat durumda hele bugün tamamen yıkıldım.Çocuğum olmuyor diye üzülmekten yoruldum,kendimi çok çok kötü hissediyorum.Hiç olmazsa diye çok korkuyorum.Sizler de benim gibi misiniz?Yoksa ben mi çok yoğun yaşıyorum????

mrb arkadaşlar bu klomene ben inanmıyorum insanın saglıgını psikolojisini bozuyo bu haplar kullandım kist yaptı tedavi oluyorm hiç bişeyim yoktu hap kullandım başıma dert aldım bende ikinci çocugu istiyoruz ama olmuyor ilkinde hiç ugraşmamıştım kendiliginden oldu ama ikinci nazlanıyo biraz:))))))))))

Back