Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alttan muayene edecek ve yumurtanın büyüklüğüne göre iğne verecek iğne için bı saat söyler ve ilişki saati önerir bu gitmende yumurtan çok buyumemis olabilir tekrar kontrole çağırır mesela benim yumurtalıklarım genelde ilacı içmeye başladığım günden 15. Güne büyürdüBen 29 kasımdan itibaren 3 Aralık cuma gününe kadar günde 1 tane klomen ilacı alarak başladım tedaviye. Yarın 6 aralıkta kontrole çağırdı doktor. Çatlatma iğnesini neye göre yapıyor bilginiz var mı
İki gündür akıntım başladı sebebini de anlayamadım inşallah bi sıkıntı yoktur diye düşünüyorumAlttan muayene edecek ve yumurtanın büyüklüğüne göre iğne verecek iğne için bı saat söyler ve ilişki saati önerir bu gitmende yumurtan çok buyumemis olabilir tekrar kontrole çağırır mesela benim yumurtalıklarım genelde ilacı içmeye başladığım günden 15. Güne büyürdü
Yoktur Allah'ın izni ile stres yapma kendine özellikle bu süreçte iyi olman sakın olman rahat olman önemliİki gündür akıntım başladı sebebini de anlayamadım inşallah bi sıkıntı yoktur diye düşünüyorum
Yumurtalıklarım da büyüme oluşmamış iki gün sonra tekrar gel bidaha bakıcam dedi olmazsa dozu yükseltecekmiş. Bana günde bir kere beş gün kullan demiştiYoktur Allah'ın izni ile stres yapma kendine özellikle bu süreçte iyi olman sakın olman rahat olman önemli
Klomen gunde iki kez kullaniliyor ama ben oyle kullandim yani. Ama doktorunuz baska birsey girdundeniyle gerek duyduysa bilmiyorum.Yumurtalıklarım da büyüme oluşmamış iki gün sonra tekrar gel bidaha bakıcam dedi olmazsa dozu yükseltecekmiş. Bana günde bir kere beş gün kullan demişti
Merhaba ben de bu ay klomen kullandım iki yumurtam oluşmuştu iki gün ara ile ilişki önerdi ben yumurtlama vaktimden sonra gitmiştim yumurtlamadığım için vermişti şimdi gebelik varsa ne zaman belli olur bilginiz var mı acaba son ilişki önerdiği gün 2 aralıktıKlomen gunde iki kez kullaniliyor ama ben oyle kullandim yani. Ama doktorunuz baska birsey girdundeniyle gerek duyduysa bilmiyorum.
Catlatma ignesi oldunuz mu?Merhaba ben de bu ay klomen kullandım iki yumurtam oluşmuştu iki gün ara ile ilişki önerdi ben yumurtlama vaktimden sonra gitmiştim yumurtlamadığım için vermişti şimdi gebelik varsa ne zaman belli olur bilginiz var mı acaba son ilişki önerdiği gün 2 aralıktı
Hayır bana iğne yapılmadı ben 3 kere hamile kaldım bir yılda bir dış gebelik iki düşük yaşadım iki ay adet olmayıp yumurtlamayınca klomen verdi doktor klomen bitince gittim biri 20 mm biri 17 mm iki yumurta var değerlendirin dediCatlatma ignesi oldunuz mu?
Anladim demekki kendisi catlar diye dusundugu icin yapmadi... O zaman gun asiri iliski ile umarim bebek sahibi olursunuz.Hayır bana iğne yapılmadı ben 3 kere hamile kaldım bir yılda bir dış gebelik iki düşük yaşadım iki ay adet olmayıp yumurtlamayınca klomen verdi doktor klomen bitince gittim biri 20 mm biri 17 mm iki yumurta var değerlendirin dedi
UmarımAnladim demekki kendisi catlar diye dusundugu icin yapmadi... O zaman gun asiri iliski ile umarim bebek sahibi olursunuz.
Zaten normalde doktorlar günde iki defa veriyor sabah akşam o yüzden stres yapma sakın belki doktorun temkinli ilerlemek için bir tane ile başlatmış olabilirYumurtalıklarım da büyüme oluşmamış iki gün sonra tekrar gel bidaha bakıcam dedi olmazsa dozu yükseltecekmiş. Bana günde bir kere beş gün kullan demişti
Bana gore en sagliklisi adet gecince ama adete bir kac gun kala yapip da ogrenen de var. Mesela benim simdi adetime 1 gun kaldi catlamak uzereyim ama yapmayacagim. Adet olacakmisim hissi var cunkuUmarımPeki gebelik testini ne zaman yapmalıyım
Bende araştırdım ya 2 ya da 3 kere günde. Dediğiniz gibi olabilir ya temkinli davranıyor yada nasıl ilerlediğini görmek istiyorKlomen gunde iki kez kullaniliyor ama ben oyle kullandim yani. Ama doktorunuz baska birsey girdundeniyle gerek duyduysa bilmiyorum.
İdrar da geç çıktığı için adetin en az 3 gün geçmiş olması gerekiyor diye biliyorum. Ama adetine 1-2 gun kala sağlık ocağında kan testi yaptırabilirsinUmarımPeki gebelik testini ne zaman yapmalıyım
Aslında şundan dolayı şaşırdım iki aydır adet olmuyorum 28 ekimde adet oldum 15 gün sonra gittim yumurtlamamışsın dedi doktor klomen verdi 6 gün sonra oluştu yumurta yani adet sonrası yumurtlama 3 hafta sonra olmuş oldu sanırım ilişki sonrası 15 gün beklemek en mantıklsoıBana gore en sagliklisi adet gecince ama adete bir kac gun kala yapip da ogrenen de var. Mesela benim simdi adetime 1 gun kaldi catlamak uzereyim ama yapmayacagim. Adet olacakmisim hissi var cunku![]()
İlaç yüzünden de yüksek çıkabiliyormuş adetinin gecikmesinden 5 gun sonra tekrardan kan ver benceKızlar dayanamayıp iğneden sonra 10. Gün kan verdim 3.80 çıktı ne düşünüyorsunuz bir anlamlı var mı
Erken gebelik testi die adetine bir hafta kala bile öğrene biliyorsun canımİdrar da geç çıktığı için adetin en az 3 gün geçmiş olması gerekiyor diye biliyorum. Ama adetine 1-2 gun kala sağlık ocağında kan testi yaptırabilirsin
Hamilesin canım çatlatma iğnesi olmadıysan eğer tabi çünkü çatlatma iğnesi yükseltiyor Klomen de öle bir etki yokKızlar dayanamayıp iğneden sonra 10. Gün kan verdim 3.80 çıktı ne düşünüyorsunuz bir anlamlı var mı?