- 17 Aralık 2020
- 968
- 427
- 33
- Konu Sahibi nazeninnazen
-
Ben kullandım bi kaç kezArkadaşlar klomen kullanıpta tek taraflı yumurtlama yaşayan var mı ?
Peki canım etkisi oldu mu?Ben kullandım bi kaç kez
Oldu canım çabuk cevap veriyordum genelde işte Dr 5 gün kullan 2 gün bekle kontrole gel diyor ya gittiğimde büyümüş oluyordu yumurta yada 2 gün daha bekliyordukPeki canım etkisi oldu mu?
Benimde solda oluşmuş bu perşembe yumurtlama günüm inşaAllah etkisini gösterirOldu canım çabuk cevap veriyordum genelde işte Dr 5 gün kullan 2 gün bekle kontrole gel diyor ya gittiğimde büyümüş oluyordu yumurta yada 2 gün daha bekliyorduk
Canım ben bu ay klomen kullandım bir yumurtam tek oldu 21 mm çatladımı bilmiyorumArkadaşlar klomen kullanıpta tek taraflı yumurtlama yaşayan var mı ?
Benim ilk kullandığım dönem ikinci defa. Ermedi bakalım tutacak mı ? Hayırlısı olsun enfeksiyon da varmışCanım ben bu ay klomen kullandım bir yumurtam tek oldu 21 mm çatladımı bilmiyorum
İnşallah tutar canım beni çok rahatsız etti bel agrısı kasık sancısı yani çok kötü geçti test yaptım negatifBenim ilk kullandığım dönem ikinci defa. Ermedi bakalım tutacak mı ? Hayırlısı olsun enfeksiyon da varmış
Evet canım ben hiç yürüyemedim bile wc ye duvarlara dayanarak gittim düşün yani iştahım kapandı agresif oldum eşimle tartıştım şimdi iyiyim ama şükürİnşallah tutar canım beni çok rahatsız etti bel agrısı kasık sancısı yani çok kötü geçti test yaptım negatif
Bende öyle idim onlar bitiyor sonra göğüs ucu yanması başlıyor bu gün kaç gününEvet canım ben hiç yürüyemedim bile wc ye duvarlara dayanarak gittim düşün yani iştahım kapandı agresif oldum eşimle tartıştım şimdi iyiyim ama şükür
Bu hap adetini geciktirdi mi yoksa aynı gününe günde oldu muİnşallah tutar canım beni çok rahatsız etti bel agrısı kasık sancısı yani çok kötü geçti test yaptım negatif
Şuan beklemedeyim canım düzensiz olduğu için bilmiyorum 30 kasım başladım klomene kist olmasından korkuyorum yarın doktora gidecemBu hap adetini geciktirdi mi yoksa aynı gününe günde oldu mu
Geçmiş olsun şimdiden buraya da yaz olur muŞuan beklemedeyim canım düzensiz olduğu için bilmiyorum 30 kasım başladım klomene kist olmasından korkuyorum yarın doktora gidecem
Çatlatma iğnesi mi kullandın inşallah çatlar ya güzel haberler gelir inşallahBenimde solda oluşmuş bu perşembe yumurtlama günüm inşaAllah etkisini gösterir
Yok canım klomen hapını kullandım adet günümde gidince birde diğer türlü muayene edelim dedi baktı enfeksiyon var dedi fitil verdi ili gün üst üste koydum perşembe de yumurtlama günüm bakalım ne olcakÇatlatma iğnesi mi kullandın inşallah çatlar ya güzel haberler gelir inşallah
Yazarım canım rabbim sanada hayırlı sonuçlar verirsin inşallahGeçmiş olsun şimdiden buraya da yaz olur mu
Amin canımYazarım canım rabbim sanada hayırlı sonuçlar verirsin inşallah
İnşallah güzel haberler olur canımYok canım klomen hapını kullandım adet günümde gidince birde diğer türlü muayene edelim dedi baktı enfeksiyon var dedi fitil verdi ili gün üst üste koydum perşembe de yumurtlama günüm bakalım ne olcak
Şuan bitti canım 9.da başladım 14.ünde bitti 17.de muayeneye gittim solda yumurta oluşmuş dedi sağda yokmuşBende öyle idim onlar bitiyor sonra göğüs ucu yanması başlıyor bu gün kaç günün
Benimde birtane solda idi 21 mm olmuş oda tutmadı canım inşallah senin tutarŞuan bitti canım 9.da başladım 14.ünde bitti 17.de muayeneye gittim solda yumurta oluşmuş dedi sağda yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?